Koripallo.com

B-pojat kausi 2018-19

Viestejä
35
#61
Westsiden osalta eletään mielenkiintoisia aikoja. Ensi lauantain Ura tappion jälkeen Westsiden jääminen sarjassa viimeiseksi on sinetöity ja joukkue voi valmistautua huhtikuisiin karsintaotteluihin puhtaalla pelillä I-divaria johtavaa Lahti-Heinolaa vastaan. Kyyti nykyrosterilla tulisi olemaan kylmää.

Mikäli U16 joukkue putoaa divariin, niin koko Westside viritelmän jatkon kannalta avainkysymys on, nouseeko U17 joukkue SM-sarjaan. Mikäli ei, niin on helppo kuvitella, että moni avausviisikkojen pelaaja jättää joukkueen ja lupaavasti viime syksynä alkanut Westside kokeilu haudataan kaikessa hiljaisuudessa.
Mikäli minä olen ymmärtänyt sarjamääräyksiä oikein, niin u16 sarjassa pelataan ensi kauden U17 sarjan pelipaikoista.

Joten mikäli Westside tippuu U16 sarjassa karsintojen kautta pelaa se ensi kaudella U17-vuotiaiden 1.divisioonaa.

Ja uskoakseni Westside tavoittelee paikkaa ensi kaudella U19 valtakunnallisista sarjoista (jossa voisi jo nyt pelata esimerkiski TANMKY:n paikalla) tähän kyseiseen joukkueeseen tulee ainakin rotaatioon pääsemään tämänhetkisiä U16 pelaajia, jotka ovat jo tällä kaudella pelanneet U19 alueellista sarjaa. Joten en usko, että ainakaan ensi kaudeksi parhaita pelaajia ole lähdössä. Eikä westsidea tulla hautaamaan.
 
Ylös