Koripallo.com

BC Nokia 2019-20

Viestejä
4 680
tullaan luultavasti näkemään jo lauantaina parketilla.
Ilmeisesti ei ihan hätäratkaisu kyseessä, koska Gibson kertoo miehen olleen seurannassa jo aiemmin kesällä, mutta olleen silloin liian kallis mies.
 
Viestejä
4 680
No en tod mutta ihan netti-tutkimusten pohjalta
OK :)

Tausta kyllä suht hyvä, taitaa olla myös ensimmäinen Lakersin organisaatiossa pelannut Nokia-vahvistus.

Googleteltuani hieman olin yllättynyt, kuinka vähän syöttöjä Hollannikas on peliminuuttiensa aikana sarakkeisiinsa saalistanut. Noiden Youtube-pätkien perusteella Holland näkee kentän aika hienosti ja puolustus puhkottiin nopeilla ja oivaltavilla passeilla useampaan kertaan. Se on ominaisuus, jota kaikilla takureilla ei todellakaan ole, enkä suoraan sanoen nähnyt Fisherissä tällaista ominaisuutta yhden harjoituspelin perusteella, vaikka muuten ihan ok pelin pelasikin ja toki ymmärrän, että oli kyse vasta ekasta treenimatsista.

Katsellaan. Jotenkin on positiivinen fiilis tästä kaverista.
 
Viestejä
136
bc nokia.jpg
bc nokia.jpgTää uusi Nokian vahvistus ei vissiin ole kummonenkaan hyökkäyspelote kun viihtyy vaan takakentällä. Ylittääkö ollenkaan puolen kentän viivaa?
 
Viestejä
4 680
Kuudentoista pisteen tappioasemasta yhdeksän pojon johtoon kolmannella jaksolla ja siitä seitsemän pisteen tappioon. Voitto olisi ollut tänään ihan otettavissa. Muutama huomio:

- Davisistä tuli hetkittäin mieleen toissa kausi ja Lawrence Gilbert. Puskee päin ja ottaa tyhmiä kolmosia. Toivottavasti pelikuri löytyy. Sai parhaan pelaajan palkinnon, todella kieroa savolaista huumoria?
- Hollannikas oli aluksi pihalla kuin lumiukko ja ihan ymmärrettävistä syistä. Paikoitellen kuitenkin aika hyviä otteita ja nopea kaverihan tuo on. Hollandista taas tulee mieleen hieman sellainen terästetty versio Javier Durenista :)
- Dole 12 pojoa, 17 (!) levaria, 4 syöttöä ja 2 torjuntaa.
- Nikkarinen alun arastelun jälkeen todella kova esitys ja +13.
- Hopi 15 pistettä hyvillä prosenteilla, ei ainuttakaan menetystä tai tyhmyilyä. Loistavaa.
- Niko ja Ahonen, molemmat ok.

Jos meidän kotimaiset pelaavat jatkossa samalla tasolla, voidaan olla sarjataulukossa suht korkeallakin. Jenkit voi aina laittaa vaihtoon, mutta 17 levaria ottavia tai Shawnin tilastorivillä pelaavia kotimaisia ei ole ihan kauheasti tarjolla.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
370
Holland ei kyllä näyttänyt pointilta ja muutama aika epätoivoinen ajo, mutta voi olla oikein hyvä, kunhan oppii tuntemaan joukkuetta. Dole oli kyllä kova varsinkin hyökkäyslevyissä. Hopin kovat prosentit oli hienoinen yllätys - näinköhän ihan samalla tarkkuudella osuu jatkossa.

Jenkki-osasto on kyllä arvoitus, saa nähdä, montako menee vaihtoon...
 
Viestejä
56
Jos suomalaiset pelaavat koko kauden samalla tasolla kuin tänään, niin Nokia tulee olemaan oikeasti hyvä joukkue tällä kaudella.
 
Viestejä
234
Samalla tasolla... höh. Hopi "junior" voi olla tän päivän tilastoja parempi ka ihan miten paljon vaan, Nikkarinen vähintään tuo mitä tänään, Ahonen paljon enemmän, Dole jos terveenä tuplatupla/peli. Näin siis jos Gregi antaa herroille riittävät minuutit.
Tän kauden BC Nokia > me like!
 
Viestejä
18 532
Joo. Meitä ei saa koskaan sekoittaa savolaisiin. Mutta annetaan Mattille anteeksi, kun näyttää muutenkin siltä ettei hän ihan kartalla ole enää viime vuosina pysynyt.....
 
Viestejä
137
Joo. Meitä ei saa koskaan sekoittaa savolaisiin. Mutta annetaan Mattille anteeksi, kun näyttää muutenkin siltä ettei hän ihan kartalla ole enää viime vuosina pysynyt.....
Joo, kyllä satakuntalaisille pitää antaa anteeksi, jos eivät oikein Länsi-Siperian maantietoa osaa eivätkä heimoja tunne.
PS. Valtteri Leppäsestä tulee kunnon pelimies.
 
Viestejä
88
Mitä pelistä opimme? Nokian suomalaiset näyttivät hyviltä, joukkuepeli ymmärrettävästi vielä hakemista. Positiiviset odotukset jatkon kannalta. Niin ja karjalainen huumori on myös kieroa, tosin harvemmin esiintyvää kuin savolainen;)
 
Viestejä
4 680
Savolainen, karjalainen.. Eikö se oo käytännössä sama? :cool:
 
Viestejä
15
Sitä minä ihmettelen, että miksikähän Teemu Sulonen sai lauantaina Joensuussa niin kovin niukasti peliaikaa?
Toivon jatkossa näkeväni Teemua enemmän kentällä.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös