Koripallo.com

BC Nokia 2019-20

Viestejä
3 094
Piirtola ja Mead, minkäs pelipaikan miehiä nää on
 
Viestejä
19 536
Kiitos, että nuoremmat teitittelevät!

Mutta ihan hyvin voisin olla tosissani, jos vaan olisin ja haluaisin.....
 
Viestejä
6 444
Nokian 109 Euron hintaisia alekausareita vielä muutama jäljellä. Käykääs nyt joku poistamassa ne.
 
Viestejä
1 134
Tuo on sitä öyhkäämistä, joka on aina tökänny mua.
Mikäs sua noin ahdistaa? Älä vedä heti banaania väärään sieraimeen. Se vaan on totuus että 109€ ei Kauhajoella ole mitään asiaa kausikorttia ostamaan.
 
Viestejä
1 862
Mikäs sua noin ahdistaa? Älä vedä heti banaania väärään sieraimeen. Se vaan on totuus että 109€ ei Kauhajoella ole mitään asiaa kausikorttia ostamaan.
Sama Salossa. Turha/tyhmää myydä alihintaan kun kerran kysyntää on.
 
Viestejä
6 444
Hyvin yleisöä vetävillä porukoilla ei varmaan olekaan tarvetta alekausareille, mutta Nokian kausittain laskeva katsojakeskiarvo pistää painetta myös markkinointiin ja tällaisiin kampanjoihin. Kaikki alekausarit on nyt myyty ja kotipelipäiviinkin pitäisi tulla ensi kaudelle muutoksia, toivottavasti siis yleisökeskiarvon pohjat on nähty ja ensi kaudella nähdään ainakin kutosella alkava keskiarvo.

Joukkueen luulisi olevan kiinnostavampi kuin vuosi sitten tähän aikaan. Ihmettelen, mikäli Shawn ja Gibson eivät tuo jo pelkällä läsnäolollaan jonkin verran lisänaamoja katsomoon. Paljon tulee olemaan toki kiinni siitä, mihin suuntaan matsit lähtevät syksyllä kulkemaan.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
1 612
Vaikka halvat kausarit eivät välttämättä ihan 1+1 matematiikalla tunnu kannattavilta tarjouksilta, voi niiden "melkein fanien" sitouttaminen reilusti ennen kautta olla varsin hyvä sijoitus seuralta. Urheilutapahtuman tunnelmassa on jossain kohtaa kynnysarvo, jota tyhjempi halli ei enää toimi. Ja toisaalta melkein jokaisessa pelissä käyvät katsojat todennäköisesti myös tuovat oheistuottoina enemmän rahaa, kun lippujen osto ei rasita tapahtuman budjettia omalta kohdalta enää mielessä.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös