Koripallo.com

BC Nokia 2020-21

Viestejä
6 436
Dole x 2 tänään Huvila & Huussissa :cool:

IMG-20200511-WA0000.jpg
 
Viestejä
455
Valmennusryhmä on vahva, Tommi Tatti on hyvä lisä viime kauteen.
 
Viestejä
2 191
Mielenkiintoinen tilanne Nokialla. Gibson aloitti viimekaudella kolmivuotisen projektin. Vuoden jälkeen iso palanen tai kenties pahimmillaan siis useampikin kotimainen vaihtaa maisemaa. Tämä riski tietty on ilmeinen, kun valtaosa sopimuksista on vuoden pätkäpestejä. Tsemppiä Nokialle!
 
Viestejä
6 436
Mielenkiintoinen tilanne Nokialla. Gibson aloitti viimekaudella kolmivuotisen projektin. Vuoden jälkeen iso palanen tai kenties pahimmillaan siis useampikin kotimainen vaihtaa maisemaa.

On nimenomaan mielenkiintoista, että Gibsonilla kolmen vuoden toinen sopparivuosi alkamassa ja Mattilan lisäksi oletusarvoisesti myös Dole lähdössä. Shawnikin on suht avoimesti tähyillyt paikkaa ulkomailta.

Jotenkin sitä kuitenkin uskoisi, että nämä riskit on tiedostettu ja Gibson ei joudu ihan koulupoikajoukkuetta valmentamaan.

Eiköhän tässä lähiaikoina myös selviä, tuleeko Nokialle lisää Besselinkin kaltaisia projekteja. Nythän olisi ilmasilta ToPosta melko kivasti auki, koska isä-Nikkarinen on hengessä aika vahvasti mukana, mutta en tiedä olisiko Torpallakaan varteenotettavaa ehdokasta. Oliskohan tupla-Federikosta liigapelaajaksi?
 
Viestejä
2 191
Edelliseen piti vielä sanomani, että mulla oli mielikuva siitä, et viimevuoden runko olis ollu vahvasti tässä Gibsonin kolmivuotisessa läsnä. Olisi ollut mielenkiintoista nähdä, mitä olis pitänyt tuleman, mikäli näin olis... Sen verran pirteitä otteita paikoin oli Nokialla kotimaisilta viimekaudel. Nyt hankaloituu, ainakin aavistuksen, tämä projekti. Teidän kannalta, toivottavasti ei liikaa.
 
Viestejä
1 299
Tuuna ja Mäkäläinen twitterissä kommentoivat HBA:n estävän Nokian uudelleenrakentamisen nuorten, halpojen lupausten varaan. En oikein tiedä mistä he puhuvat, koska tuntuu että Nokialla ei ole vaikeuksia kehityskelpoisten pelaajien hankkimisessa ole ollut lainkaan. Uskon, että nytkin on tulijoita.

Mattilaa, Dolea ja Hopkinsia ei voi suomalaisilla pelaajilla korvata.
 
Viestejä
60
Toisaalta pitää muistaa, että kentällä tarvitaan vain viisi pelaajaa ja jos neljä jenkkiä onnistuu, niin kotimaisten merkitys vähenee.

Fakta taitaa Korisliigassa tällä hetkellä olla se, että jos Dolenciin, Mattilaan ja Hopkinsiin(?) uhratut rahat käytetään hyviin jenkkeihin, taistellaan jo lähtökohtaisesti top-3 sijoista...

Tietenkin pari 1-2 korin suomalaista siihen tarvitaan rinnalle. Nikkarinen ja Besselink toivottavasti pystyisivät tälläisiä kavereita olemaan. Yksi profiilihankinta tosiaan Nokialle tarvittaisiin, jos Dolenc ja Hopkins ovat lähdössä myös.
 
Viestejä
455
Tässä on kyllä sellainen kolmikko, että jos kaikki jatkavat uraansa muualla, niin Nokian katsojamäärät palaavat taas sinne vitosella alkaviin.

Niin no nythän maassa on tilanne, että kaikkien seurojen katsojamäärät ovat max 500 henkeä, riippumatta siitä ketä pelaa. Syksystä ei pysty kukaan sanomaan, onko tilanne parempi.
 
Viestejä
6 436
Niin ja kannattaa huomioida, että myös Labon kallis sopimus päättyi tähän kauteen :cool:

En tosin tiedä, loppuiko palkanmaksu jo viime kesään.
 
Viestejä
160
Nämä katsojamäärät on se ikävämpi puoli jos kovasti lähtee pois näitä "nimekkäämpiä" pelaajia, ketään aliarvioimatta.
 
Viestejä
455
Tietenkin pari 1-2 korin suomalaista siihen tarvitaan rinnalle. Nikkarinen ja Besselink toivottavasti pystyisivät tälläisiä kavereita olemaan.

1-2 korin suomalaiset :D Ei ole isot odotukset sinulla heihin. Ihan varmasti pystyy monikin taitojen puitteissa, kysehän on pitkälti siitä kenelle valmentaja antaa luottoa minuuttien muodossa ja myös toisaalta kenelle pelataan hyökkäyssettejä. Miken osalta tietysti jarruttaa ehkä vähän tuo vamma joka tuli nyt keväällä. Ainakin muilla pelaajilla on vastaavasta vammasta toipumiseen mennyt yleensä noin vuosi ennen kuin on täydessä pelikunnossa. Eli jos seura tarjoaa jatkoa, ensi vuoden pudotuspeleissä olisi täysi apu.
 
Viestejä
6 436
Besselinkin jatko (ja tervehtyminen) olisi kova juttu. Mikessa on pelimiehen vikaa. Ilman loukkaantumista olisi ollut jo luultavasti syksyllä vartin pelaaja rotaatiossa.

Ihmettelen, mikäli Nokia ei optiota tässä tilanteessa käytä.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös