Koripallo.com

BC Nokia 2021-22

Viestejä
529
Vääryydellä voitettu...;) Oikein viihdyttävä peli oli omaan silmään. Tevaun Kokkosta tulee olemaan iloa kaudenmittaan.

Kuvassa siis voittokori 3min jatkoajan jälkeen.
 

Liitteet

  • Screenshot_20210907-201008_Instagram.jpg
    Screenshot_20210907-201008_Instagram.jpg
    828,3 KB · kertaa luettu: 345
Viestejä
666
Oliko joku harkkamatsissa paikalla? Tilastojen valossa aika kylmää kyytiä, vaikka KB:nkin heittoprosentti kehnohko pois lukien 3p heitot.
 
Viestejä
1 615
Nokia hallitsi levyreitä kun KB jenkkisentteri (t) puuttuu, hyvä alku nokialta mutta sitten KB pyöritti aikalailla reilusti ohi. Puolustus taas aktiivista ja paljon saaatiin riistoja. Cameron ja Rene eivät nousseet rooliin tänään, heitot ohi, mutta henkka 22p. ja eero 20p. taas olivat loistavia.
Toro otti hyvin levyreitä mutta muuten aika pehmoinen vielä.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
5
Mistä ne meinaa pelihallin Nokialta löytää 22-23 kaudeks vai tippuuko bc nokia alaSarjaan??
Vai että määrää Tampere nykyää Nokialla.

Hah.
 
Viestejä
6 444
Huomasin juuri, että Korisliiga alkaa ensi lauantaina. Kesä oli tosiaan kiireinen ja Nokialla hallilla käydessä on tullut paljon kyselyä siitä, koska aion/aionko palata comille. Hämmentävintä on se, että jopa seurajohto on asiaa kommentoinut.

Perjantain treenimatsista ja kesän aikana tapahtuneesta en aio ottaa mitään kertausta, mutta lähdetään nyt ihan tällaisella pikku herutuksella liikenteeseen.


PS. Olen hieman pettynyt siihen, että Nokia-ketjuun ei ole kevään jälkeen ilmestynyt nurkanvaltaajia. Tässä on nyt kuitenkin edelliset 19 vuotta pidetty Nokia-ketjua ylhäällä ja ehkä ne seuraavat 19 vuotta vielä menee, mutta sitä seuraavat voivat olla tiukassa. Eli uusia hahmoja tännekin tarvittaisiin.
 
Viestejä
666
Joo, kyllähän täällä on ollut hiljaisempaa melkein kaikissa ketjuissa ilman Mattia. Koin myös jonkinlaista painetta kirjoittaa kun Matt ei oo ollut keskusteluja avaamassa, mutta kiirettä on tosiaan pitänyt tälläkin suunnalla koko kesän.

Mitä tulee muutoksiin niin ne ovat kyllä ainakin sikäli tervetulleita että Nokian lasarettiosasto alkaa vetää vertoja Katajalle. Nuoresta päästä ilmeisesti Mead loukkasi tänään jalkaansa A-poikien huonosti päättyneessä SM-karsinnassa.
 
Viestejä
6 444
Nuoresta päästä ilmeisesti Mead loukkasi tänään jalkaansa A-poikien huonosti päättyneessä SM-karsinnassa.

Joo ja Bolden satutti itsensä melkein ekoissa treeneissä ja Hugo kaatui rappusissa kännyä tuijottaessa.. Käsitykseni mukaan emme kuitenkaan joudu lähtemään neljällä miehellä sarja-avaukseen, vaan selusta on turvattu.

Väittäisin myös, että perjantain Karhu-matsin lopputulos oli kaikkien osapuolten kannalta parempi lopputulos kuin esim. viidellä pisteellä häviäminen.

PS. Kokon passi olis kova.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
3 498
Kyllä Nokialla on vaikea tilanne, vaihtoviisikko on nuoria poiki, jotka eivät päässeet A-poikien SM-sarjaan ja loukkaanstumisiakin on. Veikkaan että sinne ilmestyy neljäs jenkki jos Kokko saa passin. Eihän tuolla muuten pystytä edes 5 vs 5 harjoitteluun.
 
Viestejä
6 444
Veikkaan että sinne ilmestyy neljäs jenkki jos Kokko saa passin. Eihän tuolla muuten pystytä edes 5 vs 5 harjoitteluun.

Niin siis Nokiallahan on jo tällä hetkellä viisi vahvistusta. Tarkemmin ottaen kaksi kanadalaista, kaksi jenkkiä ja yksi puertoricolainen. Tai en minä tiedä mikä se luku näin sunnuntaina on, mutta perjantaina oli vielä tuollainen tilanne.

Ja tosiaan Kokon mahdollisesti saadessa passin homma varmaan menee juuri tulkintasi mukaan eli pelaavassa kokoonpanossa Kokko ja neljä virallista ulkkista.

Mutta älkäähän hätäilkö. Uskoisin, että lähipäivinä on tulossa uutisia ja ilmassa on myös vahvoja jytkyn merkkejä.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
666
Jytkyn tunnusmerkit täyttyisivät, jos Riihelä tekisi paluun Korisliigaan. Tai Labo. Onhan noita muitakin vaihtoehtija mutta nää olis kovia...

Kuinka kauan tuollainen passin saaminen mahtaa todellisuudessa kestää? Ilman sukujuuria kyse lienee vuosista. Vaikka Kokolla on (neljäsosa?) suomalaisverta, onko edes realistista, että hän voisi saada kansalaisuuden kauden aikana?
 
Viestejä
1 862
Migrillä kestää nykyään kaikessa kauan, joten en pidättäisi hengitystä. Jos ihme tapahtuu, niin BC Nokia tulee olemaan keväällä kova, vaikka nyt syksyllä vähän ahdistaa. Toivottavasti ei aika lopu kesken.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös