Koripallo.com

BC Nokia 2022-23

Viestejä
132
2022-08-salobussi.png
 
Viestejä
6 248
Nokia - Kataja 62-91

Koripalloa useamman vuosikymmenen seuranneena on oppinut monia asioita, kuten sen, että älä ikinä vedä liian pitkälle meneviä johtopäätöksiä kauden ekan näkemäsi harkkapelin perusteella, joten lähestytään tätä eri kautta:

- Jonathan Stove voi olla hyvä valinta liigamanageriin (Kauhajoella 25 pinnaa, tänään jotain samaa luokkaa) ja tuo mieleen toissa kauden Daeshon Francisin. Nätti nopea kolkki, räjähtävä lähtönopeus, hyvä ajamaan korille. Näkee epäilemättä Välikadun kevään.
- Xavier Ford voi olla huono valinta liigamanageriin. On hyvin vaikea tietää kuinka Ford on osunut Kauhajokea vastaan 17 pisteen edestä. Liioittelematta huonoin jenkkidebyytti ehkä jonkun Josh Clyburnin jälkeen. Jäi todella kummallinen fiilis jenkistä joka laittoi pallon lattiaan pelin aikana ehkä neljä kertaa ja menetti sen joka kerta. Yhtään juoksuaskelta ottamatta.
- Allu Herndonista ja Pertti Callandretista vaikea sanoa mitään. Callandret ehkä hieman Wes Washpunin kaltainen kaveri eli kova fysiikka korvaa pelilliset puutteet ja keskinkertaisen heiton. Plussaa siitä, että toisin kuin moni jenkkitakuri, työmoraalia riittää myös puolustukseen.

Moni oli valmis lähettämään Simoa ja Toroakin ekojen matsien jälkeen kotiin, joten ei tuomita ketään vielä.

Bomanille tänään seitsemän virhettä, joista viisi ennen puoliaikaa. Nyt kun näistä omien kasvattien minuuteista huudetaan niin tänään Hugolle tarjottiin isoja minuutteja. En tiedä tuleeko jatkossa, jos harkintakyky on yhtä huono kuin tänään viidennen virheen ottaessa. Palikat on sinänsä kunnossa ja heitto lähtee todella nätisti, mutta pikkuhiljaa pitäisi pystyä pelaamaan aikuisten pelejä fokus olennaisessa.

Laihonen - Peltonen -kaksikko tulee olemaan Nokialle hyödyllinen, mutta Nokian paketti vielä sen verran sekaisin, että palataan heihin vaikka lauantain jälkeen.

Lehto ja Niko eivät pelanneet, Antilla hieman pidempi huili.

Erästä anonyymiä kpcom-kirjoittelijaa lainaten: "Tää menee nyt taas samanlaiseksi kaaren takana pyörimiseksi kuin viime kaudellakin". Siinä missä Kataja pelasi jo melko nätin näköisiä settejä ei Nokialla omiin silmiini osunut mitään valmista, ainoana valonpilkahduksena hyökkäyspäässä Stoven taitavat yksilösuoritukset. Toivottavasti palloa pystytään viemään lähitulevaisuudessa paintillekin. Meillä on nyt kaksi jenkkivalmentajaa ja kokoakin pitäisi löytyä. Valikoimasta tulisi löytyä muutakin kuin viime sekuntien roiskiminen viivan takaa.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
6 248
Ja koska comille on nyt laitettu tämä äärimmäisen hölmö vartin sääntö viestien korjaamiseen, niin mainitaan nyt erillisellä viestillä, että Stoven etunimihän on tietenkin Johnathan, ei Jonathan.
 
Viestejä
6 248
Tää on kyllä ihan huikeaa tykitystä:
Toivottavasti viimeisellä viikolla ennen Korisliigan alkua saan mukaan ainakin Hugon. Myös Anteron paluu olisi tärkeä. Antin poissaolo on paha, kun ei ole toista pelinrakentajaa”, Gibson miettii. Avausottelu on ensi lauantaina Salossa Vilpasta vastaan. Greg Gibson ei tiedä, minkälainen joukkue tulee vastaan. Entä miten Greg Gibson suhtautuu Nokian uuteen palloiluhalliin? ”En kovin paljoa usko. Jos ei muu auta, mennään Tallinnaan pelaamaan."

Never a dull moment.
 
Viestejä
653
Saa nähdä, pelaako Mattila enemmän pelejä kuin niitä jää väliin. Toivotaan nyt, että olisi ehjänä edes valtaosassa peleistä. Niko on hyvä pelaaja mutta onhan tuo loukkaantumishistoria aika huolestuttava.

Tänään vissiin seuraavaa harkkapeliä ja toivotaan jotain kehitystä tuohon edelliseen peliin verrattuna. Muuten alkaa kaikkien aikojen kausi lässähtää jo ennen kuin alkoikaan.
 
Viestejä
6 248
Nokia-Uki 88-69

Jos keskiviikon jälkeen aika moni oli valmiina perumaan Kaikkien Aikojen Kauden, niin tämän päivän esitys antoi jälleen toivoa pessimisteillekin.

Nokialta pois Antero ja Hugo, Ukilta Aalto. Mielelläni olisin kyllä Aallon nähnyt, mutta ehtiihän sitä myöhemminkin.

Uki-matsin perusteella Callandret nousee koko kauden jenkiksi Stoven rinnalle, isot miehet vielä hieman arvoitus. Fordikin oli täysin eri jalalla liikenteessä kuin keskiviikkona Joensuuta vastaan, mutta ei silti mielestäni näytä yhtään Gibsonin valitsemalta jenkiltä.

Erityismaininnat ottelussa loistavan paluun Nokia-paitaan tehneelle Nikolle sekä hyvän matsin pelanneille Laihoselle ja Peltoselle. Erityisesti Laihosen itsensä likoon laittava pelityyli lämmittää.

Nokia tänään koko matsin kuskin paikalla. Mitään hienouksia ei tänään sinällään nähty. Yllättävimpänä tapahtumana ottelun lopussa Ukin vaihtopenkin edessä eskaloitunut matsi Stove vs. Niemi, joka olisi mennyt vapaaotteluksi ilman tuomareita ja muita pelaajia. Nimensä mukaisesti kiehahtanut Stove lähti tästä tilanteesta ulos, toivottavasti pystyy hillitsemään itsensä liigamatseissa paremmin.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös