Koripallo.com

BC Nokia 2022-23

Viestejä
6 089
Callandret ilmeisesti myös puolikuntoinen ja satutti tänään taas olkapäätään, joten vedän hieman äskeistä kommenttiani takaisin.

Fordista loogisinta olisi aloittaa.
 
Viestejä
6 089
Nähdäänkö uusia episodeja Kokon passi -saagassa?
Toivottavasti.

Kokko kävi syksyn aikana testaamassa Latvian tason pelaamalla Ogressa neljä matsia 3,5 pisteen keskiarvolla ja nyt laivassa kohti isiensä maita. Odotellaan virallisia tiedotuksia.
 
Viestejä
451
Kokko is back!!
received_3439622919615848.jpeg
 
Viestejä
6 089
Kokon vastaus hallilla passikysymykseen "I'm working on it."

Täällä on nyt oman tukkimiehen kirjanpitoni mukaan kolme uutta vahvistusta kahdelle eri sarjatasolle, joten tuleen ei olla jääty makaamaan :cool:
 
Viestejä
6 089
Malik Benlevi ja Ryan Batte uusina kasvoina Näätiin – Xavier Fordin sopimus purettu

Benlevi, Batte ja Teukka.

Fordin sopimus odotusten mukaisesti purettu. Pari ihan ok peliä, mutta noin keskimäärin hyvin kaukana vahvistuksesta, jonka avulla voisi voittaa kevään pelejä.

Masseyn viime kaudella Kanadassa valmentama Benlevi varmasti kehissä lauantaina Pyrintöä vastaan. Saa nähdä mikä on miehen taso liigassa.

Teukan paluu on myös hieno juttu. Saa nähdä missä Teukka pelaa. Uskoisin, että passin perässä ollaan taas, mutta ilman sitä Teukka pelaa Akatemiassa ja toimii backupina liigajoukkueelle. Batten Akatemia-pelin nähneenä uskoisin, että Kokko on ensimmäinen backup liigajoukkueelle ja Batte vasta toinen. Batte on yhden nähdyn pelin perusteella ihan ok vahvistus Akatemialle, mutta liike ei kyllä nähdyn perusteella riitä liigaan millään.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
6 089
Ymmärränkö oikein että Näätien palkkalistoilla on kahden amerikkalaisvalmentajan lisäksi 5 ison veden takaista pelaajavahvistusta ?
Kuusi. Herndon, Stove, Callandret, Benlevi, Batte ja Kokko.

Batte hankittiin Akatemia-jenkiksi kun Wilchcombe sai kenkää.

Kokko taas sanoi jo viime keväänä, että palaa syksyllä Nokialle. Passijutut eivät ilmeisesti kuitenkaan edenneet kesällä kuten ajateltiin ja niinpä Teukka teki sopparin latvialaisen BC Ogren kanssa loppukesästä. Mies pelasi siellä neljä matsia 3,5 pisteen keskiarvolla ja palasi viime viikolla Tallinnan laivalla Nokialle :)
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
43
Batte on Palloiluhallin katsomon alla kiertävien huhujen mukaan ainakin suurimmilta osin divarijoukkueen palkkalistoilla. Kokko mahdollisesti samoin.
 
Viestejä
6 089
Batte on Palloiluhallin katsomon alla kiertävien huhujen mukaan ainakin suurimmilta osin divarijoukkueen palkkalistoilla. Kokko mahdollisesti samoin.
Nimenomaan näin. En tietenkään tiedä kuinka eurot liikkuvat, mutta Batte on lähtökohtaisesti Akatemian jenkki ja iän puolesta on otettu herra, joka pystyy liikkumaan ilman karensseja liigan ja divarin välillä.

Luulen, että Kokko palasi hieman yllätyksenä Nokialle, koska ajatus varmaan oli pelata tämä kausi Latviassa. Suomen passillahan Teukka menisi liigajoukkueessa kotimaisesta ja toisi leveyttä joukkueeseen, mutta olisiko nyt ilman passia lähtökohtaisesti Akatemia-pelaaja? Jossain on varmasti minuutteja luvassa.

Nokian kannalta äärettömän hyvä juttu, että on saatu lisää miehiä harjoitusvahvuuteen. Greg on muistaakseni tänäkin syksynä valitellut, ettei harjoituksissa päästä pelaamaan 5-5 -pelejä, nyt siihen on mahdollisuus.
 
Viestejä
431
Nokian nuoret kaverit ovat hävinneet lähes kokonaan. Boman dominoi 1B-sarjaa, Ahonen parantelee itseään, Piirtola taisi lopettaa, Sauramo on taantunut, Mead meni jonnekin. Melkoisen hyvä kaarti lässähti.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös