Koripallo.com

BC Nokia 2022-23

Viestejä
661
Mielestäni yksi tämän kauden positiivisimpia juttuja oli Bomanin 25 pelattua liigamatsia.
Hugo pelasi loppukaudesta melko kypsästi ja oli enimmäkseen aika hyvä pakissa. Vielä kun se heitto osuisi paremmin, niin miehestä olisi meille kovasti iloa tulevaisuudessa.

Hyvää kaudessa oli lähinnä alku ja kyllähän alemman loppusarjan voitto tuli myös aika vakuuttavasti.

Peltosen katoaminen kuvioista jätti Nokian heikoksi korin alla monia jengejä vastaan.

Aika kova homma kairata tulevalle kaudelle kunnon joukkue. Jenkit toki auttaa paljon, mutta olisi tuohon hyvä joku kotimainenkin vielä saada. Mikähän oli nykyisten pekaajien sopimustilanne?

Batte oli muuten tänään yllättävän hyvä.
 
Viestejä
6 350
Mikähän oli nykyisten pekaajien sopimustilanne?
- Lehto, sopimus päättyy
- Laihonen, 1+1 vuoden sopparista eka pelattu, toiseen joukkueen optio. Käytettäneen?
- Peltonen, 1+1 vuoden sopparista eka pelattu, toiseen joukkueen optio. Kauden aikana liikkui huhuja, ettei Kaakeli ollut täysin tyytyväinen asemaansa. Saapa nähdä, jatkuvatko pelit Nokialla.
- Mattilalla kahden vuoden pahvi, josta eka nyt pelattu. Jotenkin toivoisin, että Mattila pelaisi loppu-uransa Nokialla ja esiintyisi Nokia-paidassa uudessa hallissakin 1,5 vuoden kuluttua.

Nokkarissa Auvinen tutusti melko suorasanainen Nokiaa kohtaan ja huutelee Valtteri Välimäelle lisäminuutteja, vaikka kaikella kunnioituksella väittäisin, että uransa viidennen 0,2 pistekeskiarvon liigakauden pelannut Valtteri ei tule jatkossakaan Nokian kotimaisten kulmakivi olemaan.

Koripallo | Seagulls etenee ansaitusti välierään – Nokia kaatui 3–0 <- Nokian Uutiset

Mitä tulee jenkkeihin, niin kritiikkiä tulee sekä AL:ssä että NU:n suunnasta ja ihan ansiosta mielestäni. Huomion arvoista on, että mm. Kahron Ross pelasi viime kaudella paremmilla tehoilla kuin Callandret nyt, vaikka käsittääkseni vahvistusbudjetti oli tällä kaudella viime kautta korkeampi.

Gibsonilla on ollut taitona naarata joka kausi yksi erityisen hyvä vahvistus Nokialle (Stacy Davis, Wes Washpun, Toro jne.), mutta tällä kaudella tuollaisia löytöjä ei saatu ja vaihtojakaan ei suoritettu yhtä ilmiselvää (Ford->Benlevi) lukuun ottamatta. Ikuiseksi kysymysmerkiksi jää, olisiko huhujen mukaan Nokian paitaan loppukesästä lupautunut ja heti perään vanhan koulukunnan oharit tehnyt nimeltä mainitsematon Gulls-vahvistus ollut sellainen. Ja olihan siinä loppukesästä ilmeisesti jotain säätöä vähän pitemmän kreikkalaisen pelimiehen kanssa, mikä ei sitten lopulta konkretisoitunut lentolipuksi Suomeen.
 
Viestejä
1 171
Nokkarissa Auvinen tutusti melko suorasanainen Nokiaa kohtaan ja huutelee Valtteri Välimäelle lisäminuutteja, vaikka kaikella kunnioituksella väittäisin, että uransa viidennen 0,2 pistekeskiarvon liigakauden pelannut Valtteri ei tule jatkossakaan Nokian kotimaisten kulmakivi olemaan.
Tuo on kyllä aika käsittämätöntä miten pitkä liigaura Pihlajamäellä jo onkaan, siihen nähden miten väärässä sarjassa hän pelaakaan...
 
Viestejä
6 350
Tuo on kyllä aika käsittämätöntä miten pitkä liigaura Pihlajamäellä jo onkaan, siihen nähden miten väärässä sarjassa hän pelaakaan...
Mietin tätä samaa, kun katsoin, että tää oli nyt herran yhdeksäs kausi liigassa (02:02 mpg) ja tais olla yhteensä kaksi vaparia heitetty sisään näiden yhdeksän kauden aikana. No, moni harrastaja ei tuu liigassa heittään sitä ensimmäistäkään.
 
Viestejä
131
Pitkä on matka Pirkanmaan joukkueilla top4 sijoille. Nokialle tulee onneksi uusi halli, joka varmasti tuo nostetta, mutta riittääkö sekään. Mitä tulee koviin kotimaisiin, niin uskon että ne kovimmat valitsevat joukkueen joka mahdollisesti pelaa europelejä tai pyrkii niitä pelaamaan.
Pirkanmaan joukkueiden pitäisi panostaa omasta mielestäni valmennukseen (isommin), joka tuo mahdollisia nuorialupauksia akatemiaan ja korisliigajoukkueeseen sekä vahvistuksiin, jotka ovat mielummin luokkaa kaksi hyvää ja yksi ok, kuin 4 keskinkertaista. Uskoisin, että nämä kaikki kehittäisivät myös omia junnuja.
Sitten kun on vaikka viisi vuotta rakennettu sitä oma polkua, niin tähtäin eurokentille.
 
Viestejä
1 873
Piti vielä tästä sanomani, että Gullsin pelaajat sekä valkut (Timi mukaan lukien) tulivat matsin jälkeen heittämään yläfemmat/kättelemään/mieshalaamaan (Timi!) Benleviä yläkatsomon aidan yli; Benlevi oli tsekkaillut matsin vieraskatsomon puoleiselta sivukäytävän kulmalta… Sieltä ilmehti ennen toisen puoliskon alkamista mm. Carrollille, joka lämmitellessään huitoi kädellään Benleville, että hei, tuu säkin pelaan.

Lokkien sympatiat oli selvästi Benlevin puolella…
 
Viestejä
878
Loimaan taksitolpalla oli tietoa, että joku kotimainen nimi-peluri olisi BCN miehiä ensi kaudella. Mitähän sanoisi vaikka Pikku Hoppari? Vai onko vielä Romanian sopparissa kiinni
 
Viestejä
2 486
Aika laimeet huhut taksitolpalla, joka kausihan joku kotimainen nimimies on näädissä pelannut.;)
Vaikka ei sen puoleen, onhan niitä positiivisiakin huhuja jo liikkeellä.
Näädät on laatua täynnä, mutta ei vedä vertoja meitille ;) Meitillä sitä vasta onkin nimimiehiä pelannu ja taas on tulossa ens kauvelle muutama kunnon jytky vahvistusten muodossa ;)
 
Viestejä
6 350
Massimies on ilmeisesti pakannut laukkunsa kesken sopimuskauden. Odotellaan vahvistusta.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös