Koripallo.com

Chicago Bulls: Rebuild

Viestejä
701
Kamera latistaa ja luonnossa Lavine on hämmentävän kaita/jäntevä vieteriukko. Jotenkin tämä luo vaikutelman myös pituudesta. Mutta tosiaan jonkun lajin luonnonoikku ja hirmuinen treenaaja. Ehkä saa arvostusta Suomessakin nyt kun ei ole häiritsemässä Laten uraa.

Vai konffafinaaliin? Aika monta ryhmästä Nets, Bucks, Philly, Heat, ja vielä Knicks ja Hawks pitää kangeta, ja vaikka kausi hyvin lähtikin en kyllä näe jakoa kun tosipelit alkaa. Ja voi se Bostonkin nousta.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
822
Nyt vuorostaan Vucevic saa faneilta isot haukut illasta toiseen, ei ole isojen miehien helppo olla bullseissa.
 
Viestejä
1 824
Bullsin etukentän rotaatio: Javonte Green, Tony Bradley, Alize Johnson ja Damon Jones Jr. Simonovic vielä DNP.

Aika lailla tuollaista G-liiga tasoa. :D
 
Viestejä
701
Bullsin kannattajat pitäis laittaa kaksisuuntaisen lääkitykseen. Eipä montaa päivää kun itkettiin että" Vuc kaiva pää perseestä" ja nyt jopa RealGM pg-ketju"Vuc takaisin." Länsirannikon kiertue tuon näyttää onko Bullsista oikeasti mihinkään.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
25

Ei olisi vuosi sitten uskonut, että ensi kaudella Thinking Basketball tekee videon Bullsin kovasta puolustuksesta. Toki toi puolustus perustuu täysin kahteen pelaajaan, jotka eivät pelanneet Bullsissa viime vuonna.
 
Viestejä
212
Siis Bulls hankki ton joukkueen täyteen hyviä puolustajia, mutta suurin osa niistä huonoja heittäjiä ja pituus luokkaa 195 cm. Varmaan toi pituuden puute tulee jossain vaiheessa pleijareita katkasemaan lennon.

Mitähän ajattelee herrat Gar ja Pax? AK pistänyt Whitea lukuunottamatta kaikki varaukset ja muutkin pihalle ja hankkinut Lavinen ympärille fiksuja pelaajia. On toi Lavine vaan uskomaton urheilija ja kroppaankin näyttäs tulleen taas lisää voimaa. Eilenkin jyräs yhessä ajossa muistaakseni Rozierin ku pikkupojan tieltään. Ylivoimasesti liigan paras korille ajaja ja ajoista viimeistelijä. Ja puolustuskin näyttää nyt hyvältä.

Ei se Jimbo näköjään onnistunut Garpaxin varausten uria tuhoamaan, vaikka kovasti yritti. Laten lisäksi Carter ja Gafford pelaavat hyvin ja maisemanvaihdos tehnyt todella hyvää. Hutchison tais olla täys huti. Jimbo oli varmaan luokkaa 25.-30. valmentaja, jota kysyttiin MM-karsintoihin valmentajaksi. Muuten on vaikea ymmärtää tota valintaa.
 
Viestejä
701
Tuli katsottua Knicks-peli melko kokonaan ja onhan tuo nyt erinäköistä tekemistä kaikenkaikkiaan. Lavine on selkesäti helpottunut, kun DDR ottanut ison roolin skorauksessa, ja Vucevic myös herännyt henkiin hyökkäyspäässä. Ei Knicksilläkään ollut paras miehistö kentällä, kun Barrett poissa ja Gibson lensi kyllä todella kevyesti urputuksen takia suihkuun, ja perustuuhan Bullsin peli pitkälti näihin muutamaan yksilöön ja sitten Lonzon ja Caruson johtamaan puolustukseen, jossa esim Vuc ei kyllä näyttänyt yhtöön aimepaa paremmalta. Tämän takia odottelen kovasti Cavsin Bulls-peliä, koska siinä ei Bullsin heittopelin on pakko kulkea jos voitto on mielessä. koska korin alle ei liene pitkillä miehillä (=Vuc) juuri asiaa, ja ajotkin saattaavat tulla paimennettua Allenin ja Mobleyn syliin.
 
Viestejä
75
Karnisovas teki vain yhden virheen, joka pilasi kaikki mahdollisuudet menestyä. Kaikki muu meni lähes täydellisesti.

Nikola Vucevic. Miehestä maksettiin kaksi ensimmäisen kieroksen varausta ja Wendell Carter Jr. Täysin mahdotonta menestyä noin köykäisellä isolla miehellä, joka syö ison osan joukkueen salary capista.

Tällä hetkellä Chicagossa odetetaan miehen sopimuksen loppumista, joka tapahtuu vasta seuraavan kauden jälkeen. Samalla DDR ja LaVine vanhenevat käsiin, samalla kun kaikki assetit ovat poltettu, niin voidaan todeta, että perselleen meni.

Ehkä vielä Vuc saadaan dumpattua jonnekkin?
 
Viestejä
1 824
Bullsilla ei nyt kovin vahvasti mene.. Nyt varmsti jo pelejä aletaan siirtää Bullsin osalta.

Cavsilla kävi tuuri, että ei tullut tartuntoja Bulls -pelistä

The Chicago Bulls' teamwide COVID-19 outbreak continued to spread on Sunday, when Zach LaVine and Troy Brown Jr. entered the NBA's health and safety protocols, sources told ESPN's Adrian Wojnarowski.

Their additions bring the Bulls' total to nine players in the league's COVID-19 protocols since the start of the month.

LaVine and Brown join DeMar DeRozan, Coby White, Javonte Green, Matt Thomas, Derrick Jones Jr., Ayo Dosunmu and Stanley Johnson as players all sidelined right now. Bulls broadcasters Stacey King and Bill Wennington are also at home in isolation because of the league's protocols.
 
Viestejä
1 309
Eiköhän siellä ole organisaation sisällä juosten kustu nämä jutut ja sen takia levinnyt noin pahasti. Cavsissa kuitenkin oli 2 tartuntaa peräkkäin (Love ja Markkanen) mutta sai silti pidettyä kurissa.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös