Koripallo.com

Cleveland Cavaliers

Viestejä
54
Herkuttelen ajatuksella, että Cavs alkaisi rakentamaan Mobleyn ympärille. Olisi mielestäni looginen vaihtoehto strategisesti, kun Mobley on oikeasti näyttänyt pre-season peleissä olevan Tier 1-tason lupaus, varsinkin puolustuksellisesti

Se tarkottaisi sitä, että Cavs alkaisi rakentamaan jo tällä kaudella joukkuetta Mobleyn ympärille. Prosessi voisi olla hyvin samanlainen kuin mitä Bulls on tehnyt viimeisen vuoden aikana. Laidoille heittovoimaa ja monipuolisuutta, takakentälle puolustusvoimaa ja kokemusta, oikeita palasia joka pelipaikalla.

Viimeisen treenipelin perusteella Markkanen-Mobley-Allen etukenttä hyöstettynä Rubiolla pystyi luomaan playoff-tason joukkuestatseja. Toki kyseessä on vain yhdestä pelistä, mutta antaa valoa tulevaisuuteen Laurinkin kohdalla.

"The Cavs’ defensive rating was 92.7 while Lauri was on the floor. I do think there will be specific matchups where he’ll struggle, but a tried and true fact of NBA basketball is that length = good defense."

" It cannot be described as anything other than successful. Markkanen posted the highest net rating among starters by far (+21.6 in 26 minutes), shooting 8-14 for a team-high 18 points, and stuffed the stat sheet with four rebounds, three assists, three blocks, and two steals. In short, he was one of the best Cavaliers on the court tonight."

"What the Rubio and Markkanen show exposed tonight was the charade of Sexland as a winning basketball proposition. They’ve been a disaster to start the preseason, and they haven’t demonstrated the desire to value the basketball, make good decisions, and be unselfish. The team has gone 41-96 since Sexland has been a thing. How long with charade continue?"

Lainaukset:

 
Viestejä
9 094
One anonymous NBA scout doesn’t appear to be a believer in the perceived upside of Cavaliers guard Collin Sexton.

“I think Collin Sexton is a backup and an a–hole. None of his teammates like him,” the scout told Chris Mannix of Sports Illustrated.

 
Viestejä
54
Pre-seasonin perusteella rotaatiot pitäisi olla seuraavat:

Rubio
Okoro/Sexton
Markkanen
Mobley
Allen

Second unit:

Garland/Pangos
Sexton/Okoro
Osman/Windler
Wade/Stevens
Love/Tacko

Ensi viikolla alkaa kausi. Toivotaan kuitenkin yli 30 voittoa, niin ei tarvi kärvistellä joka aamu. :)
 
Viestejä
640
Varmaan näin, mutta Garland aloittanee suurella varmuudella ja niin tehnee valitettavasti Sextonkin jos pelikunnossa. Pre-seasonista ei paljoja voi päätellä, mistään asiasta, ainakaan kun rebuild on käynnissä. SIinä tilanteessa nuoret korkean varausvuoron pelaajat saavat paljon peliaikaa. Kun kautta on 20 peliä kulunut niin silloin alkaa homma ehkä muotoutua uudelleen. Veikkaan että jumbo-lineupiia nähdään jossain vaiheessa peliä, ei kuitenkaan avauksessa, kuten tuskin Lauriakaan. Toivottavasti olen väärässä. Hyvät merkit ilmassa kun Sexton sopparia ole ainakaan vielä jatkettu. Toivottavasti kaupataan jonnekin nopeasti.
 
Viestejä
7 380
Joo ei viitti varmaan katsoa viimeisintä peliä, kun vissiin enimmäkseen 2 ja 3 kentällisen ukkoja peluutettu
 
Viestejä
1 162
Lauri voi ehkä yksittäisiä pelejä aloittaa kolmospaikalla, mutta en usko että koko kautta. Tullee suurimmaksi osaksi penkiltä. Aloitus on Sexton, Garland, joku muu kuin Markkanen, Mobley ja Allen
 
Viestejä
337
Ei viime yön ottelussa paljoa katseltavaa ole, kun kuitenkin peluuttivat penkki pelaajia. Ainoa asia mikä voisi olla huomioon pantavaa oli se, että kun oli tämä jumbo aloituskentällinen kentällä niin pelasivat tyypillistä 3-2 paikkaa, jossa Mobley oli kärjessä.

Tuo iso kentällinen preseasonissa on toiminut paremmin kuin Cavs:n tyypilliset kentälliset, joten painetta sen käyttämiseen on. Toinen syy on se, että heillä on nyt liikaa hyviä isoja, joten heille kaikille pitäisi löytää peli aikaa. Love:akaan ei voi jättää penkille, vaan pitää antaa peli aikaa, jotta hänet olisi helpompi kaupata. Sekä Wade tuntuu sen verran hyvältä Lauri kopiolta ettei häntäkään voi unohtaa. Jos isojen rotaation lasketaan olevan 4 (ilman Wadea) niin suurin osa ottelusta menee 2 isolla.

Kun nyt Bickerstaff on sanonut, että rotaatio on 10 pelaajaa niin ilman loukkaantumisia ketkäs kuuluu tuohon 10:een? Mobley, Allen, Lauri, Love, Sexton, Garland, Okoro ja Rubio ovat varmoja ainakin alkukaudesta. Sitten tulee: Osman, Windler, Pangos, Wade ja Stevens.

Mikäli ei kukaan ala loistamaan niin varmaankin Love, Sexton ja Osman ovat kauppalistan kärjessä, ja trade deadlinen aikoihin myös Rubio. Kelpaako kukaan heistä kenellekään on sitten toinen kysymys.
 
Viestejä
3 035
Pari harjoituspeliä katsoneena voisin luulla että Cavs pelaa ihan mukavan elävää peliä. Sitten muistin katsoneeni niitä harjoituskauden ensimmäisiä pelejä, jotka olivat surkeita.
Noista viimeisistä peleistä puuttui muuten Sexton.
 
Viestejä
140
Viimeisessä pelissä Laurin usage oli vain 6.5% n. 8 minuutissa. Ei ihan jäänyt siihen yhden pelin 0% usg 7 minuutissa stinttiin, mutta lähellä.

Vähän huolettaa, että pallo ei tule liikkumaan ensi kaudella niin hyvin, että Lauri saisi niitä vapaita paikkoja itselleen. Pelkään, että Lauri tulee olemaan taas ensi kaudella vähän liikaa muiden pelaajien armoilla. No, kohta se nähdään, kun tosipelit alkavat.
 
Viestejä
640
Jos Sexton ei saa jatkosopparia tarkoittanee että kaupataan muualle. Ihan kuin Allen viime kaudella. Tämä olisi sen ansainnut mutta myrkkypillerisäännön (=palkantasausvaikeuksien) takia jatkon saanutta ei yleensä myydä viimeisen rookiesopparikauden aikana. Sormet ristissä tämän kanssa, onhan valmennuksen pakko asia nähdä. Garlandin suhteen en ole läheskään epätoivoinen. Rubion opastuksessa miehestä voi kehittyä ihan ok pointti. Parasta tietysti olisi että Rubio olisi pitempiaikainen hankinta mutta helmikuussa kutsu käynee muualle.
 
Viestejä
1 720
Siitä se sitten lähtee.. On tuonne joulukuun alkuunkin saatu "ihan riittävästi" pelejä eli 11 päivään 7 peliä. On tuo aikataulu melko kova kaikkine matkusteluineen. Ei ihme, että äijiä alkaa aina tippumaan injured listille.

 
Viestejä
1 720
Niin. Ja lokakuulle saadaan heti lännen kiertue, joten viikonloppuna olisi syytä voittaa Charlotte ja/tai Atlanta kotona ettei kausi heti ala 0-8 recordilla.
 
Viestejä
54
Jos Sexton ei saa jatkosopparia tarkoittanee että kaupataan muualle. Ihan kuin Allen viime kaudella. Tämä olisi sen ansainnut mutta myrkkypillerisäännön (=palkantasausvaikeuksien) takia jatkon saanutta ei yleensä myydä viimeisen rookiesopparikauden aikana. Sormet ristissä tämän kanssa, onhan valmennuksen pakko asia nähdä. Garlandin suhteen en ole läheskään epätoivoinen. Rubion opastuksessa miehestä voi kehittyä ihan ok pointti. Parasta tietysti olisi että Rubio olisi pitempiaikainen hankinta mutta helmikuussa kutsu käynee muualle.
Collin Sexton ei saanut extensiota. Hyvä liike Cavaliersilta.

Veikkaan kanssa, että siirto muualle maaliskuussa tai ensi kesällä on nyt se todennäköisin vaihtoehto.

Toki kaikki riippuu siitä, miten Sexton ja Cavs pelaa tällä kaudella.
 
Viestejä
640
Voihan se olla niinkin että nyt vasta Sextonista rasite tulee Cavsille (ja Laurille), kun pitää sopimusta varten näyttää kaikki kujeet ja omat statsit ovat viieläkin enemmän pääasia. Toivon mukaan valmennuksella riittää otetta jos näin lähtisi käymään. Tosiaankin täytyy toivoa että Sextonista saataisiin vaikka (myöhäinen) ykköskierroksen varaus. Helmikuun 6 on trade deadline.
 
Viestejä
54
Saa nähdä, hyvä kuitenkin, että sopimusta ei syntynyt. Huhujen mukaan Sexton olisi halunnut 4 vuotta / 100 miljoonaa.
 
Viestejä
54
25 miltsiä kaudessa 185 cm ISO-takamiehelle, joka ei syötä? Hullu se on joka tuon maksaa.
Eikä osaa edes puolustaa. Miehen arvo on lähempänä 20 miljoonaa euroa.

There’s growing belief around the team that Markkanen will start on Opening Night -- and it will be his spot until someone takes it. There’s only one logical path to him starting. So, let’s slot him in here.
Whether he starts or comes off the bench, Markkanen will be one of Cleveland’s high-minute players. They need his diverse offensive skill set.
Lauria huhuillaan avaukseen. En ihmttelisi, kun on paras pelaaja heittää kolmospaikalle, muutenkin rosteri on täynnä isoja miehiä. Eli todennäköinen avauskokoonpano:

Garland
Sexton / Okoro
Markkanen
Mobley
Allen

 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös