Koripallo.com

Cleveland Cavaliers

Viestejä
843
Palmi ei ollut rokotettu - koska ei tietysti voinut silloin vielä olla. Lisäksi Topiaksella kävi kerran tuhannesta -paska säkä.

Markkasen kaltaiselle yksilölle - vielä kun siis ilmeisesti oireeton viikon kohdalla - tauti ei vakavuudeltaan eroa juuri flunssasta. Jos viime torstaina olisi kerrottu "Markkasella on flunssa ja hän on toistaiseksi sivussa" ei kukaan heittelisi mitään "loppuvuoden poissa".

Tietysti joku paska säkä voi vielä käydä, mutta tällä hetkellä ylivoimaisesti todennäköisin vaihtoehto on, että Lauri kehissä on tiistaina tai torstaina.
 
Viestejä
809
Loven status päivitetty eilen. Arvioitu paluupäivä muuttunut 12. -> 13. Eli varmaan hänen osaltaan aika lähellä ollaan. Laurin arvio ei ole muuttunut.
 
Viestejä
107
Itäinen konferenssi on muuten tällä kaudella todella mielenkiintoinen kun lähes kaikki joukkueet muutaman voiton sisällä, vain Pistons ja Magic ovat ns. tankkaajia.

Lauri palaa kyllä huonoon aikaan statsien kannalta, kun ensi viikolla Cavsilla alkaa taas vaikea putki.

14.11 Celtic
16.11 Celtic
18.11 Nets
19.11 Warriors
23.11 Nets
25.11 Suns
28.11 Magic
30.11 Mavs
2.12 Heat
4.12 Wizards
5.12 Jazz
7.12 Bucks
9.12 Bulls

Aivan karsea putki kärkijengejä. Välillä olisi kiva pelata näitä thundereita, spursseja ja pelicansseja vastaan :D

Pahimmillaan tuo tarkoittaa sitä, että Lauri tulee pelaamaan kauden ensimmäiset 20 ottelua lähes pelkästään kärkijengejä vastaan.

Ei tule tekemään hyvää nyt jo heikoille henk.koht. statseille. Kärsimättömät tuulipuku jenkit tuomitsevat jo varmasti näiden statsien perusteella bustiksi.

Lauri on jo muutenkin tehnyt käsittämättömiä pelillisiä uhrauksia pelatessaan kolmospaikalla. Onneksi mieheltä löytyy ihan mukava keskikokoinen sopimus takataskusta.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
132
Koska 99,9 % terveelle, tuplarokotetulle 24-vuotiaalle koronatauti ei eroa mitenkään vakavuudeltaan normiflunssasta.
Ei tuo pidä paikkaansa. Pfizerin rokotteen teho suunnilleen puolittuu jo 6 kuukaudessa, ja jos on 8kk vanha rokotus, se on pudonnut jo radikaalisti. Mitä olen nähnyt aiheesta kuvaajia, rokotteen teho ei putoa mitenkään suoraviivaisesti, vaan kiihtyvästi eli 8kk kohdalla voi olla jo aika pieni hyöty. Esim. tässä: Pfizer/BioNTech COVID-19 vaccine effectiveness drops after 6 months, study shows

Tästä samasta syystä Ruotsi juuri lyhensi kolmosrokotteen aikavälin 6 kuukaudesta 5 kuukauteen (toki tässä vaiheessa vain yli 65 -vuotiaiden osalta, mutta muut todennäköisesti seuraa, kun vuoro tulee).

Täytyy myös muistaa, että noissa rokotteiden tehoissa puhutaan yleensä suojasta sairaalaan joutumiselta tai kuolemalta. Monella sairaalaan joutumattomalla on pitkiä oireita, jotka eivät tavallisen ihmisen elämään vaikuta niin paljon, mutta huippu-urheilijalle pienikin vaikutus kuntoon voi olla tärkeä. Ei lohduta, ettei joutunut sairaalaan, jos suorituskyky on pudonnut.

Varmaan se toki todennäköisempää on, että Laurilla on kaikki hyvin kuin että tulisi pidempi huili, mutta mahdoton sitä on sanoa. Toivotaan parasta.
 
Viestejä
1 915
Juuri näin. Hyvä kirjoitus tanssipallolta. Ja yleensäkin koronan vertaaminen millään tasolla flunssaan on melkoinen aivopieru. Flunssa on se pieni räkätauti, joka monella on muutaman kerran vuodessa. Influenssakin on sitten jo ihan eri asia kuin flunssa.

Alle kouluikäiset sairastavat vuosittain keskimäärin 6–8 ja aikuiset 2–3 flunssaa.
 
Viestejä
843
Tässä nyt puhutaan taas eri asiasta.

Se että tuplarokotekaan ei estä kaikkia infektioita on täysin selvää tässä vaiheessa. Vähän turha laittaa käyriä rokotetehosta mitä tahansa infektiota vastaan, kun Markkasella se todettu tauti jo on. Hän on jo siis kuulunut siihen, selvästi pienempään, epäonnekaampaan ryhmään, joilla rokoteteho ei ole ollut riittävä estämään infektiota.

Se ei kuitenkaan todellakaan tarkoita, että siinä kohdin rokotteesta ei olisi mitään hyötyä. Ei ollenkaan. Valtaosa rokotteen tehosta on yhä jäljellä. Se tekee suurelle osalle näistä läpäisyinfektioita saavista taudista hyvin miedon tai jopa kokonaan oireettoman. Yhtä kuin => muistuttaa oireiltaan ja vaikutuksiltaan hyvin pitkälti mitä tahansa satunnaista hengitystieinfektiota.

Covid19 ei ollut mitenkään erikoinen supervirus. Se ei siis jotenkin ole suuri tappaja verrattuna vaikka niihin kaikkiin muihin koronaviruksiin, jotka itse kullekin pitkin eri talvia ovat aiheuttaneet niitä flunssia. Ongelma on ollut siinä, että ihmiskunnalla ei ole mitään immuniteettia sitä vastaan. Ja sitten kun sitä on - rokotusten ja infektioiden kautta - viruksen aiheuttama tauti putoaa sinne kaikkien muiden joukkoon. Ja tämä nyt ei ole mikään kontroversiaali oma näkemys, vaan ihan THL:n Salmisen ja Nohynekin kanta esimerkiksi.
 
Viestejä
787
Love oli jo penkillä haistelemassa ilmaa. Cavs voitti kenet pitikin voittaa ja helposti. Hyvä ettei @Henke näe Pistonsin pelejä mistään. Ja kuka on se Cunningham? No oikeasti kyllähän tuo pelailee, muttei vastaavanlaista homman haltuun ottoa kuin esim Lamelolla viime vuonna, ole tapahtunut. Ei kai oikeastaan kenelläkään takuripään aikaisista varauksista. Jatkan Mobleyn kehumista, mies on yleensä kentän(tai ainakin Cavsin) paras, ja se on hyvä positio pitkälle nuorelle miehelle kun alle 15 ottelua on takana. Heittokin alkaa pudota ja tulee putoamaan, tai ainakin se on ihan smuutin näköinen.

Puolustetaan mitä puolustetaan mutta alle tehtyä 100 pistettä ei mitenkään riitä kun kovempia porukoita tulee vastaan. Kyllä se Sextonin poissaolo tällä osastolla tuntuu negatiivisesti. Love auttaa ja toivon mukaan se Laurin break-out-peli tulee pikapuoliin. Hyvää puoluseforttia edelleenkin, kirsikkana Detroitin 11 pinnaa 3. jaksossa.

Jaylen Brown poissa ja Boston voitti kuitenkin varamiehisen Bucksin. Mielenkiintoisen tiukka ja voitettavissa oleva peli tulossa ja molemmilla b2b:n toinen osa. Lauri kentälle!, tai ainakin toiseen Celtics koitokseen maanantaina.

Lairin status muuttunut Game time decision:ksi. Samalla pelipaikka listattu SF.
Missäs tämä oli?
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
787
Huhhuh, mikä peli taas. Onneksi eivät näytä koskaan luovuttavan vaikka vaiheet ennen nousua olivat paikoin erittäin heikkoa tekemistä. Nämä kasvattaa kyllä joukkuetta. Korinteko oli jälleen vaikeaa, mutta onneksi Cavs teki pelin vaikeaksi Celticsillekin, joille 19 menetystä, vs 11 Cavs. Mobleylta avainblokki 4. erässä ja muutenkin kovasti +merkkinen peli. Valentine sai runsaasti peliaikaa onnistuen lähinnä Tatumin vartioinnissa, Okoro ja Wade viettivät lopussa aikaa lähinnä penkillä. Garlandista tulee ihan laadukas pelintekijä Rubion opissa. Tähän puolustukseen kun saisi skorauspään edes johonkin uskoon niin tässä olisi playoff-joukkue.

E: taas status Laurilla muuttunut "gametime decision" moodiin, mutta mitään varsinaista uutista asiasta ei ole.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
1 052
Vasta tallenteen matsista katoin ja siinä ei onneksi noita kuvaongelmia enää näkynyt. Ruutu kyllä ihmeen herkästi jumittava palvelu edelleen, ei mitään toki entisiin ongelmiin. Ja kyllä itellä hyvä normi netti.

Late sit edelleen poissa eipä tarvinnut tätäkään matsia katella kokonaan. Ekat minsat taas läväytti naamalle sitä tyypillistä nyky NBApeliä muutenkin joten kiinnostus lopahti...
 
Viestejä
9 123
Oli kyllä kaksi huonoa joukkuetta vastakkain, ei olleet nämä alhaiset lukemat puolustuksen hyvyyttä.

Eka peli Cavsilta tällä kaudella ja sai olla kyllä viimeinen vähäksi aikaa.
 
Viestejä
107
Mukava nähdä taas Denzel Valentine tositoimissa. Olikin jo hieman ikävä tuota kolmen pisteen heittoa, joka lähtee reippaasti mistä tahansa asennosta ja pelikellosta riippumatta.

Olikohan nämä Okoron viimeiset merkitykselliset minuutit Cavseissa, jos joku helvetin Denzel Valentine tarjoaa sinua parempaa hyökkäystä ja puolustusta. Nuori mies on tällä hetkellä täysin unplayable.

Mobley vetää melkein sanattomaksi, aivan käsittämättömän hyvä. Rakentakaa tämän miehen ympärille ja heti!

Tykkään myös Garlandista, siinä on todella potentiaalinen PG. Rubio on vienyt nuoren miehen täysin uudelle tasolle.
 
Viestejä
90
Oli kyllä kaksi huonoa joukkuetta vastakkain, ei olleet nämä alhaiset lukemat puolustuksen hyvyyttä.

Eka peli Cavsilta tällä kaudella ja sai olla kyllä viimeinen vähäksi aikaa.
Omiin silmiini tämä peli näytti todella miellyttävältä. Toki heitot eivät uponneet varsinkaan alussa. Lähes eurokorikseen tai NBA:n playoff-matsiin verrattavaa puolustamista kummallakin joukkueella. Etenkin Cavsilla. Intensiteetti oli todella kova.

Pelitapa jossa iso mies käy näyttäytymässä screenissä ja puolustava joukkue vaihtaa saman tien oli tipotiessään ja screenien läpi mentiin vahvasti. Vai olenkohan vaan sokerihumalassa isänpäiväkakuista??

Cavsin tekeminen näyttää iloiselta ja isot egot tuntuu loistavan poissaolollaan. Jes!!
 
Viestejä
219
Samaa mieltä Okorosta. Ehkä siellä fanipalstoilla miehestä hehkuttavat ovat kavereita tai jotain, mutta mies todella vajaa hyökkäyspään taidoissa. Repertuaarista löytyy kehnon heittotaidon lisäksi laput silmillä ajot ja kehno syöttötaito. Bostonia vastaan pallo oli aivan liikaa hänen käsissään. Jos JB ei olis penkittänyt Okoroa 2.5 minuutin jälkeen tokalla jaksolla, niin Cle ois hävinnyt ton pelin. Valentinen peli oli puolustuspäässä yllättävän hyvää, mutta pari kolkkia lähti taas vähän liian kaukaa. Viihdyttävä pelaaja kuitenkin.

Antasin Windlerille enemmän peliaikaa Okoron tilalla ja voishan sitä Pangostakin kokeilla. Toisaalta Pangos aika ihme hankinta Cavseilta ku Sexland jo pienikokosia. Onhan toi Cedi 2-paikallakin ihan ok pelannut, niin vois vaikka avauksessa kokeilla.

On toi hyökkäys takunnut nyt jo 3 peliä putkeen ja silti yhtä Rubio vaparia vajaat 3 voittoa. Kyllähän toi joukkue pleijareihin menee. Siitä ei ole 2 sanaa. Pelkällä puolustuksella voittavat jo nyt Bostonin tasosia jengejä, niin se kertoo paljon.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös