Koripallo.com

Cleveland Cavaliers

Viestejä
695
Lisäksi: Rubio oli aivan avain Loven onnistumiselle koska sai pallon tälle parhaisiin paikkoihin. Toki Love on palkinnut tämän nousemalla melkein prime vireeseen. Rubion loukkaannuttua ovat Loven skoraustehot tulleet alas kuin lehmän häntä. No tätähän veikkailtiin heti Rubio loukkaannuttua ja näin tapahtui.
Screenshot 2022-01-14 at 8.40.06.png

Menetyksistä sen verran että kyllä Laurin syötöt ovat suurelta osin varmoja alibisyöttöjä kaarella toki siinä ei menetä oikeastaan koskaan. Ratkaisevat korisyötöt ovat sitten harvinaisempia, toki nekin useimmiten hyviä oivalluksia ja silti suht turvallisia. Ehkä pitäisi enemmän katsoa tuota assist/to-suhdetta.

@Nikos Kallis sanoisin sen verran että henkilökohtaisissa tehoissa Lauri on ollut alamaissa se on selvää, sen sijaan kiistattomasti (koska jo suuri määrä tapahtumia monissa eri lineupeissa) osoittaa että Laurin ollessa kentällä joukkue hyökkää erittäin hyvin. Mistä johtuu voi jokainen itse yrittää päätellä. Puolustuksessa on parannusta tullut ja varsinkin Frobleyn kanssa homma toimii. Pelien game flowta katsomalla näkee helposti että Laurin ollessa kentällä vastustaja ei tee kovin pitkiä runeja jos ei sitä katsoessa huomaisi. Mutta ei Lauri vieläkään erinomainen pakissa ole , eikä sen takia kentällä, siihen hommaan löytyisi parempiakin jos pelkästään sitä tuijotettaisiin. Mutta kokonaisvaikutus ollessaan kentällä on positiivinen vs että on penkillä.

Goodwin ja Rondo ovat pelanneet niin vähän otteluita että heidän osaltaa isoa kuvaa tilastollisesti ei juuri kannata miettiä. Jokainen sitten näkee tekemisen niinkuin näkee. Omaan silmään Rondo ainakin ottaa homman vakavissaan ja yritystä/motivaatiota on. Katsotaan mitä tuolle menetysherkkyydelle tapahtuu kun pelikaverit tulevat tutummiksi.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
349
Tällä hetkellähän Laurin on/off taitaa olla kolmanneksi paras joukkueessa (Garland ja Rubio parempia). Kuten Juzo sanoi Laurin hyöty tulee hyökkäyspäästä, joka on kieltämättä outoa kun ottaa huomioon Laurin heittoprosentit. Cavs:n netrating on 10 pistettä parempi Laurin ollessa kentällä vs. Laurin ollessa penkillä. Tämä on joukkueen suurin. Jotta kukaan ei suutu niin puolustuksessa Laurin vaikutus on - 4 pistettä, joka on miltein huonoin kaikista Cavs:n pelaajista.

Tässä nyt tulee enemmänkin esille tämä stretch-4 vaikutus joukkueeseen. Tavallaan voisi sanoa, että kyseisten pelaajien tärkein taito ei ole kyky heittää palloa sisään vaan heidän kyky sitoa 1 puolustaja itseensään. Vaikka voisi luulla, että nämä kyvyt ovat toisistaan riippuvia niin ne eivät täysin kokonaan ole, koska jälkimmäinen perustuu pelaajan maineeseen ei sen hetkiseen kykyyn. Laurin ollessa kentällä joukkueen heitto% on korkein kuten myös joukkueen ass/to -ratio, vaikka Lauri itse tiputtaa tuota heitto% alaspäin. Laurin ass/to -ratio on 2, joka taasen kyllä parantaa Cavs:n lukuja, mutta noita on määrällisesti niin vähän, että merkitys on vähäinen. Onko tämä sitten sitä näkymätöntä hyvyyttä Laurin pelissä? On ja ei. Cavs:ssa ei ole arvostettuja heittäjiä joukkueessa, joten muut joukkueet pystyvät helpommin ottamaan Laurin silmätikukseen ja täten myös helpommin toinen joukkue ottaa taktiikakseen sen, että Laurista ei auteta. Tämä taasen tuo tilaa muille pelaajille paljon enemmän vaikka Cavs:ssa on tällä hetkellä parempia catch&shoot heittäjiä kuin Lauri. Osman on toinen pelaaja, jonka on/off tavallaan kuvaa tätä, mutta koska hän tulee penkiltä niin joukkueet harvemmin ottavat penkkipelaajia niin tosissaan kuin aloittajia. Eli vaikka Lauri on heittänyt huonosti ja huono heittäminen on maksanut Cavs:lle n. 1.5 pistettä per ottelu (tuon verran enemmän Cavs ja Lauri olisi tehnyt pistetä per ottelu, jos Lauri olisi heittänyt 40% kolmosensa) niin silti Laurin kentällä olo parantaa joukkueen peliä paljon enemmän kuin tuo 1.5 pistettä. Omasta mielestä suurin syy tähän on se, että Cavs:ssa ei oikein ole heittäjiä, joten henkilöt joilla on heittäjän maine niin vaikutus on merkittävä. Olisiko Lauri vaihdettavissa? Toki ja noilla heitto% helpostikin, mutta saatko sellaisen pelaajan helposti ja halvalla. Wade, Osman tai Windler ovat todistettavasti olleet heikompia kyseisessä roolissa tänä vuonna, joten vastauksen olisi tultava toisesta joukkueesta.

Lineup:sta. Lineup:sta jotka ovat pelanneet yli 25 minuuttia niin kolme parasta pitää sisällään nelikon Garland, Rubio, Mobley ja Allen. Viides pelaaja vain vaihtuu ja nämä ovat hyvyysjärjestyksessä: Osman, Lauri ja Windler. Noissa kaikissa netrating on yli 30, joka on helskatin hyvä luku. Kun mennään seuraaville lineup:lle niin silloin Lauri tulee takaisin ja Rubio vaihtuu pelaajiin: Stevens ja Okoro. Joten Cavs:n kannattaa pitää kiinni kolmikosta Garland, Mobley ja Allen, sekä hyvä olisi saada uusi sopimus Rubiollekin. Laurikin tuntuu olevan pelaaja, jonka voi heittää minkä tahansa nelikon kanssa samaan ketjuun ja pelaajat pelaavat paremmin. Osittain tämä tässä joukkueessa johtuu juurikin siitä, että ei ole montakaan heittäjäksi tunnettua pelaajaa. Jossain toisessa joukkueessa, jossa on useampi heittäjä, Laurin merkitys voisi olla vähäisempi.
 
Viestejä
25
Hyvä kirjoitus. Heittäjän maine ei varmaan muutu ihan hirveän tiheään, jonka takia Laurin tämän kauden keskiarvoa huonompi heitto% ei ole juuri laskenut "heittouhkaa". Mutta jos heittää tämän kauden loppuun tällä tasolla ja samoin ensi kauden, tai vielä huonommin, niin jossain vaiheessa tuokin tulee muuttumaan.
 
Viestejä
189
Lisäksi: Rubio oli aivan avain Loven onnistumiselle koska sai pallon tälle parhaisiin paikkoihin. Toki Love on palkinnut tämän nousemalla melkein prime vireeseen. Rubion loukkaannuttua ovat Loven skoraustehot tulleet alas kuin lehmän häntä. No tätähän veikkailtiin heti Rubio loukkaannuttua ja näin tapahtui.
katso liitettä 2175
Hyvä esimerkki miten jollain tilastokäppyrällä yritetään saada tuulta alle höpöhöpö kommentille kuten "Rubion loukkaannuttua ovat Loven skoraustehot tulleet alas kuin lehmän häntä."

Loven scoraustehot Rubion loukkaantumisten jälkeen 24 - 35 (season high) 20 - 18 - 8 - 2 - 18 - 16.. Ihan hyviltä tehoilta näyttävät omasta mielestäni.
 
Viestejä
695
Alkaako matkaväsymys hieman näkyä, jotenkin sekavamman oloinen kahden erinomaisen PGn dominoima peli. Kovan pistepotin lisäksi Garland antoi 8 syöttöä ja menetti vain kerran, joten hyvä mutta näkökentältään hieman rajoittunut pelintekijän suoritus. Hyvä reissuhan tästä väkisinkin Cavsille tulee. DG ei juuri Lauria nähnyt mutta tämä teki harvoista (usage 7.5% ! , olisko uran alin) paikoistaan hyvillä tehoilla. 4. erän donkki Poetlin yli oli kova. Lauri lopulta viimeisteli myös Garlandin aivan ilmiömäisen yhden käden syötön Cedille ja kas kummaa: taas hyvin plussalla. Jokuhan sielä Cavsissa uskoo analytiikkaan, se on selvää. Mobley matkalla ROY titteliin.

En ole seurannut, mutta ihmettelen miksi Thad Young on tippunut kokonaan pelaavasta rotaatiosta. Katsellen viime vuotta luulisi kyllä hänen tyyliselleen joku paikka olevan. Vaan Pop on ilmeisesti kyllästynyt valitukseen joka käynnistyi heti kauden heti alussa kun ei päässyt pelaamaan ja koirankopittanut Thadgic Johnsonin kun muita pelaajia on tarpeeksi. Ei mennyt DDR-treidi Spursin kannalta kyllä erityisen hyvin.

E: Jollain laskennalla (CleaningtheGlass) joka perustuu otteluiden +- pisteiden keskimääräiseen eroon, tällä hetkellä Cavs on jopa 3 voittoa perässä siitä mitä tällä piste-erolla pitäisi olla. Ennuste samalla perusteella näkyisi olevan 53 voittoa joka olisi aivan huima 31 voiton parannus viime vuodesta. Luulisi että liittyminen joukkueeseen saattaa alkaa koviakin nimiä kiinnostaa, vaikkei Cleveland mikään Kalifornia todellakaan ole. Ennuste on ennuste, mutta tällä menolla (aina mukana pelissä) poffeissa.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
69
Allen-Garland-Mobley 3-vs-5 Spursia vastaan oli kyllä kaameaa katseltavaa Suomi-lasien lävitse. Olikin pakko lopettaa 3. jakson alussa. Ihan hyvä ratkaisu, Laurille 5 heittoa ja niistäkin kaksi taisi olla ihan jämäpalloja.

Allen-Mobley kaksikko on kyllä kaamea musta-aukko saadessaan pallon. Syöttöä ei sieltä enää lähde Mobley fanittanut Kobea selvästi liikaa.

Cavsin kollektiivinen pelitapa on katoamassa samaa vauhtia kuin ykköstykkien ego on nousemassa ja tämä ei lupas hyvää.

PS valopilkkuna Goodwin, joka cornrowsseineen ja juoksutyylineen (sekä ratkaisuineen) toi mieleen allekirjoittaneen alltime-favourite pelaajan A Iversonin!!:)
 
Viestejä
74
Minne voin jättää valituksen, kun Laurin mahtisuoritukset eivät pääse NBA top-10?

Tällä viikolla hervoton putback Jazzia vastaan ja nyt hirmuinen clutch-donkki jäivät taas nauhoitteen ulkopuolelle.

Silti järjestään, nuo koosteet ovat täynnä jonkun helvetin Austin Reaverssin toilailuja tai King Jamesin paskoja eläkeläissuorituksia.

PS: Lauri on tällä hetkellä liigan 28. paras pelaaja, tilastolla +/- 5.3.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
189
Enää kuukausi NBA All-Star peliin, joka pelataan tänä vuonna Clevelandissa. On sanomattakin selvää, että seuraava kuukausi tulee olemaan Allenin, Garlandin ja Mobleyn juhlaa. Muut tekevät sitä likaista työtä, että saadaan oma pelaaja All-Star matsiin. Ehkä tässä vaiheessa tosin joukkueen voitot vaikuttavat enemmän, kuin yksilötilastot. Laurilla on nyt eturivin paikka katsoa tätä showta. Onneksi nöyränä suomalaisena hyväksyy roolinsa ja tekee tilaa tällä kaudella paremmin onnistuneille pelimiehille. Roolipelaaja vailla vertaa.
 
Viestejä
131
Allen-Garland-Mobley 3-vs-5 Spursia vastaan oli kyllä kaameaa katseltavaa Suomi-lasien lävitse. Olikin pakko lopettaa 3. jakson alussa. Ihan hyvä ratkaisu, Laurille 5 heittoa ja niistäkin kaksi taisi olla ihan jämäpalloja.
Garlandin, Allenin ja Mobelyn kolmeen pekkaan pelaaminen on ymmärrettävää, koska tämän hetkisen käsityksen mukaan Clevelandin tulevaisuus rakennetaan nimenomaan tämän kolmikon varaan. Ja sitten on vielä se Allstar-peli Clevelandissa, niinkuin Markane edellä mainitsi.

Mutta joo... jos nyt esimerkiksi Markkaselle, jolta koko ajan on toivottu heiton löytymistä, ja joka viime matsissa upotti kolkit 4/5 – onnistutaan seuraavassa matsissa 34 minuutin aikana pelaamaan vain 3 ookoo tekopaikkaa (loput heitot omista leväreistä etc.) niin eihän se nyt jumalauta ole kovin hyvää tekemistä joukkueelta. Miltään kantilta. Koko Clevelandin joukkueen kolmosyritykset jäivät Spurs-matsissa 20:een, kun ne yleensä pyörivät NBA-jengeillä 30-45 yrityksessä. Garland itse vastasi 8:sta, muut ottivat yhteensä 12 kolmosen yritystä (kakkosvitja sentään löytää toisensa kaarelta paljon ykköstä paremmin). Alkaa pian se korinalus oikeasti mennä tukkoon. Vastustajan puolustus oppii kyllä matsin mittaan, minkä vaiheen jälkeen syöttö ei enää lähde koskaan ulos, ja omasta miehestä voi ihan riskittä auttaa.

Garland, Allen ja Mobley ovat huippupelaajia kaikki, mutta eivät sen tason supertähtiä, että tällä 'kolmen keskenään pelaavan miehen'- sabluunalla mentäisiin pleijareissa kovin pitkälle. Vaikea uskoa, että JBB ei näkisi tätä ongelmaa. Eri asia sitten on, kuinka tarkalla korvalla NBA-tähdet viitsivät valmentajaansa kuunnella, kun kansa vaan hurraa.
 
Viestejä
226
Ensi maanantaina näkee Clevelandin todellisen tason, kun joukkue pelaa Netsiä vastaan klo 22.00.
Varmasti olisi tarvetta hyökätä ja puolustaa 5 kaverilla. Nyt aloitusviisikosta kolme hyökkää pääasiassa ja kaksi menee lähinnä nurkkaan seisomaan. Taitaa suomalaisilla, jotka pelaavat Espanjan liigassa tai NBA:ssa olla nykyään vähän samanlainen rooli. Salin Teneriffan nurkassa, Valtonen Manresan ja Markkanen. Taisi se Koponenkin viimeisinä ulkomaanvuosinaan päivistää pääasiassa kulmassa. Tiedä sitten, mistä suomalaisille huipuille löytyy tälläiset pelipaikat. Onko keskitytty valmennuksessa enemmän heittopuoleen, eikä kuitenkaan riittävästi pallon käsittelyyn.
 
Viestejä
1 252
Ensi maanantaina näkee Clevelandin todellisen tason, kun joukkue pelaa Netsiä vastaan klo 22.00.
Varmasti olisi tarvetta hyökätä ja puolustaa 5 kaverilla. Nyt aloitusviisikosta kolme hyökkää pääasiassa ja kaksi menee lähinnä nurkkaan seisomaan. Taitaa suomalaisilla, jotka pelaavat Espanjan liigassa tai NBA:ssa olla nykyään vähän samanlainen rooli. Salin Teneriffan nurkassa, Valtonen Manresan ja Markkanen. Taisi se Koponenkin viimeisinä ulkomaanvuosinaan päivistää pääasiassa kulmassa. Tiedä sitten, mistä suomalaisille huipuille löytyy tälläiset pelipaikat. Onko keskitytty valmennuksessa enemmän heittopuoleen, eikä kuitenkaan riittävästi pallon käsittelyyn.
Eiköhän se johdu siitä, että kun laitat suomalaisen seisomaan nurkkaan, se pysyy siellä vaikka maailmanloppuun asti, kun koutsi käski.

Vähän paremmalla aloitekyvyllä ja itseluottamuksella varustetut muunmaalaiset voivat harmittavasti pilata hienon tussitaulukuvion lähtemällä improvisoimaan. Varsinkin, kun nurkkapäivystys ei liene kovinkaan suosittu kohtalo arvonsa tuntevien ammattipelaajien keskuudessa.
 
Viestejä
509
5-1 lännen kiertueelta ja 26-18 yhteensä, jos joku olisi tätä veikannut ennen kautta niin olisi ohjattu hoitoon.

Laurilta clutch-korit peräkkäisiin matseihin, hiljensi taas kriitikot hetkeksi. Rooli on hyvin selkeä tällä hetkellä ja auttaa joukkuetta voittamaan ilta toisen perään.
 
Viestejä
72
Lauri on aloittanut kaikki pelit, ja on ollut jälleen mukana myös klousaamassa niitä.

Eikös asiaan pitänyt olla tulossa joku muutos? Pitääks odottaa vielä kauankin?
Juurikin näin. Toivotaan ettei tule uutta koronapoissaoloa tai muuta loukkia, muuten on penkitys edelleen aika kaukainen haave suomalaisten heitterien keskuudessa.

Viime pelissä Lauri ei taaskaan ollut ottelun keskiössä, mutta laittoi pelin säppiin ja naulan Oklahoman arkkuun ratkaisevalla kolmosellaan. Tässä pelissä oli myös career high 4 steals, mikä oli hyvin postitiivinen ja yllättävä suoritus!

Spurs matsin puinneista olen samaa mieltä, että Markkasta ei kovin hyödynnetty. Matsia ei olisi kuitenkaan kesken kannattanut jättää, koska olihan se erittäin viihdyttävä ja fyysinen peli. Cavsin matseja on kiva seurata, ei tosiaan tarvitse enää kelata silloin kun Markka on penkillä, niinkuin aiemmat kaudet. Tässä pelissä mielestäni, valkosinisten lasien läpi, näkyi se, että Pop pitää Laurista ja olisi halunnut hänet joukkueeseensa Thadin sijasta. Lauri oli merkattu mies kaarella, joten hänen isoin tehtävä oli levittää peliä hyökkäyspäässä. Tämän takia ymmärrän, ettei Markkasta sen useammin kentällä välttämättä löydetty.

Maanantaina en odota ihmeitä Laurilta hyökkäyspäässä, tulee olemaan kädet todella täynnä hommia puolustuksessa. Toivon kuitenkin onnistumisia koko joukkueelta, ja varsinkin Garland-Irving matchup voi olla hieno näytös.
 
Viestejä
349
Ensi maanantaina näkee Clevelandin todellisen tason, kun joukkue pelaa Netsiä vastaan klo 22.00.
Varmasti olisi tarvetta hyökätä ja puolustaa 5 kaverilla. Nyt aloitusviisikosta kolme hyökkää pääasiassa ja kaksi menee lähinnä nurkkaan seisomaan. Taitaa suomalaisilla, jotka pelaavat Espanjan liigassa tai NBA:ssa olla nykyään vähän samanlainen rooli. Salin Teneriffan nurkassa, Valtonen Manresan ja Markkanen. Taisi se Koponenkin viimeisinä ulkomaanvuosinaan päivistää pääasiassa kulmassa. Tiedä sitten, mistä suomalaisille huipuille löytyy tälläiset pelipaikat. Onko keskitytty valmennuksessa enemmän heittopuoleen, eikä kuitenkaan riittävästi pallon käsittelyyn.
No Lauri on selkeästi keskittynyt paljon enemmän heittotreeneihin kuin pallon käsittelyyn. Ei sinänsä outoa, koska palkka tulee heittämisestä, mutta jotenkin tuntuu ettei Lauri ole treenannut pallon käsittelyä ollenkaan NBA:han saapumisen jälkeen. Pallon käsittelyn treenaaminen parantaa yleistä tuntumaa palloon, joka taasen parantaa kykyä ottaa vaikeita syöttöjäkin vastaan, heittotarkkuutta, antaa paremman tuntuman viimeistellä finger rollilla (tai hook heitolla) sekä yllättäen parantaa kuljetustaitoa. Ei tuota kuljetustaitoa liikaa vaadita, jos ainoastaan haastat closaavia pelaajia, joten ehkäpä ymmärrettävää. Jos Lauri on treenannut pallon käsittelyä niin nyt sitten pitää vaihtaa kyseinen valmentaja.

Kahdessa viime pelissä Cavs:n pallon liike on kyllä täysin kuollut. Lähinnä Garland kuljettelee ja muut katsoo tai tekee skriinejä. Kun vertaa keskiviikon ja perjantain peliä niin keskiviikkon pelissä Cavs syöttivät toisellee 60 kertaa useammin kuin perjantaina. Lauantain pelin tilastoja ei vielä ole, mutta en ihmettelisi jos näitä syöttöjä olisi vielä vähemmän. Koska tuossa perjantain pelissä kolmannella jaksolla kun Garland vain kuljetteli niin Spurs ottivat silloin sen kovimman kirin ja valmennus muutti hyökkäystä takaisin siihen pallon liikuttelimiseen. Lauantain pelissä tätä käskyä valmennukselta ei koskaan tullut, koska Garland pelasi paremmin kuin perjantaina.

Maanantain pelissä vaikka Irving varmaankin pelaakin niin todennäköisesti KD ei pelaa. Loukkasi polveaan lauantain pelissä. Mutta eiköhän Harden, Irving ja Mills heitä tarpeeksi kolmosia sisään, kun kaikki joukkueet tuntuvat heittävän paljon paremmin kolmosia Cavs:ia vastaan kuin normaalisti.
 
Viestejä
74
Ei olisi uskonut, että OKC:ta vastaan voi mennä noin tiukaksi.

Mitä helvettiä Jarrett Allen?
Miksi Okoro piti palloa kädessä 5s aikalisän jälkeen? Miksi Lauri ei antanut sivurajaheittoa?
Garlandin yksinyrittäminen ja kolkit hyökkäyskellon alussa tuhoaa kollektiivisen joukkuepelin?
Mobleyta ei kiinnosta enää puolustaminen, kuin pelien loppupuolella?
Miksi Mobley on alkanut peruuttelemaan jo kaarelta?
 
Viestejä
1 820
Olipas loistava lännen kiertue! 5-1 recordi on todella kova ja tuollaisesta recordista olisi mikä tahansa kärkijoukkuekin enemmän kuin tyytyväinen.

Kahdessa viimeisessä pelissä vieraskiertueen rasitus alkoi jo selkeästi näkymään erityisesti puolustuspäässä ja effort ei ollut enää paras mahdollinen. Onneksi kuitenkin molemmissa peleissä puolustus parani merkittävästi pelin loppupuolella, mikä toi voitot molemmista tiukoista peleistä. Oklahoma -pelissä valmennus teki tosi hyvän ratkaisun, kun Osman ja Stevens penkitettiin toisella jaksolla ja myös Loven minuutit pidettiin minimissä. Noilla muutoksilla pelaamiseen saatiin selkeästi ryhtiä.

Kahdessa viime pelissä Cavs:n pallon liike on kyllä täysin kuollut. Lähinnä Garland kuljettelee ja muut katsoo tai tekee skriinejä. Kun vertaa keskiviikon ja perjantain peliä niin keskiviikkon pelissä Cavs syöttivät toisellee 60 kertaa useammin kuin perjantaina. Lauantain pelin tilastoja ei vielä ole, mutta en ihmettelisi jos näitä syöttöjä olisi vielä vähemmän. Koska tuossa perjantain pelissä kolmannella jaksolla kun Garland vain kuljetteli niin Spurs ottivat silloin sen kovimman kirin ja valmennus muutti hyökkäystä takaisin siihen pallon liikuttelimiseen. Lauantain pelissä tätä käskyä valmennukselta ei koskaan tullut, koska Garland pelasi paremmin kuin perjantaina.
En nyt lähtisi Garlandin pelaamista arvostelemaan näissä kahdessa viime pelissä. Hänen ansiostaan Cavs kairasi molemmista peleistä voitot. Ilman häntä olisi todennäköisesti tullut suurinumeroiset tappiot molemmissa peleissä.. Joo, toki Garland otti San Antonio pelissä joitakin huonoja heittoja, mutta tilastoista löytyy kuitenkin 32 pts ja 8 syöttöä. Oklahoma -pelissä Garland olikin sitten jo ihan huikean hyvä (27 pts, 18 syöttöä). Hän toi käytännössä yksin Cavsin 18 pinnan tappioasemasta tasoihin ja johdatti voittoon.

kun kaikki joukkueet tuntuvat heittävän paljon paremmin kolmosia Cavs:ia vastaan kuin normaalisti.
Tuo ei pidä paikkansa ja ei kannata tehdä päätelmiä näiden vieraskiertueen parin viimeisen pelin perusteella. Näissä viimeisissä peleissä effort ei ole koskaan parhaimmillaan.

Cavsia vastaan heitetään kolkit 33,9%, mikä on sarjan 9. paras.. Ja yleensäkin erot kärjen osalta ovat pieniä tuossa tilastossa eli ilman viikonlopun pelejä Cavs olisi tuossa tilastossa top 5:ssä. Koko liigan keskiarvo on 34,9%.

Tottakai Cavsin puolustuskonsepti perustuu erityisesti paintin puolustamiseen. Ja tuon osalta Cavs onkin sarjan ylivoimaisesti paras. Vastustaja heittää Cavsia vastaan 0-3 jalan etäisyydelta vain 59,8 tarkkuudella.

1642335447673.png
 
Viestejä
1 820
Ennen kauden alkua Cavsin "voittomäärä -odotus" oli 27,5 voittoa. Nyt ollaan 44 pelin jälkeen 26 voitossa.. Ei tää nyt ihan paskasti ole mennyt tähän asti? :D Enpä olisi uskonut ennen kauden alkua.

1642336207473.png
 
Viestejä
71
Onhan näitä Clevelandin pelejä ollut mahtavaa katsella. En ymmärrä mainintoja "tähtien" itsekkyydestä. Jos Garland nyt on tulessa, niin antaa kaverin tehdä. Joukkuehenki vaikuttaa loistavalta ja yhteispeli on useimmiten todella nautinnollista seurattavaa.

Markkasen osa on nyt luotettavana joukkuepelaajana, mikä sopii hänelle hyvin. Puolustuspalaamisen intensiteetti on ainakin subjetiivisesti parantunut huomattavasti. Hän on joukkueelle hyödyllinen yleismies, ja pisteiden tekeminen on enemmän muiden harteilla.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös