Koripallo.com
Viestejä
1 041
Jälleen on pakko kysyä, kuinka ammattitaidoton tämä Laurin pelleagentti oikein on?
Mitkä tarkalleen ottaen olivat siis ne tarjoukset, jotka Lauri jätti RFA:na pöydälle? Ne joissa agentti mokasi?

Kun siis tiedämme että tarjolla oli 9M QO Bullsilta, ja Bulls vaati (ja sai) minkä tahansa treidin osana ykköskierroksen pickin.
 
Viestejä
888
Tånään katselin Cavs-Bulls peliä sieltä täältä eikä tuo Cavsin kokoonpano huonolta näytä. Ihan aktiivisesti Mitchell myös puolusti ja kaiken kaikkiaan Bulls oli ihan vastaantulija. Tuohon päälle sitten Garland (silmävamma) ja Rubio niin 5-6 sija on ihan haarukassa, varsinkin kun on ainakaan alkuun ei nyt monen "varman" poff-joukkueen osalta näytöä kovin ruusuiselta. Allen ei ehkä ole ihan viime vuoden kunnossa (vielä), mutta Mobley kun saa pelejä alle, tullee dominoimaan. Love pommitti viime vuoden tyyliin.

Bulls sen sijaan on heikon oloinen nippu ja näyttää siltä että AK:n suuri "menestystäheti"-plan, mikä sylkäisi meidän Laurin ulos , on farssi.Vuc tiedettiin jo heti alussa heikoksi pakissa, ja tämä AK-spesiaaliscouttaus, eli PatWill, näyttää melkoiselle hudille, eikä Lavine ja DDR yksinään pysty nostamaan joukkuetta. Niinkuin Jazz topikissa todettiin huuto fanipourkoissa (tilanne on tosin 1-2 eikä 0-3) on melkoinen. Mutta minkäs teet kun vuorot on kaupattu Orlandoon, Spurille ja minne lie. Rebuildaa siinä sitten, kuten tosiaan toivonsa menettäneet fanit ovat alkaneet huurtaa.
 
Viestejä
888
Cavs 5-1 ja Knicksit saivat kyytiä, tosin aika hyvin mukana Q4:alkuvaiheille asti. Ja hei: Dean Wade taisi pelata uransa parhaan pelin, aloitti, klousasi ja veti vielä isot minuutit. Kyllä foorum-tietäjät tietää, ainakin toistaiseksi. Täytyy myöntää hyvä esitys ja ainakin tällä otoksella kasvanut edelleen paljon ja koloset uppoaa. Ne jotka tiesivät että ei taida olla Mitchell juurikaan Sextonia parempi, katsokaapa peliä. Mitchell on supertähtiluokkaa, tässä 38 p ja 12 syöttöä ja muutama blokki, keskimäärin 31p. Muutenkin vakuuttavat otteet kokonaisuudessaan, ei sähläämistä ja peliin vauhtiin löytyy useampi vaihde ja rytmitys. Love on myös edelleen aivan huippuvedossa, 22min, 29p ! Viime vuoteen ero on lähinnä siinä että Mobley ja varsinkaan Allen eivät vaikuta nyt ihan yhtä kovilta kuin viime vuonna tuossa joukossa. Allen repii edelleen kohtuullisesti ribareita, mutta hyökkäyspäässä kaipailee DG:n älläritarjoilua. No Mobleynkin osalta tilastot kuitenkin näyttävät suht samaa paitsi haittaako nilkka pomppua vielä kun levypalloja jää vähemmän näppiin.

Tämä kaikki siis vielä ilman DG:tä, joka palannee pian ja pelaa toistaiseksi lasit päässä. Mielenkiintoista nähdä miten hänen ja Mitchellin kemiat käy yhteen, ja kumpi sitä peliä johtaa. Todennäköisintä on vastuuta jaetaan ja JBB pystyy peluuttamaan tasaisemmin kuin tänään, jolloin Mitchell oli kentällä käytännössä esim koko 1. erän. Jos ei homma tästä heikkene Cavs on hyvinkin sijoilla 5-6 ja parempaankin on mahkut.

Knicksistä ei muuta kuin että näytteen perusteella tuskin mikään contender tulevat tuolla rosterilla olemaan. Mikään ei ole muutttunut koska kenttämikrofonien kauttaa kuulee kun Thibs huutaa pää punaisena aivan koko pelin. Noinko paljon ohjausta kokeneita pelaajia sisältävä ammattilaisjoukkue tosiaan tarvitsee?
 
Viestejä
888
Garland takaisin ja heti huimassa iskussa. Hyvin sujuu yhteistyö Mitchellin kanssa ja muutenkin tasapainoinen esitys Cavsilta. Nyt 6 voittoa putkeen joista kaksi jatkoaikavoittoa Bostonista. Hyvää peliä mitä katsoin kaksi erää, 4. lopun ja jatkoajan. Garland 29p/12a. Mobleykin alkaa kuntoutua pikkuhiljaa ja Allen pakissa hyvä, viimeistely on kyllä pitkäksi mieheksi vielä heikkoa. Rubio tähän vielä mukaan niin on kova nippu. Wade-faneille sen verran että pelattuaan nyt todella pitkään (oliko 3 peliä) avauksessa oli sieltä tippunut. Toki viimeiseksi sekunneiksi pääsi kentälle ja puolusti Brownin voittokoriyrityksen (pitkän kakkosen) rautaan.

Seuraavaksi 5 pelin länsirannikon turnee ja sinne on hyvä lähteä EC:n kakkostilalta.
 
Viestejä
284
1 erä Garland/Mitchell takakenttää riitti itselle tältä erää uutta Cavsia. En halua edes ajatella enää sitä skenaariota, että Markkanen olisi jäänyt tuonne Cavsin kulmaan päivystämään, kun 2 All-Star otteluun pääsystä kisaavaa takamiestä vuorottelee pallon kanssa. Oksennus tulee pelkästä ajatuksesta. Lauri olisi ollut alistuvan luonteensa takia vielä vähemmän pallossa, kuin viime kaudella ja tilastot olisivat laskeneet entisestään. Nyt tuli lottovoitto ja siitä on nyt pakko nauttia. Kauden loppuun tai katkeraan tradeen asti.
 
Viestejä
169
Eilisen perusteella myös Allen ja Mobley näyttävät täysin alistuneilta.

Viime kaudella Markkanen sai Allenin ja Mobleyn näyttämään paremmilta pelaajilta kuin oikeasti ovatkaan.

Lauri teki lähes kaiken likaisen työn puolustamalla kaarella ja tekemällä tilaa toisessa päässä. Loppujen lopuksi Frobley keräsi kaikki hedelmät.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
888
Katsoin koko Cavs-Dubs-pelin aamulla, ja voipi olla että jotain vielä puuttuu ihan mestaruustaistoa ajatellen. Mitchell on kyllä vähintään odotusten mukainen, mutta sama havainto (kuin @Mustakasi ) että viime vuoteen nähden Allen ja Mobley ovat kuin molemmilta olisi toinen kives poistettu. Eiryisesti Allenin osalla varsinkin hyökkäyspäässä varsin kovakätistä hommaa ja missejä lähietäisyydeltä. On/off-tilastojen mukaan molemmat ovat miinuksella, Mobley rasite molemmissa päissä. Itseaisiassa foorumin kestosuosikki Dean Wade on pelannut tämän indikaattorin mukaan hyvin joukkuetta hyödyttävästi. Onko tämä muutos pelkästään Laurin poistumisen aiheuttamaa, vaatii kyllä rohkean johtopäätönsentekijän. En dumaisi mitenkään takamieskaksikkoa, yhteensä hieman alle 15 syöttöä kahteen mieheen on keskiarvo, joten kyllä tarjoilua löytyy. Varsinkin Mitchellin osalta olen siihen vähään nähden mitä aiemmin olen miehen pelejä seurannut on kyllä varsin hyvällä peliälyllä varustettu kaveri, toki skoraaja ensisijaiselta luonteeltaan.

3-paikka on ongelmallinen, koska Levertin taso vaihtelee kovasti ja Okoron panos hyökkäyspäässä on surkea. Tähän pitäisi saada hommattua joku kova hemmo jos homman halutaan toimivan. No on kautta paljon jäljellä ja tilanne saattaa kaikilla morkatuilla hyvinkin parantua.

Dubsilta tuli takkiin kun muistaakseni foorumilla kuullun mukaan mies "jonka heitto on rikki", ruiski rinnalta menemään uskomattomia kolmosia kerta toisensa jälkeen ja siinä välissä ajeli korille 40 pisteen verran. Hyvä että rikki mennyt heitto on luutunut hyvin samaan asentoon.

Otin Cavsin seurantaan viime vuoden hyvän pelin takia ja sillä olettamalla että Jazzin peli on sietämätöntä kuraa. Harvakseltaan näitä on kuitenkin tullut vahdattua, koska Jazzin pelit ovat ihan yleiselläkin tasolla viihdyttävämpi ja ainakin yhtä "hyvää koripalloa".
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
228
No eipä ne Cavs tajunnut mitä ne Latessa menetti. JA out, niin puolustus ihan kuralla. Viime vuonna Late + Mobley oli ok puolustuksellisesti kaikkia vastaan, mutta nyt ovat ihan kusessa ilman Latea. Pistivät rahansa Levertiin kolmospaikalle + D Wade 3-4. Metsään meni. Toki DW loukissa nyt, mutta ei pysty 5 pelaa. Rubio toki tekee tosta porukasta paljon paremman. DG ei lähelläkään sopimuksensa arvoinen kuin myös Poole ja Porter. Ihan sikarahoja maksavat yhen hyvän kauden jälkeen. Metsään meni rahallisesti kaikki kolme.
 
Viestejä
2 041
Ei nyt kauheasti kannata ylireagoida Cavsin hetkelliseen huonompaan tekemiseen. Lisäksi jos puolustusta vilkaistaan, niin tällä hetkellä Cavs on liigan 7. vähiten pisteitä päästänyt joukkue.. Jos pitäisi veikata, niin eiköhän Cavs runkosarjan päätyttyä ole jossain top vitosessa idän puolella. Mutta sitten playoffeissa vasta nähdään joukkueen todellinen iskukyky, kun idän pakka näyttäisi olevan aika tasainen Milwaukeen ja Bostonin jälkeen. Jos Cavs päätyy ekalla kierroksella esim. Phillyä, Miamia, Atlantaa tai Torontoa vastaan, niin vaikea tuollaista sarjaa olisi etukäteen ennustaa.

Rubio toki tekee tosta porukasta paljon paremman.

Rubion paluu vaikean polvivamman jälkeen samalle tasolle 32 vuotiaana ei ole ihan saletti homma. Ainakaan välittömästi paluun jälkeen. Jos Rubion nopeudesta lähtee pienikin napsu pois, niin pelaamisen taso voi laskea radikaalisesti.. Lisäksi on hyvä muistaa, että vaikka Rubion Cavs -kautta hirveästi on kehuttu täälläkin forumilla, niin hänen Cavs -kauden pelitilanneheittojen prosentti oli umpisurkea 36,3. Tuolla prosentilla ollaan ihan liigan pohjilla, jos huomioidaan vaan enemmän pelanneet pelaajat.

DG ei lähelläkään sopimuksensa arvoinen kuin myös Poole ja Porter

Joo. On se Garland aika paska, kun se on tehnyt kahdessa viime pelissäkin vain 74 pinnaa. ;)
 
Viestejä
228
Herraa DG käytetään ja TULLAAN KÄYTTÄMÄÄN enemmän hyödyksi mitä pitemmälle kausi etenee. Eikä hänen ratkaisut oo yhtään parantunut loppuhetkillä, vaikka 100 pistettä joka pelissä heittää. Niin sanottu häviävä pelaaja, varsinkin jos ei oo takana 2 tornia. Loppuhetkien ratkaisut on luokkaa kolkki 10 metristä ja ei ikinä osu. Ei ole voittava pelaaja. Enpä tykkää enää.
 
Viestejä
1 398
Niiden, jotka haikailevat Markkasta takaisin Clevelandiin, kannattaa muistaa että tällä kaudella Lauri olisi ollut entistä enemmän vain kaarella seisoja, vaikka Mitchell-kauppaa ei olisi tehtykään. Organisaation panostus Mobleyn kehittämiseen olisi pitänyt siitä huolen. Ja Mitchellin kanssa heittoja ei tietenkään olisi riittänyt edes viime kauden malliin.

Laurin kohtalona oli olla Clevelandissa(kin) lopulta pelkkä sivuosan esittäjä.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös