Koripallo.com

Detroit Pistons 2016/2017 - kasvu jatkuu

Viestejä
10
#1
Koripallon pyhättö Auburn Hillsillä on ollut kovassa laskusuhdanteessa jo pidemmän tovin. Siitä viiden vuoden takaisesta jatkuvasta relatiivisesta menestyksestä on jäljellä enää muisto, eivätkä asiat näytä paranevan lähitulevaisuudessakaan. Viime kausi päättyi vähemmän yllättäen runkosarjaan ja vaikka mistään riman alituksesta ei voida puhua, oli tuo silti valitettava tasonosoitus siitä, miltä Motownin laatu koripallo tänäpäivänä näyttää.
Tulevaan kauteen lähdetään Lawrence Frankin johdolla ja melkoisen varautunein tuntein on taas kerran kauteen lähdettävä. Mitkä ovat uuden päävalmentajan prioriteetit, sekä mihin tullaan pyrkimään?

Joukkue

2 Will Bynum G 6-0 185 01/04/1983 Georgia Tech 4
5 Austin Daye F 6-11 200 06/05/1988 Gonzaga 2
7 Ben Gordon G 6-3 200 04/04/1983 Connecticut 7
32 Richard Hamilton G 6-7 193 02/14/1978 Connecticut 12
33 Jonas Jerebko F 6-10 231 03/02/1987 Kinna, Sweden 1
7 Brandon Knight G 6-3 189 12/02/1991 Kentucky R
20 Vernon Macklin F 6-10 227 09/26/1986 Florida R
54 Jason Maxiell F 6-7 260 02/18/1983 Cincinnati 6
1 Tracy McGrady G 6-8 223 05/24/1979 Mount Zion Christian Acad. HS (NC) 14
10 Greg Monroe C-F 6-11 250 06/04/1990 Georgetown 1
22 Tayshaun Prince F 6-9 215 02/28/1980 Kentucky 9
25 Kyle Singler F 6-8 230 05/04/1988 Duke R
3 Rodney Stuckey G 6-5 205 04/21/1986 Eastern Washington 4
35 DaJuan Summers F 6-8 240 01/24/1988 Georgetown 2
31 Charlie Villanueva F 6-11 232 08/24/1984 Connecticut 6
6 Ben Wallace C 6-9 240 09/10/1974 Virginia Union 15
23 Terrico White G 6-5 213 03/07/1990 Mississippi R
9 Chris Wilcox C 6-10 235 09/03/1982 Maryland 9

Tuolta näyttää nykyinen joukkue niin valitettavaa kuin se onkin. Tällä kyseisellä kokoonpanolla ei tulla saavuttamaan mitään merkityksellistä, mutta toisaalta mitään uudelleenrakennusprosessia ei myöskään ole nähtävissä. Tottakai viime kausina vastaan tulleita ongelmia (omistajan vaihdos, Iverson yms. hankinnat) ei tule vähätellä, vaan niiden kautta rakentaa toimivampaa pohjaa koko joukkueen toiminnalle. Toivottavasti vanhoista turhakkeista päästään mahdollisimman pian eroon ja jostain löydetään sitä kuuluisaa pääomaa joukkueen uudistamiseen. Surullinen tosiasia on nyt se, että joukkue koostuu junnuista, sekä kulahtaneista ex b-luokan tähdistä. Tällaisen yhtälön huonot puolet ovatkin olleet se näkyvin osa joukkueen tekemistä niin kentällä, kuin myös sen ulkopuolella. Joukkueelta puuttuu vakaa valmennusjohto, sekä kentältä johtaja(t).
Rookieosastosta omaan silmään lupaavimmalta vaikuttanut pelaaja on Terrico White, joka omaa loistavan pompun ja muutenkin fysiikan. Myös Macklin ja Knight ovat olleet päällisinpuollin tarkasteltuina ihan menetteleviä pelaajia, joilta ei kuitenkaan kannata odotella liikoja.

Pidemmittä puheitta "innolla" kohti uusia epäonnistumisia!
 
Viestejä
8 406
#2
Vs: Detroit Pistons 2011/2012 - Everyone knows we could do worse

Eikös Prince ole nyt vapaa agentti? Amnesty clausea voidaan myös käyttää, todennäköisesti RIP Hamilton saa lähteä etsimään itselleen uutta pelipaikkaa. McGrady ja Big Ben Wallace voidaan jo kuvioista unohtaa ja huhujen mukaan myös RFA Stuckey voisi olla myynnissä/pois annettavissa.

Nuorelta osastoltahan joukkue näyttää suht lupaavalta. Dayesta odotetaan uutta Princeä. Jerebkon lupaavan alku-uran pysäytti akillesjännevamma (muistaakseni), miehellä on potentiaalia vaikka mihin. Brandon Knight oli luokkansa Top3 takamies ja Greg Monroe laittoi taululle isoja lukemia jo rookiena. DaJuan Summers on ollut hienoinen pettymys odotuksiin nähden tai näin olen antanut itseni ymmärtää. Whitesta ja Macklinista en tiedä mitään.

Bynum, Maxiell ja Wilcox veteraaniosastoa rosterin täytteeksi, tuskin mitään läpimurtoja näiltä vekkuleilta enää odotettavissa. Charlie Villanuevan ja Ben Gordonin sopimukset taas kertovat karua kieltä Dumarsin virheistä silloin, kun sitä rahaa oli käytettävissä ja yritettiin vielä rakentaa yhtä runia tittelihaaveiden osalta. Molemmat hankinnat ovat osoittautuneet karmeiksi flopeiksi.
 
Viestejä
435
#3
Vs: Detroit Pistons 2011/2012 - Everyone knows we could do worse

Uskon ja toivon, että Hamiltonista päästään eroon ja Princeä ei re-signata. Joukkue on hyvin todennäköisesti idän pohjasakkaa myös tulevalla kaudella, mutta karmein tilanne olisi (taas) katsella has-beenien yrittävän vääntää naama norsunvitulla sitä paria-kolmeakymmentä voittoa kasaan.

Toivon reilusti vastuuta nuorille varsoille, jotta oikeasti näemmä mihin esimerkiksi Daye, Jerebko ja Knight pystyvät. Greg Monroe vaikuttaisi olevan ihan real deal, ja jos pari muuta nuorta peluria onnistuisivat lunastamaan tai ylittämään heihin kohdistuvia odotuksia, voisi joukkueen seuraaminen olla ainakin askeleen siedettävämpää - Vaikka se ei missään tapauksessa tulevalla kaudella näykään menestyksenä.

Stuckey on ongelmallinen tapaus. Kyseessähän on ihan ok peluri, mutta nyt miehen ollessa free agent pitäisi palveluksista kait jotain maksaakin. Mikäli Stuckey pelaa tulevalla kaudella sekä ykkös- että kakkospaikkaa, olisi paras mahdollinen tilanne tuoda hänet penkiltä kuudentena miehenä. Tämänlaiseen luksukseen ei taida Pistonsilla kuitenkaan olla varaa, varsinkaan kun Knight on nuori tulokas, jonka harteille ei ykköspointin tehtäviä voi noin vaan sysätä. En rehdisti tiedä mitä Stuckeyn kanssa pitäisi tehdä, ja mielenkiinnolla odottelen minkälaista lappua Pistonsin johtoporras päätyy miehelle tarjoamaan.

Miten itse toimisin? Noh:

- Amnesty clause: Hamilton ulos.
- Princelle ei jatkotarjousta.
- Jerebkolle jatkopahvi.
- Stuckeyelle kohtalaisen halpa tarjous, ja katsotaan mitä tapahtuu. (joku 21mil/3 vuotta = 7 milliä kausi?)
- T-Macille halpaa tarjousta myöskin, jos ottajia mestarikandinaattien joukosta ei löydy (Auttaisi monella osa-alueella, ja 3. paikka olisi Princen lähdön myötä todella ohut)
- Free agent markkinoilla jonkun halvan ison perään (Brendan Haywood? Huhuja liikkuu, että Dallas mitätöisi amnesty clausella Haywoodin hirvittävän sopparin )
- Rukoillaan että nuoret pelurit kehittyy, kun saavat paljon vastuuta.
 
Viestejä
762
#4
Vs: Detroit Pistons 2011/2012 - Everyone knows we could do worse

Blomberg sanoi:
Miten itse toimisin? Noh:

- Amnesty clause: Hamilton ulos.
- Princelle ei jatkotarjousta.
- Jerebkolle jatkopahvi.
- Stuckeyelle kohtalaisen halpa tarjous, ja katsotaan mitä tapahtuu. (joku 21mil/3 vuotta = 7 milliä kausi?)
- T-Macille halpaa tarjousta myöskin, jos ottajia mestarikandinaattien joukosta ei löydy (Auttaisi monella osa-alueella, ja 3. paikka olisi Princen lähdön myötä todella ohut)
- Free agent markkinoilla jonkun halvan ison perään (Brendan Haywood? Huhuja liikkuu, että Dallas mitätöisi amnesty clausella Haywoodin hirvittävän sopparin )
- Rukoillaan että nuoret pelurit kehittyy, kun saavat paljon vastuuta.
Hyvältä kuulostaa, mutta pahoin pelkään että oikeasti tapahtuu:

- Prince ja Hamilton jää hengailemaan puolilla tehoilla
- Jerebkolle ei anneta tarpeeksi peliaikaa
- Stuckeylle joku aivan järjetön pahvi, 5 vuotta ja 10 miljuunaa per kausi. Tällaista housuun paskomistahan nämä viime vuosien sopimukset ovat ollleet
- Vapailta markkinoilta joku Jason Richardsonin tapainen kaveri tekemään statseja

Pessimististä kyllä, mutta niin päättömiä ratkaisuja viime vuodet on tehty, että tuo skenaario ei ole millään tavalla epärealistinen.

Eniten tulevassa kaudessa harmittaa se, että draftista oltaisiin voitu saada Kemban tapainen kaveri, jolla olisi ollut oikeasti mahdollisuudet mihin vain, mutta tyydyttiin Knightiin, joka ei mielestäni ollut collegessa mikään häikäisevä. Hyvä pää miehellä on, ja fiksu siivilissäkin (koulumenestys oli muistaakseni huippuluokkaa), mutta näkisin hänet NBA:ssa peruspointtina, jollaisia on liiga jo nyt täynnä.
 
Viestejä
3 106
#5
Vs: Detroit Pistons 2011/2012 - Everyone knows we could do worse

Mjaa, eiköhän voida pitää varmana, että Prince jatkaa uraansa jossain muualla. Mies ei ole has-been (31-vuotias, vasta), vaan pelasi viime kaudella (tilastollisesti) uransa parhaan kauden. Prince pystynee auttamaan jotain hyvää joukkuetta. En kyllä ymmärrä, mikä motivoisi Princeä pysymään Detroitissa, paitsi raha, jota toivottavasti uuden omistajan myötä jaetaan vähän vastuullisemmin kuin viime vuosina. Samaa voisi sanoa McGradysta.

Chris Wilcox saattaa jatkaa, jos parempaa ei löydy. Summers on osoittanut olevansa kykeneväinen ratkaisuihin, mutta koska ratkaisut eivät ole hyviä, mies saa mennä.

Tulokkaista Kyle Singler on ilmoittanut pelaavansa kauden loppuun Espanjassa. Erikoinen ratkaisu, mutta varmaan ihan hyvä Detroitille. Voidaan nostaa joku varaamaton sälli joukkueeseen ja tuoda Singler peliin mukaan ensi kaudeksi.

E: Jaa, Jerebko ja Stuckey ovatkin jo nyt rfa-miehiä. Jerebko lienee aika varma nakki, Pistons on ainakin ilmaissut kovasti vastaavansa kaikkiin tarjouksiin samalla. Toivottavasti kukaan ei tsekkaa, bluffataanko Motownissa. Luulen, että Stuckeylle ei välttämättä saada kunnon paperia aikaiseksi, jolloin hän saattaa mielummin suostua pelaamaan qualifying offerilla tämän kauden. Vaikea uskoa kuitenkaan, että kukaan lähtisi kauheaan kilpalaulantaan Stuckeyn palveluksista.

Eli joukkueessa ovat melko varmasti tällä hetkellä

C: Monroe/Ben Wallace
PF: Maxiell/Villanueva/(Macklin)
SF: Jerebko/Daye
SG: Hamilton/Gordon/White
PG: Stuckey/Knight/Bynum

Siinäpä se roster melkein onkin sitten, valitettavasti. Eli kovasti on takamiespainotteinen porukka, ainakin korinteon osalta, paitsi jos Villanueva on kehittynyt kesällä uudeksi Chris Gatlingiksi tai Tim Thomasiksi. Huoh.

Armahduspykälän käyttö on varsin suuri kysymysmerkki Detroitissa. Armahdushan toimii toisin kuin kenties monet kuvittelevat. Armahdetun pelaajan palkkaa ei suinkaan pyyhitä heti pois listoilta pelaajan muuttuessa välittömästi vapaaksi agentiksi, vaan armahduksen saaneesta pelaajasta käydään sokeaa huutokauppaa joukkueiden kesken, jotka ovat palkkakaton alapuolella. Eli jos esmes Hamilton potkaistaan pihalle, hänen palkkansa kumitetaan kyllä Detroitin kokonaispalkoista (näin käsitin), mutta D joutuu kuitenkin maksamaan sen osan Hamiltonin palkasta, jota uusi joukkue ei halua maksaa. Eli:

1) Hamilton pihalle, palkka tällä ja ensi kaudella 12,6 miljoonaa taalaa
2) Huutokaupassa skabailevat Raptors, Wizards, Kings, Bobcats, Pacers, Clippers, Nets, Rockets, Warriors ja Nuggets.
3) Koska noista porukoista kovin moni ei kilpaile vakavasti mestaruudesta, Hamiltonille on nihkeästi kysyntää. Sanotaan nyt vaikka että Nets tarjoaa miljoonan vuodessa ja voittaa kisan.
4) Detroit pulittaa seuraavat kaksi kautta 11,6 miljoonaa Hamiltonille, Nets miljoonan kaudessa. Detroit hyötyy saamalla lisätilaa palkkakaton alle, mutta rahallinen säästö on aika nihkeä.

Gordonille voisi olla enemmän kysyntää, mutta itse en olisi kyllä vielä valmis luopumaan hänestä. Villanuevaan ja Maxielliin tuskin kovin moni tarttuu. ASIANTUNTIJAT esimerkiksi Espn:ssä eivät pidä kovin todennäköisenä, että Detroit käyttäisi pykälää ainakaan tässä vaiheessa. Eiköhän vaihtokauppamahdollisuuksia perata ensin huolellisesti. Sitä paitsi jo ensi kesänä sekä Maxiell että Hamilton ovat Loppuvia Sopimuksia, jolloin heidän myyntihintansa nousee.

Eli itse veikkaan, että amnestyn kanssa ei hätäillä, koska palkkakaton alla ollaan jo, eikä luxuryvero puske päälle. Detroit ei ole iso peluri ensi kesän fa-skaboissa, koska kaikki kusipäät haluavat superjoukkueisiin tätä nykyä, joten sekin puoltaa amnestyn käyttämättä jättämistä. Kauppaa yritetään, tuskin onnistutaan.

Tähän kauteen liittyvistä fa-hankinnoista on hankala sanoa mitään, kun en osaa kuvitella, mitä Dumarsin päässä liikkuu. Näin karmean huhun, jonka mukaan Detroit tavoittelisi Dunleavya Princen korvaajaksi. Hnghgg.Jos huhu pitää paikkansa, Dumars on kyllä aika pirun vieraantunut todellisuudesta. Näin ollen tämä kausi menee edelleen syvässä keskinkertaisuudessa. 20-35 voittoa on varmaan aika osuva veikkaus.

Itse näkisin mielellään samoja asioita kuin aiemmat kirjoittajat.

- Hyvää kehitystä tulevien nuorten runkopelaajien osalta: Monroe, Jerebko, Knight
- Selvyyttä, ovatko seuraavista kavereista runkopelaajiksi jatkossa: Daye (hyvä ranne, karmea difu), Stuckey (kova jäbä, heikko nuppi, ei puhdas pointti). Jos ei, pihalle.
- Macklinin ja Whiten potentiaali selvitettävä
- Isoilla soppareilla pelaavilta tyypeiltä (Hamilton, Gordon, Villanueva, Maxiell ja osin myös Bynum) hyvää asennetta, jotta heistä olisi hyötyä kentällä ja/tai trade-rintamalla.
- Muutama hyvä Ben Wallace -highlight, jotta voi nyyhkiä wanhoja hyviä aikoja
- Fiksuja fa-hankintoja
- Hyvää, taistelevaa korista, muttei liikaa voittoja, jotta saisi kunnon varausvuoron kesäksi
- JOKU JÄRKI NYT TÄHÄN JOUKKUEEN KASAAMISEEN
 
Viestejä
889
#6
Vs: Detroit Pistons 2011/2012 - Everyone knows we could do worse

Gheorghe sanoi:
1) Hamilton pihalle, palkka tällä ja ensi kaudella 12,6 miljoonaa taalaa
2) Huutokaupassa skabailevat Raptors, Wizards, Kings, Bobcats, Pacers, Clippers, Nets, Rockets, Warriors ja Nuggets.
3) Koska noista porukoista kovin moni ei kilpaile vakavasti mestaruudesta, Hamiltonille on nihkeästi kysyntää. Sanotaan nyt vaikka että Nets tarjoaa miljoonan vuodessa ja voittaa kisan.
4) Detroit pulittaa seuraavat kaksi kautta 11,6 miljoonaa Hamiltonille, Nets miljoonan kaudessa. Detroit hyötyy saamalla lisätilaa palkkakaton alle, mutta rahallinen säästö on aika nihkeä.
Lisääpä kakkoskohtaan Chicago, joka kilpailee vakavasti mestaruudesta. Jos Bulls palkkaisi Hamiltonin MLE:llä (lienee jotain 6 miltsiä?), skenaario ei näyttäisi Detroitinkaan kannalta niin typerältä. Sitäpaitsi, omistajille dollarit on pelkkää roskaa. Koko amnestyn idea on palkkatilan luomisessa eikä rahan säästämisessä.

Itse tosin veikkaan että Iskender on oikeassa: Rip ja Prince jäävät höntsäämään ja Detroitia ei pleijareissa nähdä. Niin ne ajat muuttuu; tuntuu käsittämättömältä, että vielä vuonna 2008 Pistons oli konferenssifinaaleissa, kuudetta kertaa putkeen.
 
Viestejä
3 106
#7
Vs: Detroit Pistons 2011/2012 - Everyone knows we could do worse

Dreier sanoi:
Lisääpä kakkoskohtaan Chicago, joka kilpailee vakavasti mestaruudesta. Jos Bulls palkkaisi Hamiltonin MLE:llä (lienee jotain 6 miltsiä?), skenaario ei näyttäisi Detroitinkaan kannalta niin typerältä. Sitäpaitsi, omistajille dollarit on pelkkää roskaa. Koko amnestyn idea on palkkatilan luomisessa eikä rahan säästämisessä.
Eikäkö sääntö on nimenomaan sellainen, että ensi vaiheessa vain joukkueet, jotka ovat palkkakaton alla, voivat tehdä tarjouksia. Jos kukaan ei tarjoa, silloin kaikki voivat tarjota. Amnesty-pykälä on ilmeisesti vielä hieman epäselvä, mutta tämä on ainakin käsittääkseni varmaa.

Ei sillä, etteikö Hamilton sopisi hyvin Chicagoon.
 
Viestejä
889
#8
Vs: Detroit Pistons 2011/2012 - Everyone knows we could do worse

Gheorghe sanoi:
Eikäkö sääntö on nimenomaan sellainen, että ensi vaiheessa vain joukkueet, jotka ovat palkkakaton alla, voivat tehdä tarjouksia. Jos kukaan ei tarjoa, silloin kaikki voivat tarjota. Amnesty-pykälä on ilmeisesti vielä hieman epäselvä, mutta tämä on ainakin käsittääkseni varmaa.
Ah, oikeassa olet. Chicagolla ei siis ole juurikaan mahdollisuuksia Hamiltoniin, vaikka amnestya häneen käytettäisiinkin.

Sen sijaan en allekirjoita tuota, etteikö Hamiltonille olisi kysyntää. Kuten Simmons artikkelissaan toi ilmi (http://www.grantland.com/story/_/id/7307298/the-first-day-nba-christmas), aika monen joukkueen on käytettävä aika paljon rahaa päästäkseen CBA:n vaatimaan 85 prosenttiin palkkakatosta. Vapailla markkinoilla on niin vähän hyviä pelaajia, että joku joukkue varmasti palkkaisi Hamiltonin vähän ylisuurella summalla, jos Rip nyt ylipäätään edes amnestoidaan.
 
Viestejä
3 106
#9
Vs: Detroit Pistons 2011/2012 - Everyone knows we could do worse

Aika kauheita ovat olleet fa- ja tradehuhut tähän mennessä Detroitin osalta. Caron Butler, Chris Kaman ja Dunleavy jr. Tämän lisäksi Princen ja McGradyn pitämistä pohditaan. Hnghh.

Ei. Rahaa. Pultsareille.

Ben Wallace jatkanee.

Dumars palkkasi Ken Catanellan, joka on palkkakatto- ja tilastoasiantuntija. Tehnyt duunia aiemmin Netsissä ja Sixersissä sekä Coach K:n kanssa Dukessa. Ryhtynee väsäilemään tilastoanalyysimetodeja pelaajahankintoja varten.
 
Viestejä
435
#11
Vs: Detroit Pistons 2011/2012 - Everyone knows we could do worse

Kylmät väreet kyllä valtaa kehon, kun miettiikin noita ylempänä mainittuja free agentteja. Big Baby olis kyllä pahin kaikista.
 
Viestejä
3 106
#12
Vs: Detroit Pistons 2011/2012 - Everyone knows we could do worse

Jaa, Terrico "Dunkin' like he's black" White heivattiin sitten joukkueesta. Eipä juuri annettu miehellä mahdollisuutta antaa näyttöjä kentällä. En tykkää.
 
Viestejä
387
#13
Vs: Detroit Pistons 2011/2012 - Everyone knows we could do worse

Whiten heivaus ei henk. kohtaisesti hirveästi liikauta suuntaan tai toiseen. Vaikea nähdä miestä aloitusviisikon pelaajana tulevaisuudessakaan.

Prince nähtävästi allekirjoittanut 4v/27milj. jatkosopimuksen. Sopii allekirjoittaneelle varsin mukavasti. Fiksu veteraani, joka pystyy Wallacen kanssa näyttämään junnuille ammattilaiselämän metkut. Pelityyli ei juurikaan fyysisyyteen perustu ja muutenkin ollut läpi uransa melko kestävää tekoa, joten pitäisi olla käyttökelpoinen pelimies vielä sopparin loppupuolellakin.

Jerebkolle kait 4v/16milj. jatkopahvi. Jos loukkaantumisesta palautuminen on sujunut kaikin puolin hyvin ja mies jatkaa siitä mihin tulokaskaudella jäi, sai joukkue tulevaisuudelle tärkeän palasen sopuhinnalla. Ymmärtääkseni pelasi isossa roolissa maajoukkueessa kesän aikana ja vastasi miehekkäästi haasteeseen. Peukkua.

Amnestya ei liene järkeä käyttää tässä tilanteessa mutta jos joku pitäisi pihalle pistää, niin mielellään näkisin sen olevan Villanueva. Ei tule sympatiapisteitä syäpäpotilaalle.

Frankin huhutaan olevan kovasti puolustuspäätä painottava koutsi. Viime vuosien kokeilujen jälkeen ei voi kuin toivoa parasta ja pelätä pahinta.

Kovasti Dumarsin liikkeitä on eri palstoilla kritisoitu, mutta itse pyrin tutkimaan ennen hutkimista. Paitsi silloin kun Afflalo lähetettiin käytännössä ilmaiseksi Denveriin. Se syljetti kovasti jo aikanaan.
 
Viestejä
3 106
#14
Vs: Detroit Pistons 2011/2012 - Everyone knows we could do worse

Ei minullakaan varsinaisesti mitään Princea vastaan ole noin niin kuin historiallisessa katsannossa, mutta viime kauden kapinaliike Kuesteria vastaan on kyllä aika paha miinus. Lisäksi hänellä on tapana hautoa palloa hyökkäyspäässä ja jalka ei liiku entiseen malliin.

Suurempi ongelma Princen jatkosopimuksen suhteen on se, mitä Dumars oikein kuvittelee tämän joukkueen tekevän ensi kaudella. Sama porukka miinus Knight ja Jerebko plus McGrady oli sysipaska ja voitti jotainkolkyt peliä. Nytkö sitten kannattaa pitää sama porukka kaikin keinoin kasassa ja antaa Princelle vielä neljävuotinen paperi? Miksi? Nytkö voitetaan kolkytviis peliä ja päästään melkein pleijareihin? Eikö olisi järkevää vaikka säästellä vähän hilloa, antaa nuorille enemmän peliaikaa, hävitä, saada ensi kesänä kunnon draft-pick, kunnon free agent tai pari ja nousta kärkikahinoihin?

Ja pelkäänpä pahoin, että tuo sopimus on parin kuukauden kuluttua täysin mahdoton vaihdettava.

Minun on vaikea uskoa, että Pistons (sarjan paskin korinalustaa puolustava joukkue) kehittyy puolustuspään juggernautiksi, vaikka Lawrence "0-16" Frankia pidetäänkin millaisena jeesuksena. Ei ainakaan, jos joukkueeseen ei saada 1) koria puolustavaa isoa miestä, 2) stoppeja tekevää swingmäniä.

Jerebkon sopimus on hyvin järkihintainen. Hyvää duunia.

Stuckeysta ei ole kuulunut mitään. Toivon qo:ta.
 
Viestejä
3 106
#15
Vs: Detroit Pistons 2011/2012 - Everyone knows we could do worse

Stuckeyn nimi saattaa olla papereissa vielä tämän päivän (eli jenkkilän illan-yön) aikana.
 
Viestejä
435
#16
Vs: Detroit Pistons 2011/2012 - Everyone knows we could do worse

Kyllähän tää homma vähän haiskahtaa. Samat veteraanit taas väkisin pelaamaan se 35min/peli, voittoja n.30% peleistä. Ei pleijareihin, ei top 5 pickkiä, ei vastuuta nuorille.

Mahdotonhan se on tietää Dumarsin kokonaista suunnitelmaa tässä vaiheessa, mutta oksettaa kun miettii ens kauden mahdollista (todennäköistä?) Stuckey/Hamilton/Prince/joku scrubu(Villanueva?)/Monroe - avaria.
 
Viestejä
3 106
#18
Vs: Detroit Pistons 2011/2012 - Everyone knows we could do worseSe on moro. Paita kattoon uran päätyttyä. Harmi, että viime kausi meni Detroitissa niin pelleilyksi. Dumars olisi voinut klaarata homman jo hyvissä ajoin vaikkapa trade deadlinen aikoihin.

Mahtoikohan muuten Prince tietää, että kamu on lähdössä, kun laittoi nimensä jatkopahviin? Jos ei, itkua voi olla tiedossa, ja siitähän se riemu sitten vasta repeääkin.

Olen ihan tyytyväinen, että Gordonille raivattiin vihdoin tilaa. Nyt ei ole enää Hamilton-peluutuspakkoa, joten Stuckey ja Gordon saavat vääntää tosissaan aloituspaikasta. Täydentävätkin ihan hyvin toisiaan pelityylillisesti. Gordonin amnestypuheet voidaan kyllä nyt ihan huoletta unohtaa.

Kunnnhan Stuckey nyt saadaan jatkamaan. Pitäydyn edelleen qo-veikkauksessani, vaikkei tuo Twitter-viesti hyvältä näytäkään. Jos Stuckey ei jatkakaan, vaan lähtee tuosta vaan, on SG-osasto yhtäkkiä aika tyhjä. Ja mistäs sitä nyt sitten enää järkihankinnoilla täyttämään, varsinkin kun Dumars ei noita järkihankintoja ole juuri viime aikoina harrastanut.

Dumars horisi jossain haastattelussa ison miehen hankkimisesta. Suap nähä.
 
Viestejä
341
#19
Vs: Detroit Pistons 2011/2012 - Everyone knows we could do worse

Kyllähän tuo Stuckeyn jatko alkaa näyttämään aika epätodennäköiseltä. Vaikkei nyt mikään paras lähde olekaan, niin kokoajan Twitterissä re-tweettailee tekstejä, joissa pahoitellaan, että joutuu pelaamaan umpisurkeassa Pistonsissa jne.
 
Viestejä
3 106
#20
Vs: Detroit Pistons 2011/2012 - Everyone knows we could do worse

Stuckey vaatii huhujen mukaan 10 miljoonaa per kausi eli 4 vuotta / 40 miljoonaa -sopparia. Hnghnh. Toisaalta vaatimus ei ole täysin perustelematon markkinatilanteen perusteella. Saihan Marcus Thorntonkin 33 miljoonaa.

Mutta mielelläni näkisin fiksun s&t:n.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös