Koripallo.com

Elisa Viihde & koristelevisiointi

Viestejä
1 238
Elisa Viihteeltä tulee klassikko-ottelu Kouvot-Vilpas 9.4.2016, eteenpäin on menty, tämähän oli varmaan parasta tuotantoa tuohon aikaan.

Tämän sarjan aikanakos se Kouvolan katsomo melkein romahti? ;)
 

KVL

Viestejä
46
En muistanutkaan enää, miten raivostuttavaa oli kun kamera ei aikoinaan pysynyt nopeissa tilanteissa perässä. Viitaten siis tuohon tänään nähtyyn klassikkopeliin vuodelta 2016.
 
Viestejä
46
En muistanutkaan enää, miten raivostuttavaa oli kun kamera ei aikoinaan pysynyt nopeissa tilanteissa perässä. Viitaten siis tuohon tänään nähtyyn klassikkopeliin vuodelta 2016.
Ja muutenkin kuvan taso huono.. Verrattuna esim. tämän kauden kuvaan.. Eteenpäin ollaan siis menty..
 
  • Tykkää
Reaktiot: KVL
Viestejä
1 238
Yritin katsoa koronatylsyydessä Cmoren urheilusuoria.. todella säälittävää settiä, noilla resursseilla! Kääkkää ja typeriä vormulajuttuja. Tuumasin jo, että näkyykö salkkarit tässä "suoratoistossa"

Lisätään vielä, että myös nuo futispätkät on tehty taatulla "maikkarilaadulla". Tätä "laatuahan" on saatu aamuisin nähdä jo pian 30 vuotta.

Ja ymmärrän toki, että maikkari on ostanut kääkän ja vormuloiden oikeudet, niitä on näytettävä.

Kyllä Elisa Viihde vie 6-0.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
1 238
Saksan liiga jatkuu 6.6., kaksi matsia per päivä alkuun ja loppua kohden 1-2 matsia per päivä, päättyen 28.6. Nyt kun huippu-urheilu on ollut tauolla kevään ajan, niin Elisa viihde voisi näyttää vaikkapa kaikki nämä matsit? :)
 
Viestejä
1 238
Elisa Viihde näyttää ilmeisesti kaikki matsit Saksan lopputurnauksesta, hienoa! Ainakin kolmena ekana päivänä vielä suomenkielisellä selostuksella, aivan mainiota toimintaa.

Saksan potkupalloa vähän aikaa koetin toukokuussa katsella, mutta sitten muistinkin, että sekä Tiger King että Unabomber -dokkarit olivat kesken Netflixissä, joten vaihdoin kiinnostavampiin aiheisiin. ;)

Hienoa muuten myös se, että Eurosport näyttää snookerin Championship Leagueta tällä ja ensi viikolla.
 
Viestejä
413
Viestejä
5 109
Viestejä
215
Minne lähetykset siirtyvät? Ja missä tämä on kommunikoitu? On mennyt ainakin minulta täysin ohi. Harmi jos konsepti muuttuu, koska itse nautin kovasti korismaanantai lähetyksistä.
 
Viestejä
1 238
On kyllä vahva epäilys, että menee hyvinkin paljon Korisliigan kannalta huonompaan suuntaan. Jäi se Susijengin buumikin hyödyntämättä, korpivaellusta on nyt tiedossa, 80-luvun tyyliin. Ennen Tuukka Kottia muuten Jokke Heikkisellä oli eniten maaotteluita. :D Tiedän tietysti, että noista kasarin koohottajista kukaan ei omien juttujensa perusteella haluais pelata nykypäivän nynnyjen kanssa. "No Markkasen kans korkeintaan." Nii, silloin oli kovaa tappelua Albaniaa ja Luxemburgia vastaan.

Ymmärrän kyllä Elisa Viihdettäkin hyvin.

Toisaalta Esportia varmaankin pian kohta kaikki kahtellaan, joten mitä väliä koriksella?
 
Viimeksi muokattu:
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös