Koripallo.com

Elisa Viihde & koristelevisiointi

Viestejä
4 028
Kymppi on kyllä sellainen 'kahvikuppiraha' kuussa, ettei ihan hirveesti tarvitse sen vastineena ponnistella. Melkein jo riittää, että pelistä näkee alkulämmöt. Joskus.

Juu, eihän se kymppi todellakaan paha ole. Itsellä tulee vaa tuon Elisa Viihteen mukana pakkokytkynä sport1, ja ois kiva ku sieltä näkis korista useammin.

Kympin voin mielelläni maksaa kevään aikana, eikä se 80 euroa kaudestakaan mikään paha ois.
 
Viestejä
7
Tuota noin,

Olipa kiva katsoa UraBasket- Laba ottelua! Kahdestakin syystä. On tavattoman mukava kuunnella asiantuntevaa selostusta. En tunnistanut ( aika paha) Tapio Suomista. Puoliajalla vasta näin ruudulla nimen joka tätä selosti. Mutta Hän nyt on vaan kova ammattilainen, toimittajana, selostajana ja urheilun asiantuntiajana.

Vain yksi virhe tuli. Sanoessaan Lahdessa olevan kova koribuumi, koska on n. 1000 katsojan keskiarvo. Oma arvio on se, että Lahdessa on buumi päällä kun k.a. menee yli 1050 katsojan päälle. Nämä nykyiset 800- 1000 katsojaa on käynyt jo silloin paikalla, kun näin A.Harmoniin ekan kerran. Vähän liioitellen. Nämä 800-1000 katsojaa kävivät jopa 2.divaria seuraamassa, ainakin melkein kaikki. Joten, nyt ei ole BUUMIA päällä. Pieni virhe, mutta pakko on puuttua!

Ja se toinen syy joka tuossa ottelussa miellytti! Siis Elisasportin kuvaamana! Aika usein korispeleissä tulee tilanne, jossa joku pelaaja tekee korin. Lähes tulkoon kaikissa aiemmissa matseissa ohjaaja(?) ottaa seurantaan tuon pelaajan, jopa useiksi sekunneiksi. Tämähän tapahtuu jopa Laban matseissa! Eli, on hyvä, että tötterström pääsee kuviin, koska teki korin. Mutta uskon, että tuota lähetystä seuraava, ja palvelua ostavaa ei kiinnosta tötterströmin ilmeet ja eleet tuon onnistuneen korin jälkeen. Eli sinä ohjaaja joka teet näin, uskoessasi tämän olevan katsojan toive, olet väärässä. Jopa Ylen susijengiä tv tuotannossa ohjaava henkilö ajattelee näin, mutta hän on myös väärässä. Iso kuva pelista paljastaa kaiken.

Mut tuo isokuva pelistä onkin vaikea! Pirun vaikea. Voi kun lajin ulkopuolisena voisin joskus sanoittaa sen!
 
Viestejä
409
Täytyy kyllä nauraa näille Seagullisin selostajan jutuille.. On kyllä ylimieleisin ja ylivoimaisesti ärsyttävin selostaja mitä koko sarjassa on.
Jutut on aina Gullsien pelaajan onnistuessa luokkaa.. Törkeä, röyhkeää, epäreilua murskaavaa miten vastustajaa nöyryytetään tällä hetkellä..
Ei siinä mitään Gullsseilla on reilusti sarjan kovin nippu kasassa ja kaikkii muut paitsi mestaruus olisikin silkkaa epäonnistumista..
Mutta mielestäni kommendaattorilla voisi olla hiukan osaamista selostamisessa, vaikka miten Gullseja fanittaisikin..
Tällaisella selostuksella saa aikaiseksi kaikki vastaan yksi asetelman :cool:
 
Viestejä
19 536
Vaikea sanoa. Eihän se mitään rakettitiedettä ole se ohjelman katsomiskuntoon laitto. Minäkin olevinaan osaan sen verran, vaikka en paljon ymmärräkään näistä vehkeistä.....mutta muutama matsi tuossa välillä meni kyllä ihan vihkoon. Enkä koskenut näillä rähmäkäsillänikään juuri mihinkään.
 
Viestejä
6 444
Ihan rehellisesti sanoen, kertaakaan ei ole tällä kaudella kuva pätkinyt muuten kuin itse aiheutettuna. Mitä te teette eri tavalla?

Niin siis nämähän olivat Elisan pään häiriöitä heidän oman aspansa mukaan, eivätkä koskettaneet koko maata.

Mulla täysin samat pätkimiset kuin Joella parissa matsissa muutama viikko sitten ja nyt taas täysin häiriötöntä kuvaa jo useamman matsin ajan. Ja em. häiriöitä ennen puolitoista vuotta toimivaa kuvaa Elisalta, sitä ennen jokunen kausi Fanseatia.
 
Viestejä
1 164
Mitä helvettiä siellä nyt tapahtuu? Näyttö pimeäksi ja kun avasi uudestaan niin tulee jotain saatanan haastatteluja!
 
Viestejä
514
Anteeksi kielenkäyttö mutta mihin v*ttuun pomppas lähetys Pyrintö - Vilpas pelistä? Tietokoneella ainakin lähti johonkin haastetteluihin jotka eivät liity milläänlailla peliin. Prkl.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös