Koripallo.com

EM-kisat 2022 (muut kuin Suomi)

Viestejä
1 322
Latvia vaan samasta karsintalohkosta tilalle, ei heikkene kisojen tasokaan siinä.

Latvia hävisi aika monta matsia niukasti karsinnoissa.

Voi olla että otettaisiin FIBA rankingin perusteella korkein mukaan ehkä (onko se Latvia?) tai toinen vaihtoehto on että ei oteta korvaajaa ollenkaan.
 
Viestejä
1 322
Ymmärtääkseni nuorten EM-kisoissa Venäjä korvattiin kaikissa ikäluokissa, ei jäänyt vajaita alkulohkoja.

Nuorten U20 B-divisioonassa ja U18 B-divisioonassa jossa Suomi pelasi/pelaa ja ei tehty noin, mutta ehkä A-tasolla sitten toimitaan eri tavalla? Äsken päättyneissä U20 B-divisioonan kisoissa yhdessä lohkossa oli yksi joukkue vähemmän 5+5+5+4. Ensi viikonloppuna alkavissa B-divisioonan U18 kisoissa lohkoissa on 6+6+5+5 joukkuetta.



Varmaankin siis A-divisioonassa toimitaan eri tavalla, mutta sille skenaariolle että paikka jätettäisiin tyhjäksi ainoa looginen selitykseni olisi lyhyt valmistautumisaika. On myöskin ihmeellistä että miksi korvaavaa joukkuetta ei ole valittu jo ajat sitten? Miksi se tehtäisiin viime hetkellä? Ei kai siellä uskota että Venäjä yhtäkkiä lopettaisi sodan ja välittömästi otettaisiin Venäjä kisoihin.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
1 322
Embiid on tosissaan Ranskan maajoukkueen kanssa, ei vaan loukkaantumisen takia pääse EM-kisoihin.


Toivottavasti pysyy poissa Eurobasketeista kun ei ole oikea Ranskalainen. Tulkoot niihin turnauksiin joissa USA pelaa ja laittaa tähtiään pelaamaan, eli World Cupit, Olympialaiset ja Olympialaisten karsinnat (jos niitä pelataan vaikka kesäisin jolloin on vähemmän NBA-velvollisuuksia). En näe että Embiid silloin pilaa turnausta kun USA:lle saadaan oikeasti varteenotettava haastaja. Ehkä se saa USA:n jopa lähettämään vielä parempia pelaajia kun tietää että siellä on Embiidiäkin vastassa.

Ihan turhaan tulee auttamaan Ranskan helppoon Eurobasketin voittoon, kun ei ole itse edes oikeasti Ranskalainen. Muistaakseni Eurobasketista ei Olympiapaikkaa voi saada vai voiko?
 

Ylläpito

Ylläpidon jäsen
Viestejä
4 453
Viestejä
2 213
Viestejä
2 213
Tea Kapitena lähti tyylillä maajoukkueesta.
"Eräänä päivänä moni katuu,
että hän on poissa.
Teo, Kapteeni"

 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
1 322
Liettua-Espanja harjoitusottelu kait tänään Liettuassa. Liettua taisi käydä Espanjassa pelaamassa Espanjaa vastaan myöskin. Veikkaan Liettuan voittoa ja ei ole käsitystä siitä että millaisen kokoonpanon Espanja laittaa. Olisko tää Espanjallekkin jo se kenraaliharjoitus, joten ehkä Espanja laittaa parhaat pelaajansa?
 
Viestejä
1 322
Mikäköhän Satoranskyllä on kun ei pelaa nyt Ranskaa vastaan? Tsekki vei silti avausneljänneksen 18-27. Ei mikään yllätys mun mielestä. Ranska tosin alisuorittaa pelaajamateriaalillaan ja paljon jos ei tota peliä voita.
 
Viestejä
439
Näemmä Serbian joukkueesta Poku ja Jovic jääneet rannalle kun Thunder ja Heat eivät ole antaneet lupaa pelata kisoissa. Näin ollen Jokic on Serbian ainoa NBA-pelaaja Bjelican kärsiessä loukkaantumisesta. Tietysti edelleen Suomen lohkon ennakkosuosikki, mutta tuskin kirkkaimmille mitaleille tuolla mennään.
 
Viestejä
1 322
Oho! Huono juttu Tsekille. Ei huono Suomelle.

Jep. Voi varmaan jopa sanoa että takamiesosasto on Tsekin heikkous. Isojen pelaajien osasto on hyvä.

Suomen muista vastustajista Puolallahan oli jotain saippuaoopperadraamaa että Ponitkan veljekset ei anna toisen veljen pelata tai jotain. Sekään ei ole huono Suomen kannalta.

Giannis virhevaikeuksiin alussa niin Kreikkakin kaatuu. Sinne vaan kalastelemaan tekun uhallakin Giannikselle virheitä, koska muuten Giannis tekee Suomea vastaan jotain 30-40 pistettä.
 
Viestejä
239
Kreikka tulee Suomea vastaan välierissä tai finaalissa, jos sinne asti pääsee. Uskon kyllä Susijengin olevan siinä vaiheessa jo skoutannut miten Giannis pimennetään.
 
Viestejä
1 322
Kreikka tulee Suomea vastaan välierissä tai finaalissa, jos sinne asti pääsee. Uskon kyllä Susijengin olevan siinä vaiheessa jo skoutannut miten Giannis pimennetään.

Joo jotenkin mun aivot ei pysty vieläkään käsittelemään sitä että ei mennä enää sillä vanhalla systeemillä jossa lohkot muutetaan jatkolohkoiksi, vaikka mulle on siitä jo sanottu :).
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös