Koripallo.com

Enemmän kuin runkosarjaottelu; Vilpas-Karhu ke 22.1. @Salohalli

Viestejä
2 683
Nyky korisliigan suurimpia rivalryja ellei se suurin. Joukkueet ovat kohdanneet historian aikana 55 kertaa joista Kauhajokiset ovat poistuneet voittajina 35 kertaa.
Viimeiset 10 Karhulle 6/4.
Kuluvalla kaudella kumpikin on voittaneet kerran kotonaan.
Näin saloilaisittain vähän turhankin hyvässä muistissa on viimeisin Kauhajoen ryöstöretki kauden 17-18 finaaleissa.


Carberryn paluu parantaa Vilpasta, mutta kysymysmerkkejä herättää Koiviston selkä. Pystyyköö pelaamaan vai mennäänkö seitsemällä pelaajalla? Aika lähellä on tilanne, että Vilpas joutuu peluuttamaan Taimelaa ainakin muutamia minuutteja. Mikäli Koivisto ei pelaa niin Karhu saattaa lyödä hyvinkin rumat lukemat taululle.
Siipirikkoiselle Vilppaalle voitto olisi erittäin tärkeä taistelussa runkosarjan kakkossijaa ajatellen ja sitä myöden kotietua mahdollisiin semi-finaaleihin. Toivottavasti focus pysyy ja Seagulls pelin kaltaista pään hajoamista ei nähdä.
Toisaalta yhtä hyvässä muistissa on Bojanin kiukuttelut syksyn kohtaamisessa. Saa nähdä millaisen vastaanoton Salohalli herralle järjestää.
 
Viestejä
2 683
Vilppaan ennakko:

Karhun ennakko:

Ilmeisesti fanibussikin lähdössä matkaan. hienoa hienoa.


Korisliiga huomioinut illan kärkiottelun totuttuun tapaan.
 
Viestejä
1 501
Kommentti Karhubasketin ennakosta kertoo kaiken edellisen pelin tappiosta: "sentteri McNeace jäi vain kahteen pisteeseen ja kolmeen levypalloon". Jos halutaan voittaa tänään, niin McNeacen pitää pelata samalla tasolla kuin LaBa-pelissä.
 

vmp

Viestejä
296
Vilppaan ennakko:

Karhun ennakko:

Ilmeisesti fanibussikin lähdössä matkaan. hienoa hienoa.


Korisliiga huomioinut illan kärkiottelun totuttuun tapaan.
Ai päästämällä Hilkkeen pillin varteen vai?
 
Viestejä
1 501
Ei taida Mikko pelata. Ei oo mukana alkulämmössä. Hengailee hallilla kyllä peliasussa.
 
Viestejä
16
2 minuuttia pelin alkuun ja lähetys ei alkanut ollenkaan? Ei kai tällaisessa trillerissä ole teknisiä ongelmia
 
Viestejä
1 348
Onnittelut Salolle ansaitusta voitosta, Kantonen&Kivimäki show oli hienoa katsottavaa jopa oranssilasien läpi.
Salo onnistui nollaamaan nolon tappion kotkalle hienosti ja kentällä oli vain toisella joukkueella taisteluilme päällä koko pelin ja siihen lisättynä jäätävä 10 kolkin eka puoliaika niin homma oli paketissa.
Karhulla taisi olla kuitenkin helpon voiton väärä ajatus kun Koivistokin putosi penkille.
Huonoin puolustuspeli pitkään aikaan ja hyökkäyksessä tehtiin ennätysmäärä junnumokia / virhevalintoja vaikkakin salon pakki teki hyvin työnsä, syöttöjä minne sattuu, jalat viivalla, pallon menetyksiä 1vs1 irtopalloissa (tuntui kuin karhun tassut olis ollu jäässä)..ei ansaitse voittoa näin ja hyvä opetus joukkueelle että kahden pelaajan hyvillä pisteillä ja niidenkin kuitenkin huonolla pelillä. Ainoa ihmetys katsojamäärä salossa...

Voipi olla että ensi keskiviikkona on erinäköinen jengi taas kentällä kun mestarisuosikki nro 1 saapuu toistamiseen lakeuksille...ja olisko jo se 4.jenkki silloin maisemissa...ehkä vielä tämä peli mennään näin että nähdään tasonmittaus 2.peli ensin.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
2 446
Olihan Karhulta surkea esitys. Laihonen ja Jones ainoat jotka saavat puhtaat paperit. Mikä Bojania vaivaa? Onko El capteenilla motivaatio ongelmia?

Kyllähän Kantonen ja Kivimäki hyvin heitti mutta ei se joulu koko peliä kestänyt..
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös