Koripallo.com

Espoo United vs. Seagulls, Tapiolan urheiluhalli 13.10 18.30

Viestejä
2 156
Eka "melkein paikallismatsi" pääkaupunkiseudulla pariin vuoteen. Lokit voitti harjoitusmatsin ja lähtee varmaan muutenkin peliin suosikkina, mutta Espoo kuulunee niihin joukkueisiin joilla on täysi potentiaali yllättää moni aliarvioijansa tällä kaudella. Seuran taustalla voi talous olla kuraa, mutta joukkue itsessään ei ole ollenkaan huono vaan ainakin mun mielestä selkeästi Korisliigan parempaa puoliskoa.

Lokeilta näyttää puuttuvan Marshall - Espoolla Ivey ja Järvi on 50% GTD.

Kumpikin valmentaja näkyy olevan huolissaan vastustajan liikkeestä eli kumpikin haluaa hidastaa toista mutta liikkua itse. Kuulostaa mielenkiintoiselta ottelukonseptilta.
 
Viestejä
1 497
Vs: Espoo United vs. Seagulls, Tapiolan urheiluhalli 13.10 18.30

Espoon joukkue huutaa takamiestä - Järvinen ei jaksa yksin raataa koko peliä. Muita Iveyn tuuraajia ei tästä porukasta kuitenkaan tahdo löytyä.
Positiivista:
+ hävittiin alle 10:llä pisteellä
+ yleisöä 947
+ Topi Halmeen esitys kentällä ja pressissä (+/- tilastossa EU:n paras)

Seagulls tasaisen varma. Derek Jackson parantaa peli peliltä.
Timillä tänään myös hyvä heittopäivä - alkupelissä erityisesti.
 
Viestejä
2 156
Vs: Espoo United vs. Seagulls, Tapiolan urheiluhalli 13.10 18.30

Lokkien plussia: alkupelien jälkeen joidenkin vaihtoon toivoma Kayel Locke tuntuu petraavan peli peliltä & Ricky Waxlax pelasi erinomaiset 15 minuuttia. Myös kyky kairata voitto kotiin pienellä joukkueella silloinkin kun kolmosheitto ei vain kulje on iso plussa.

Espoo pelas paikoin hyvää peliä. Niin kuin aiemminkin on tullut todettua, Espoo voi olla loppukaudesta vielä varteenotettava joukkue tässä sarjassa - kunhan ei talous takana romahda. Tämän päivän yleisömäärä oli rohkaiseva myös tuosta näkökulmasta.
 
Viestejä
33
Vs: Espoo United vs. Seagulls, Tapiolan urheiluhalli 13.10 18.30

Ja sitten kuvia. Kuvaajan näkökulmasta ottelusta jäi oikein hyvät fiilikset, tilanteita riitti ja yleisöä oli hyvin ja ääntä riitti. Hyviä matseja on luvassa myös Tapiolassa! http://www.liekeissa.com/United-vs-Seagulls-13102017/
 
Viestejä
1 607
Vs: Espoo United vs. Seagulls, Tapiolan urheiluhalli 13.10 18.30

Iveyn kokoinen ammottava reikä.

Perusasiat, kuten puolustukseen paluu yms. liian löysää.

Kehonkieli ja joukkuekemia huolestuttavan näköistä ylälauteille.

Lokit selkeästi paree. 8]
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös