Koripallo.com

Eteläinen II-divari

Viestejä
421
Vs: Eteläinen II-divari

Kierroksen ylläripylläri nähtiin Mika Häkkisen aukiolla. Mä olen niin onnellinen ja ei oltu pingviinejä, vaan Tiikereitä ja koris on hieno peli ja mitä näitä sanontoja nyt olikaan.
http://www.puhujuniorit.fi/index.php/uutisetm2/243-m2d-hukat-olivat-tiikereita-ja-voittivat-pantterit
 
Viestejä
67
Vs: Eteläinen II-divari

Kori-80 Kollit vs Kahe 77-57
Kollit: Viita 20,Aalto 16,Korhonen 15,Alatyppö 9,Haanpää 9,Westerholm 6,Moilanen 2.
Kahe: Heikkilä 16,Nietosvaara 10,Kohila 8,Anhava 7,Toikkanen 6,Poropudas 4,Venhola 4,Lagus 3.
U
Lauantaihuumaa Keravalla. Yleisö näytti Kolleille hanuriaan ja saapui paikalle epäaktiivisesti. Heti kunKollit oli hävinnyt yhden pelin niin yleisö äänesti jaloillaan..lisäksi Killan suihkut reistaili ja kylmää vettä oli tilattu ja Vimpelin Vedon a-tytöt sinkoili pitkin koulua pelkkä pyyhe päällä ja tämä hieman hymyilytti peliin valmistautuvia miespelureita. Itse pelissä ei Kahe saanut kylmää käsittelyä kuin vasta viimeisessä erässä. Puoliajalla Kollit johti 38-29 ja lopussa Kollit pääsi juoksemaan eroa suuremmaksi. Kahen Heikkilä on kyllä kova pelimies ja sarjan kovimpia heittäjiä. Kollien otteissa näkyi kolmen viikon tauko alussa. Lopussa palloa alettiin liikuttamaan ja Kollit iski tasaisella rintamalla kuppeja. Tuomarit tasaisen hyviä ja Kollien suurin ilonaihe pelissä oli Alatypön paluu pitkältä saikulta kokoonpanoon!
 
Viestejä
421
Vs: Eteläinen II-divari

Kaspalakit -ToPoLa 89-70 (43-37)

Kaspalakeilla ukot vähenee ja peliotteet paranee. Sarjapaikan sählääminen alkaa kohta olla haastavaa.

http://www.puhujuniorit.fi/index.php/uutisetm2/247-m2d-kaspalakit-varmisteli-sarjaaikkaansa-topolan-kustannuksella
 

00400

Vs: Eteläinen II-divari

KaHe-LoU 94-64 (44-32)

Lähtöaskeleet: MYK:ssä ei koettu lauantai-illan huumaa, vaan nähtiin tavallistakin unisempi lay up –jono, koska kipeänä sivussa ollut Heikkilä omistaa alkulämmittely-CD:n. Niinpä sellaiset toistakymmentä vuotta alkulämmittelyä säestänyt Rammstein mörköooppera jäi soimatta. Tuplavahinko.

KaHe oli budjetoinut ottelun pakkovoitoksi, koska sarjataulukon häntäpäässä MaSu, Dynamo ja Honka elävät uutta kevättä ja taistelevat raivokkaasti putoamiskarsintojen välttämisestä. LoU:n suora putoaminen oli melkeinpä jo sinetöitynyt, joten nähtäväksi jäi, kuinka paljon vierasjoukkuetta kiinnostaa pelata.

Matsi: Sanotaanko, että eipä lohjalaisia kiinnostanut mahdottoman paljon. Ensimmäinen neljännes mentiin aika lailla tasatahtia, kunnes KaHe nykäisi hitusen jakson lopussa vaihdosta kentälle tulleen A-juniori Laineen energisillä suorituksilla: 28-19.

Toisella neljänneksellä LoU roikkui sinnikkäästi mukana, kun joukkue sai yllättävän paljon hyökkäyslevypalloja. Ensimmäisellä puoliajalla Kiveste ja Mäkelä pääsivät nostelemaan helppoja kuppeja korin alta. Muutaman pelin tauon jälkeen ottelussa viisi kolmosta säkittänyt Kohila löysi heittojyvänsä ja ero kasvoi hieman kohti taukoa.

Pukukopissa sovittiin, että puolustuksessa ei yliauteta, vaan jokaisella vastuu omasta jätkästä 1-vastaan-1-tilanteissa.

Kolmannella neljänneksellä KaHe alkoi juosta nopeita hyökkäyksiä ja ero nopeasti yli 20 pisteeseen varsinkin Nietosvaaran ja Airaksen suorituksilla. Peli oli siinä vaiheessa jo taputeltu ja shakkitermein kyseessä olI ”checkmate”. Todettakoon myös, että LoU oli päättänyt antaa Nietosvaaralle ajouhan sijasta heittotilaa puolustuksessa ja seuraukset olivat ajoittain murhaavan epäreilun näköistä.

Roska-ajan (vrt. garbage time) kohokohta oli väkevästi pelanneen Toikkasen hylätty donkki. Toikkanen donkkasi ohitse ja jäi roikkumaan korirautaan kahdella kädellä, kunnes ylöspäin pompannut pallo putosikin yllättäen korirenkaan lävitse.

Tuomarikaksikko Toivonen-Parnala neuvottelivat tilanteesta puolitoista minuuttia ja jätti lopulta hyväksymättä pisteet. Vaikka päätös olisi ollut sääntökirjan mukaan oikea, se oli joka tapauksessa aladivarikoriksen hengen vastainen tuomio, koska donkit ovat koripallon suola ja niitä kakkosdivarissakin nähdään aivan liian harvoin.

Vikalla neljänneksellä LoU:n seitsemän hengen rosteri oli kutistunut viiteen ukkoon ja puolustuspäässä he höntsäsivät läskipaikkaa. Siihen sujahtikin sellaiset parikymmentä minuuttia elämästä, jota ei saa koskaan takaisin.

Entä sitten: LoU:lla on useampia ihan kelpo pelaajia, sillä vaikkapa esimerkiksi Tiainen voisi pärjätä taitojensa puolesta korkeammillakin sarjatasoilla. Joukkuetta ei vain näyttänyt puolustus kiinnostavan edes vähää alusta. Presidentti Laiho totesikin pukukopissa, että: ”Kertoo jotain vastustajan puolustuksen tasosta, jos me ladotaan lähes 100 pinnaa tauluun ilman Heikkilän normaalia 20:tä.” Tervemenoa kolmoseen siis.

KaHelle voitto merkitsee käytännössä sarjapaikan säilyttämistä, ellei ihmeitä tapahdu. Loppukauden matsit joukkue saa ja voi pelata vapautuneemmin.

Pisteet:

KaHe: Nietosvaara 29 (MVP), Kohila 19, Airas 13, Toikkanen 10, Laine 9, Anhava 7, Venhola 5, Lagus 2, Poropudas 0, Laiho DNP-CD.

LoU: Tiainen 16, Laaksonen 13, Kiveste 12, Mäkelä 8, Päivärinta 7, Järvinen 5, Iltanen 3.
 
Viestejä
421
Vs: Eteläinen II-divari

Leppävaarassa oli ihan jänskä matsi, vaikka sekä Kaspalakit että Teekkarit ovat jo sarjapaikkansa varmistaneet. "Pronssia M2D:ssa kaudella 2015-16" on kuitenkin sellainen meriitti, että se laittaa yrittämään. Tällä kertaa kahdesta kehnosti pelanneesta joukkueesta Teekkarit hoiti homman kotiin.
http://www.puhujuniorit.fi/index.php/uutisetm2/252-m2d-teekkarit-oli-niukasti-parempi
 

MuKi II

Vs: Eteläinen II-divari

Hissin taannoisessa rapsassa moitittiin MuKin pelien raportointia. Raporttia ei edelleenkään ole tarjolla, mutta all-star viikonlopun kunniaksi highlights pätkää on.

Ja jos joku haluaa mennä samantien itse asiaan, niin ajasta 3:47 alkaen olkaa hyvä.

https://www.youtube.com/watch?v=eUxrr3cMYCo
 
Viestejä
67
Vs: Eteläinen II-divari

Topola vs Kori-80 Kollit 89-83( 35-49)

Lauantai-illan huumaa Lauttasaaressa. Runsaslukuinen ja kovaääninen yleisö sai nähdäkseen viihdyttävän ja vauhdikkaan väännön. Kollit vei peliä ensimmäiselle puoliajalla haparan alun jälkeen selvästi. Kollit pääsi vapaaheittoviivalle ja varsinkin Aalto pussitti vapareita urakalla.Kollit heitti todella hyvin ensimmäiset 30 minuuttia ja varsinkin Alatyppö ja Viita olivat iskussa kaaren takaa.

Toinen puoliaika olikin sitten aikamoinen taistelu. Topola aloitti hyvin ison tauon jälkeen ja tulivat kori korilta lähelle Kolleja. Viimeisen neljänneksen alussa Alatyppö veti pari kovaa kolkkia ja Kollit uudestaan 10 pisteen johtoon. Peli näytti ratkeávan Kolleille, mutta sitten esiin astui kolmikko Kajander,Pehkonen ja Karisalmi. Topola tuli lopun todella kovaa ja pelasi fiksusti ja kori korilta rinnalle ja kotiyleisö oli mehuissaan. Kaksi minuuttia ennen loppua peli tasoihin ja loppu oli kovaa taistelua kahdelta hyvältä joukkueelta. Kollit viskasi viimeiset heitot rautoihin ja Topola upotti ratkaisut vapariviivalta.

Peli oli hienoa mainosta eteläisen alueen kovuudesta ja vaikka takkiin tuli niin hieman vajaa Kollien joukkue pelasi ajoittain hemmetin hyvin. Toki lopussa ero olisi pitänyt säilyttää ja pelata loppu viisaammin ja hakea fiksumpia ratkaisuja,mutta tiukassa paikassa Topola myös puolusti hyvin isolla sydämellä. Toisella jaksolla Kollit ottivat valtavan määrän virheitä ja tuomareilla oli tiukka peli ja yhteensä puhallettiin 53 virhettä ja suhtko hyvin tuomarit onnistuivat tehtävässään. Ainoa mikä jäi mietityttämään pelin jälkeen oli Topolan muutamien herrojen kohtuu kova peli ja käytös. Varsinkin herra nro 12 teki itsestään aikamoisen pellen alkaessaan vaihtopenkiltä huutamaan ja uhkailemaan Kollien takamiestä lopussa. Hienoa käytöstä ja varsinkin kun tekee 2 pistettä pelissä niin on helvetin hyvä huudella! No tähän tuomarit kyllä puuttuivat pelin jälkeen asiallisesti. Kollit jatkaa matkaansa ensi lauantaina 20.2 Kilta Gardenissa kello 15.30 ja vastassa Pantterit. Tervetuloa,vapaa pääsy ja puffetti!!

Topola: Karisalmi(MVP) 24,Kajander 21,Pehkonen 17,Powell 8,Hytönen 6,Keskisaari 3,Saarnia 3,Kaunisvaara 2,Tynkkynen 2,Rosenlund 2.

Kollit: Alatyppö(MVP) 23,Viita 17,Haanpää 16,Kilpeläinen 12,Aalto 10,Haapasalo 4,Korhonen 1.
 
Viestejä
67
Vs: Eteläinen II-divari

Kori-80 Kollit vs Pantterit 81-67(39-27)

Lauantai iltapäivän huumaa Keravalla. Kollit oli sisuuntunut Topola tappiosta ja halu näyttää kotiyleisölle parastaan leijui ilmassa. Kollit aloitti hyvin ja puolustus piti Pantterit puoliaikaan 27 pojossa. Hassinen oli totutun kova korin alla mutta muuten puolustus toimi hyvin ja prässi aiheutti Panttereille menetyksiä. Kollit juoksi nopeita laajalla rintamalla.

Puoliajan jälkeen mentiin edelleen Kollien 10 pisteen johdossa ja ero meinasi kasvaa mutta Pantterit alkoi osua kaukaa Kulhan ja Tiihosen johdolla. Kolmannessa erässä nähtiin ikävä törmäys levypallotilanteessa ja Panttereiden Niemi ja Kollien Haanpää joutuivat paikattavaksi mutta onneksi vältyttiin isommilta ruhjeilta.

Viimeinen erä mentiin tasaisesti päästä päähän ja Kollit olivat hieman pulassa puolustuslevypalloissa sillä virheet painoivat Westerholmia ja Aaltoa ja Haapasalo puuttui pelistä. Pantterit antai hyvän vastuksen mutta Kollien laajempi materiaali hoisi homman kotiin!

Voitolla yöhön ja Kollit asetti syksyllä tavoitteeksi päästä 1Divarin karsintoihin ja hieman yllättäen paikka pleijareihin varmistui jo eilen. Eli Muki ja Kollit suuntaa karsintoihin 2-3.4 ja sitten pääsee vasta after skihin remuamaan! Uskoisin että tänä vuonna karsinnat pelataan muualla kuin etelässä,sillä viime vuonna turnaus oli Espoossa. Kolleilla on edelleen neljä peliä jäljellä ja sarja huipentuu Mukin vieraana su 20.3. Viikon päästä päästään kylään Martinlaakson ihailemaan Hissin kevätkuntoa ja Kaspalakit ovat keränneet voimia ja tiukka taistelu tulossa!

Kollit: Viita 18, Alatyppö 15, Kilpeläinen 15( MVP), Haanpää 13, Aalto 7, Kinnunen 5, Korhonen 4, Moilanen 2, Westerholm 2

Pantterit: Hassinen 19(MVP), Kulha 11, Tiihonen 10, Fritze 7, Raukomaa 9, Vilhunen 6, Salo 3, Niemi 2
 
Viestejä
122
Vs: Eteläinen II-divari

PUS-Basket sanoi:
Q4 – 4. teku: Neljännen erän loppuminuuteilla KaHen valmentaja A. Laiho hyppää penkistään, ja alkaa valittamaan tuomari Mantereelle, että miksei KaHelle myönnetty aikalisää, vaikka aikalisä oli pyydetty. (Epäselväksi jäi, että oliko misssään vaiheessa katkoa, jossa aikalisä olisi voitu myöntää.)
Laiho pyysi aikalisän PUS-Basketin korista kun pallo oli vielä korissa ja uudelleen kun pallo oli vielä syöttäjän kädessä. Ja sitten pari kertaa kun palloa jo pomputettiin kentällä eteenpäin kunnes siirtyi "keskustelemaan" tuomareiden kanssa.

PUS-Basket sanoi:
Voi olla, että lopputulos olisi ollut toinen, jos Heikkilän (18p) silmäkulma ei olisi auennut (epäselväksi jäi, missä tilanteessa hittiä tuli – pelin jälkeisissä kuulusteluissa teekkareista kukaan ei myöntänyt syyllisyyttään)
Nietosvaara tunnusti kopissa että kyynärpää joka sen silmäkulman avasi taisi kuulua omalle joukkueelle. 4 tikillä Heikkilä siitä selvisi ja lääkärikulut menivät työnantajalle.

Jatkoaika meni PUS-Basketille varsin nätisti kun KaHe kivitti vapaaheitot 0/6 ja rikkomiseen PUS-Basket vastasi heittelemällä pallot säkkiin. Jatkoaikaa on vaikea voittaa jos ei tee pisteitä.
 
Viestejä
98
Vs: Eteläinen II-divari

No niin sitten käsiojossa kukkahattutädiltä almuja pyytämään. Veikkaisin, että omilla euroilla on pärjättävä. ;D


Säkittäjä sanoi:
Kori-80 Kollit vs Pantterit 81-67(39-27)

Lauantai iltapäivän huumaa Keravalla. Kollit oli sisuuntunut Topola tappiosta ja halu näyttää kotiyleisölle parastaan leijui ilmassa. Kollit aloitti hyvin ja puolustus piti Pantterit puoliaikaan 27 pojossa. Hassinen oli totutun kova korin alla mutta muuten puolustus toimi hyvin ja prässi aiheutti Panttereille menetyksiä. Kollit juoksi nopeita laajalla rintamalla.

Puoliajan jälkeen mentiin edelleen Kollien 10 pisteen johdossa ja ero meinasi kasvaa mutta Pantterit alkoi osua kaukaa Kulhan ja Tiihosen johdolla. Kolmannessa erässä nähtiin ikävä törmäys levypallotilanteessa ja Panttereiden Niemi ja Kollien Haanpää joutuivat paikattavaksi mutta onneksi vältyttiin isommilta ruhjeilta.

Viimeinen erä mentiin tasaisesti päästä päähän ja Kollit olivat hieman pulassa puolustuslevypalloissa sillä virheet painoivat Westerholmia ja Aaltoa ja Haapasalo puuttui pelistä. Pantterit antai hyvän vastuksen mutta Kollien laajempi materiaali hoisi homman kotiin!

Voitolla yöhön ja Kollit asetti syksyllä tavoitteeksi päästä 1Divarin karsintoihin ja hieman yllättäen paikka pleijareihin varmistui jo eilen. Eli Muki ja Kollit suuntaa karsintoihin 2-3.4 ja sitten pääsee vasta after skihin remuamaan! Uskoisin että tänä vuonna karsinnat pelataan muualla kuin etelässä,sillä viime vuonna turnaus oli Espoossa. Kolleilla on edelleen neljä peliä jäljellä ja sarja huipentuu Mukin vieraana su 20.3. Viikon päästä päästään kylään Martinlaakson ihailemaan Hissin kevätkuntoa ja Kaspalakit ovat keränneet voimia ja tiukka taistelu tulossa!

Kollit: Viita 18, Alatyppö 15, Kilpeläinen 15( MVP), Haanpää 13, Aalto 7, Kinnunen 5, Korhonen 4, Moilanen 2, Westerholm 2

Pantterit: Hassinen 19(MVP), Kulha 11, Tiihonen 10, Fritze 7, Raukomaa 9, Vilhunen 6, Salo 3, Niemi 2
 
Viestejä
329
Vs: Eteläinen II-divari

Raportti viimeisimmistä otteluista on julki!
Mikä on Kotkajengin nykyinen suunta? Kuka heitti sisään? Mitä Jommille kuuluu Roomaan?
Mitä terveisiä Mental Coach Pedro haluaa lähettää kaikille heittojensa kanssa tuskaileville veljeksille?

Lue alta!

-Ka-Kaak! -Ka-Kaak! -Ka-Kaak!

http://www.masubasket.net/joukkueet/miehet-2div-kotkajengi/otteluraportit/kausi-2015-2016/honkadynamotopola/
 
Viestejä
421
Vs: Eteläinen II-divari

PuHu2 –Kervo 46-83 (18-45)

Kylläpä oli kylmää kyytiä Mika Häkkisen aukiolla. Ja tällä kertaa nimenomaan Kaspalakeille. Se oli hirveä kokemus.

http://www.puhujuniorit.fi/index.php/uutisetm2/254-m2d-kerava-tarjoili-kaspalakeille-kauden-pahimman-tukkapollyn
 
Viestejä
421
Vs: Eteläinen II-divari

PuHu2-Honka 68-54 (25-25)

Kaspalakit varmistivat paikkansa sarjassa Hongan kustannuksella. Eikä tehnyt edes kovin tiukkaa.

http://www.puhujuniorit.fi/index.php/uutisetm2/259-m2d-veteraanit-kylvettivat-hongan-teinit
 
Viestejä
329
Vs: Eteläinen II-divari

Kotkajengi varmisti viikonloppuna paikkansa ensi kaudeksi ‪#‎SarjojenSarjaan‬, mutta se ei ole heikentänyt tekemisen laatua treeneissä, sillä Kotkajengi ei lepää koskaan!

Vapiskaa Kerava ja kaikki Gimlin sukulaiset, Halmetojan veljekset tulevat lauantaina 12.3. Killan koululle!

https://www.facebook.com/Kotkajengi/videos/838132719666858/

-Ka-Kaak! -Ka-Kaak! -Ka-Kaak!

‪#‎WorkHard‬ ‪#‎NeverGiveUp‬ ‪#‎NoExcuses‬ ‪#‎M2D‬ ‪#‎WhyDoWeFall‬ ‪#‎GiveEverythingYouGot‬
 

Kiinnostunut123

Vs: Eteläinen II-divari

Tietääkö joku milloin putoamiskarsinnat pelataan? Ja missä, vai arvotaanko se yms..?
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös