Koripallo.com

Fiba Europecup Puolivälierät: Bonn Telekom Baskets vs Joensuun Kataja

Selviääkö Kataja 8 parhaan joukkoon?

  • Kyllä

    Ääniä: 3 75,0%
  • Ei

    Ääniä: 1 25,0%

  • Äänestäjiä
    4
Viestejä
6 052
Tehdään nyt oma topic tällekin, vaikka toki myös Katajan omassa kausiosiossa spekulointi on sallittua.

Mestarien liigasta ja pudotuspeleistä ulos tippuminen oli aika karvas kun jatkopaikkaa suorastaan tyrkytettiin Katajalle. Siinä mielessä kuuluukin olla hieman pettynyt, ettei jatkopaikkaa tullut. Vaikka yliodotusten Kataja pelasikin ja vieraissa varsinkin. Mutta se siitä. Europelit kuitenkin vielä jatkuu ainakin kahden ottelun verran Fiba Europecupin pudotuspeleissä.

Avauskierroksella vastaan siis asettuu Saksalainen Bonn Telekom Baskets, jossa pelaa myös joensuulaisille hyvin tuttu Ken Horton, joka oli Katajan mestarijoukkueen kantavia voimia. Tämä tuo varmasti lisää mielenkiintoa. Joku varmasti tietää Bonnista enemmänkin, minä en sen kummemmin ole selvää ottanut.

Katajan kohdalla tottakai suurin kysymys avauspelin alla on se, ketkä ovat pelikunnossa ja erityisesti Teemun tilanne? Veikkaan, ettei Teemu pelaa, mutta saattaa toki pelatakin. Ilman Teemuakin voimme voittaa, mutta se vaatii kaikkien ulkomaalaisten hyvää panosta, vaatii sitä toki muutenkin jos hyvästä tuloksesta Kataja haluaa taistella. Veikkaan joka tapauksessa hankalaa iltaa Katajalle. Voittaa ei tarvitse välttämättä, mutta kunhan ei hävitä ainakaan rumasti jos hävitään.

Saa nähdä, kaikki on mahdollista. Voidaan voittaa mutta voidaan myös hävitä.
 
Viestejä
6 052
Vs: Fiba Europecup Puolivälierät: Bonn Telekom Baskets vs Joensuun Kataja

91-72 Kataja hävisi Bonnissa. Teemu ei pelannut ja kyllähän se vaan näkyi taas hyökkäyspäässä. Eka puoliaika pysyttiin mukana jotenkin, mutta toisella puoliajalla loppuivat kyllä niin taidot kuin bensakin. Bonn oli tosi vahva toisella puoliajalla. Sen verran Bonnikin sössi, ettei eroa kasvanut tuosta enää. Mutta olihan tämä tulos melkein pahin mahdollinen tuon kotipelin kannalta. Hyvin vaikea on nähdä Katajan voittavan kotipeliä 20 pisteen erolla. Pelasi Teemu taikka ei.
 
Viestejä
2 080
Vs: Fiba Europecup Puolivälierät: Bonn Telekom Baskets vs Joensuun Kataja

Kyllähän Katajan hyökkäyspelaamisessa Rannikon puuttuminen näkyi. Katajalle tuli aivan liikaa menetyksiä ja Seppälä kun ei taaskaan saanut kentällä mitään hyvää aikaiseksi niin tulos on tämä. Brown teki hyvin pisteitä ja otti myös hyvin levypalloja. Mullings teki 17 pistettä joo mutta kyllähän miehen pelaaminen oli hyvin paljon puskemista. Bradley täytti mielestäni paikkansa hyökkäyspäässä. King jatkoi epävarmaa heittopeliään ja Bristol oli puolustuspäässä ok mutta hyökkäyssuuntaan ei miehestä ollut kauheasti apua. Kotimaiset ei pelanneet mitenkään ihmeellisesti. En jaksa uskoa että Kataja tästä nousee enää jatkoon.Korisliigaa ajatellen olisi hyvä kun europelit loppuvat kahden viikon päästä
 
Viestejä
2 080
Vs: Fiba Europecup Puolivälierät: Bonn Telekom Baskets vs Joensuun Kataja

Bonn oli hyvä mutta eipähän Katajan puolustuskaan ollut sellaista mitä se parhaimmillaan on ollut kun Bonn teki kuitenkin 91 pistettä. +- tilasto on tylyä luettavaa esim Brown -23 ja Mullings -15!! Outoa että Kataja vaikka hävisi 19 pisteellä niin silti Kataja voitti levypallot. Toisaalta 24 menetystä on aivan liikaa tällä tasolla!!!
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös