Koripallo.com

FIMBA2019

Viestejä
1 432
Ruusunnuput (F30+) johtaa puoliajalka Chileä 12-50. Ruusunnuppujen nopeat hyökkäykset olivat liikaa Chilelle. Yleisöä on paikan päällä arviolta muutama sata.

Odotin mielenkiinnolla MM-veteraaniturnauksen alkulämppäruutiineja (leuanvetoa koritelineessä, käsin kävelyä ja muuta pullistelua). Alkulämpät olivat kuitenkin rauhallisia ja harkittuja.

Lehtoranta torpattiin vahingossa (sarjakuvamaisesti) oman korin alla suorilta jaloilta niin että koripallotossut jäivät parketille ja Lehtoranta lensi kaaressa tantereeseen. Ilmeisesti ei käynyt pahasti, koska Lehtoranta kikatti kyyneleet silmissä ja laittoi kenkiä takaisin jalkaan.

EDIT:
Pounds huudatti yleisöä upeilla kolmosillaan ottelun lopussa (niitähän yleisö oli tullut katsomaan). Pounds selvästi nautti pelaamisesta. Suomi voitti ottelun muistaakseni 36-105
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
1 432
Ruusunnuput (F30+) voitti tänään Eestin helposti. Toisessa erässä oli Eestin etsikkoaika vaikka he olivat jo 10p tappiolla. Eestin juoksupeli alkoi purra ja Ruusunnuput alkoivat väsyä. Puoliajan jälkeen Eesti lopetti juoksemisen ja aloitti joukkueen sisäisen kiukuttelun.

Tässä veteraaniturnauksessa on katsojilla oma arvuuttelupeli. Kukaan ei tunnu tietävän minkä sarjan ottelu on kulloinkin käynnissä. Pienen salapoliisityön jälkeen minulle selvisi, että Ruusunnuppujen jälkeen pelasivat F50+ Brasilia vs Ecuador.
 
Viestejä
1 432
F30-sarjan suomalaisjoukkue Ruusunnuput eteni helposti finaaliin.

M80-sarjan miehet kokivat murskatappion USA:ta vastaan 26-61. Neljännessä erässä eroa oli jo 40p, mutta silloin hetken näytti että Suomi voisi saada eroa merkittävästi kavennettua. Suomen prässi alkoi purra ja nopeat hyökkäykset rullata. Suomen isompi pisteputki jäi toteutumatta huolimattomuuteen ja yli-innokkuuteen.

Luulin, että iäkkäät miespelurit olisivat jo oppinneet, että jokaisen pallon perään ei kannata syöksyä. Tosiasiassa pallot pelastettiin kenttärajojen ulkopuolelta ja syötön katkoihin syöksyttiin kuin pesäpallossa pesälle. Levypallopelaamisesta mieleen tuli Patrik Ewinging pelityyli.

Näitä herrasmiehiä ei tarvinnut taluttaa pois kentältä eikä paikata. En nähnyt jääpusseja, magnesiumia tai kinesioteippauksia. Silmiinpistävä ero junnupeleihin oli äänekäs kommunikaatio, koska osalla pelaajista oli alentunut kuuloaisti.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
245
FIMBA-webpresenssi on toivon mukaan jonkun veteraanin veivaama, koska noilla taidoilla ei taitaisi leipä irrota nykymarkkinoilta. Niin sekavaa, mutta päiväohjelma on ehkä luotettavin lähde löytää paikalle. Toki siitä ei tiedä mistä pelataan... Hieno tapahtuma, ja espoolaisena ihmettelen kuinka vähäistä näkyvyyttä tämä on saanut.

Niinhän se on että 40-vuotiaana alkaa kropan hapertuminen, ja ihme että nämä 50- ja ylöspäin sarjalaiset pystyvät vetämään turnauksen. Costaricalaisilla oli yksi jengi supistunut loukkien takia viiteen mieheen ja kosiskelivat kovasti joukkueeseen. Sanoin etten näytä juuri eteläamerikkalaiselle ja taidotkin kyseenalaiset, mutta lupasivat opettaa muutaman tärkeän sanan ja huudon jotta täydestä menee. Hieno meininki näissä kisoissa.
 
Viimeksi muokattu:
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös