Koripallo.com

Finaali 2023: Karhubasket - Seagulls

Viestejä
1 025
Eka kunnon paineottelu tänään. Halli ylitäynnä, kuumaa on hallissa ihan huonon ilmastoinnin vuoksi ja luulisi olevan lämpöä myös kentällä. Kumpi pystyy enemmän rentona ja hetkessä kiinni tulee voittamaan. Ja sen päälle useimmiten joku yksittäinen pelaaja nousee muiden yläpuolelle. Kantonen? Heinonen?
 
Viestejä
1 512
Tästä ei tarvitse enää spekuloida. Hyvin se Selkkis tiesi...:(

 
Viestejä
2 391
Tässähän alkaa jänskätys jo nousta. Ei kyllä oikein tuntumaa siihen, mitä tulee tapahtumaan. Siis, joo, Lokit ansaitusti suosikkina tähänkin peliin, mutta ei KB:n sarjan tasaus kovin suuresti itseä yllättäisi.

Tästä ei tarvitse enää spekuloida. Hyvin se Selkkis tiesi...:(
Onpa ikävä juttu pelaajan itsensä kannalta, että vielä puukkoakin tarvitsee. Vaikka ei Kauhajoella oletettavasti ollutkaan jatkamassa, niin nihkeämpi lähteä uuden kauden pelipaikkaa hakemaan, kun on varmaan vielä kuntoutumisvaiheessa syksymmälläkin vielä.
 
Viestejä
2 391
Ei tietystikään myydä lippuja millään alennuksella vierasfaneille. Se määrä mitä niitä on tarjolla, täytyy sopia ja sopimuksen pitää. Mutta matsi mihin menisi min. triplamäärä lippuja ja myydään minuutissa loppuun, ei mitään alennuksia pidä kenellekään tarjota.

Ehkä sitten jos sarjan myöhempiin matseihin ovat hinnat nousseet, siitä sopiva toki aiemmin infota.

(Ja en tiedä onko tuo siis ollut yleinen lipunhinta, kun sitä ei julkisesti näy - mutta oletan näin.)
 
Viestejä
2 391
Ja alennuksellahan nuo näköjään silti KB-faneille myytiin:

Numeroidut istumapaikat Katsomo A, B ja C
49 € / Opiskelija, eläkeläinen, varusmies 37 € / Lapset (alle 12v) 39€ / Sylilapset ilmaiseksi

Numeroidut istumapaikat Katsomo D, E ja F
69 €
 
Viestejä
1 924
Hurja eka jakso Lokeilta. Harvemmin Kahu on näyttänyt näin neuvottomalta. Henkka vielä pyristelee vastaan, mutta saako kavereilta apuja.
 
Viestejä
6 450
Onhan toi 45 Euroa hauska hinta, kun muut liigajoukkueet ottavat fanilipuista kympin runkosarjassa ja nostavat 15 Euroon playoffseissa. Toisaalta Gulls pystyy näin toimimaan, koska Lokkien toimistollakin tietävät, ettei omaa fanibussia ole lähdössä vieraspaikkakunnille lähitulevaisuudessa.
FwQY-7WaAAMLIUo.jpeg
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös