Koripallo.com

Finaalit Kataja-Bisons

Kumpi vie Pantterin saunaan?


  • Äänestäjiä
    72
Viestejä
953
Vs: Finaalit Kataja-Bisons

Tänään se ratkeaa!

Kumpikin joukkue on käynyt pitkän taipaleen kaudella, kummallakin on loukkaantumiset taakkana. Takana on myös monta hyvää hetkeä, jos on monta vaikeaakin. Mutta nyt on enää turha vedota mihinkään menneeseen, on vain yksi peli ja parempi voittaa. Ja ansaitsee mestaruuden täysin!
 
Viestejä
307
Vs: Finaalit Kataja-Bisons

Satunnainen tarkkailija sanoi:
Katajan viime vuosien joukkueista tämä nimenomainen kyllä ansaitsisi ehdottomasti mestaruuden. Piste.

Voittamalla pelin se ansaitseekin, muuten sanahelinä on turhaa.
 
Viestejä
203
Vs: Finaalit Kataja-Bisons

Katselin Turun pelit Yle-areenalta. Lähetyksen taso kuin Elisa-viihteellä. Kuva söheröistä ja pätki koko ajan. Ylellä on ollut yleensä hyvät lähetykset. Nyt ei ollut.

Tänään onneksi suora lähetys. Siinä ei pätki. Loimaa vie Pantterin 90-75.
 
Viestejä
42
Vs: Finaalit Kataja-Bisons

askelmerkki sanoi:
Finaaleissa on ollut alusta lähtien Daavid vastaan Goljat asetelma joka on korostunut 2 finaalin alkuminuuteilta saakka kun Knight loukkaantui.

On suorastaan absurdia että täällä vaaditaan jotain superpalloilua kun Kataja pelaa viimeiset 4 ottelua ilman ainoaa oikeaa isoa miestään ja korinalusten hallinta on täysin Biisoneilla.

Vastustajalla on 5 jenkkiä plus gambialaiset plus 3 maajoukkuemiestä.

Katajalla on 2 jenkkiä, 2 kuulemma superhidasta ja kankeaa ehtoopuolen takamiestä ja vielä muutama kindergarden kaveri jotka ennen tätä kautta eivät olleet pelanneet minuuttiakaan liigaa. Sentterinä 3-10 minuutin alimittainen suomalainen.

Ja sitten tältä jo ajat sitten itsensä ylittäneeltä jengiltä vaaditaan priimasuorituksia koko ajan kun pelataan näitä Goljateja vastaan 8 päivässä 5 peliä.

Pikkuisen perspektiiviä, kiitos!

Jos fysiikan lait vähän joustaisivat ja voitto tänään Katajalle huikean kannustuksen myötä niin mikäs siinä.

Jos tulee takkiin niin tulee (tokkopa vaan), saa sitten ns asiantuntijat irvailla sydäntensä kyllyydestä jos heidän (myös minun) ennen sarjan alkua sijoille 8-10 pistämänsä joukkue ei nyt mestaruutta 2 jenkillä, 2 seniorilla ja noilla lastentarha kavereilla voittaisikaan.
Jos finaaleissa olisi Biisoneita vastassa esimerkiksi Vilpas tai Kobrat, niin voisimme puhua jostain Daavid vs Goljat asetelmasta. Joensuun Kataja kuuluu Bisonsin kanssa ihan yhtälailla näihin "suurempiin" seuroihin Korisliigassa.

Noh, se siitä. Toivottavasti tänään nähdään kova, mutta rehti ottelu ja parempi tämän voittanee tänäänkin. Korin alta ne voiton avaimet pitäisi Piisoneilla löytyä.

Jotenkin on kyllä sellainen ikävä tuntuma persuksessa, että Jesse Niemi pelaa tänään elämänsä pelin. Toivottavasti olen väärässä. :-X
 
Viestejä
148
Vs: Finaalit Kataja-Bisons

Fanimies sanoi:
Jotenkin on kyllä sellainen ikävä tuntuma persuksessa, että Jesse Niemi pelaa tänään elämänsä pelin. Toivottavasti olen väärässä. :-X

Yli 10 minuuttia ennen viittä virhettä?
 
Viestejä
2 089
Vs: Finaalit Kataja-Bisons

Fanimiehelle vaan sen verran että puhun joukkueiden miehistöistä tällä kaudella ja tällä hetkellä, en seurojen sijoittumisesta korisliigan iso ja pienempi skaalassa.
 
Viestejä
86
Vs: Finaalit Kataja-Bisons

42 sanoi:
Urheiluruudussa tuli just pätkä eiliseltä ja siinä Kotin ja Arnoldin törmäys. Kotti kääntyy palloa suojaten ja samaan aikaan Arnold juoksee päin. Osuma Kotin kyynärpäällä Arnoldin poskipäähän. Tollasia pelissä sattuu enkä oikein tiedä olisiko tuossa virheen paikka tai ei. Ja kumman virheen. Tahallisuutta saa kyllä aika ison suurennuslasin kanssa hakea.

Jos pelistä muistan oikein sen Kotin ja Huolilan kontaktin, niin siinäkin Huolila enemmän meni Kotin sylinteriin kuin päinvastoin. Tahallisuudesta ei siinäkään mitään jälkeä.

Jallowin ja Hortonin kontakti näytti kovin vaatimattomalta vielä hidastuksissakin. Joku osuma siinä varmaan oli (niinkuin Toijala sanoi, ei nämä pelaajat vahingossa kentälle maate käy, toisin kuin futarit), mutta ei siitä kuvasta mitään selvyyttä saanut.

Nämä kommentit (kun noita tilanteita on kovaan ääneen valitettu) värittömin lasein kun kummankaan menestyksessä ei ole latiakaan kiinni eikä sen kummempaa fanitusta ole kumpaakaan suuntaan. Vaikka jotenkin sitä toivoisi kotiedun pitävän sarjassa loppuun asti. Ihan vaan, jotta näkisi miten päin näiden ikuisten Katajan haukkujien suu pannaan. 8]

Suuri osa virheistä kuitenkin aina on tahattomia. Muutamia virheitä otetaan pelin aikana tahallaan keskialueella, kun pysäytetään vastustajan nopea tai kun ei haluta antaa vastustajan skorata ilmaiseksi korin alta ja tehdään iso virhe tahallaan, ettei ainakaan vapaata koria syntyisi. Mielestäni noista pitäisi virhe myös puhaltaa kun heilutaan kyynerpäät korkealla oli tahaton tai ei. Koska usein tilenne kuitenkin johtaa siihen, että "jos tuokin saa tuommoista tehdä, niin miksen minäkin".... ja usein kärsijä on aina sen ensimmäisen iskun vastaan ottanut. Sehän on totta, että Rannikko on melkoinen sätkijä varsinkin kiertäessään omaa sriiniä ja Nikkarisen tullessa imussa saa tilanteen usein näyttämään virheeltä, kun käsi on vähänkin kiinni kropassa ja tuomarit sen puhaltavat Rannikon eduksi. Mutta kyllä sekin on totta, että Kottia kohtaan on myös eri linja tuomareilla. Saa pelata paljon kovempaa kuin nuoremmat isot miehet. Ja varsinkin se hänen tekemä skriininsä pointille, jossa usein lopuksi antaa vielä lonkkaa, jotta vastustaja joutuisi kiertämään skriinin kauempaa. Käsittääkseni skriinaavan pelaajan tulisi olla paikallaan kontaktin sattuessa, ja usein Kotin kohdalla näin ei ole.
 
Viestejä
6 191
Vs: Finaalit Kataja-Bisons

Tänään se mestaruus sitten ratkeaa. Eipä tässä sen kummempia spekulointeja enää tarvita, katsotaan illalla, miten käy. Pitkään ja hartaasti sitä ensimmäistä Katajan mestaruutta on tullut odotettua ja josko vihdoin ja viimein tänään olisi se päivä. Kuusi hopeaa saa riittää ja tänään on meidän vuoromme ottaa se kultainen mitali ja nostella Pantteri ylös!! Siihen täytyy vaan uskoa, uhkakuvista huolimatta!! Yksi asia on varma: Tänään tulee itkettyä joko onnen tai surun kyyneliä. Toivottasti olisi niiden onnen kyynelten vuoro.

Vielä kerran tämän kauden aikana: Taistele Kataja!!!!
 
Viestejä
5 781
Vs: Finaalit Kataja-Bisons

Jokos Kolmisormi-Valeksi on saapunut twiittailemaan Joensuuhun?
 
Viestejä
190
Vs: Finaalit Kataja-Bisons

Reilu kaks tuntii ja pallo ilmaan! Onhan tämä helv***n hienoo taas olla finaalissa ja game5:ssä vuoden kyntämisen jälkeen! Hopee tosiaan puuttuu, mutta toivotaan että vielä ei ole sen aika!
 
Viestejä
16 284
Vs: Finaalit Kataja-Bisons

Reilun parin tunnin päästä sitten taas mennään... Vikaa kertaa tällä kaudella.

Hieman pelonsekaiset on fiilikset ja vatsaa vääntää. Jos pelataan hyvin ja hävitään, niin ei siinä mitään. Jos jäädytään taas totaalisesti vikassa matsissa, kuten aina ennenkin, niin sitä saa vatvoa sitten vielä viikkotolkulla.

Mutta mutta... Josko se perinteisen pohjoiskarjalaisen sananlaskun mukaan 7. kerta toden sanoo... ;)

Tänään heilutaan katsomossakin kuin viimeistä päivää! Taistele Kataja!


PS. Hyvä kirjoitus: http://yle.fi/urheilu/kommentti_vain_voittajat_muistetaan/8002620?origin=rss
 
Viestejä
1 593
Vs: Finaalit Kataja-Bisons

Aina_Kataja sanoi:
Jos kataja vie tänään mestaruuden juhlin sitä ennen näkemättömän rajulla tavalla. Voin luvata että korkkaan välittömästi jääkaappiin varaamani pilsnerin ja katson matsin hailaitsut. Sen jälkeen perustan katajan ensi kauden topikin, otsikkona jotain dominointiin tai dynastian rakentamiseen liittyvää, täytyy vielä pohtia. Illan huipennuksena työstän tulevan kauden ensimmäisen jenkkilistan jossa nimeän Katajan ensi kauden neljä jenkkiä Toikan pohdittaviksi. Huominen menee sitten toipuessa mutta on se sen arvoista. Joskus täytyy irroitella kunnolla.

Tuntuu tutulta .Pyrintö noudatti juuri tuota kaavaa
 
Viestejä
292
Vs: Finaalit Kataja-Bisons

Heh, apina takas häkkiin, pärjätään ilman näitä "älykkäitä" kommentteja.

Tulipa helposti tuo Anton hyökkääjän virhe. Tää yks nutipää nyt vaan menee
näihin niin helposti. Hienot Jurkat Arnoldilta
 
Viestejä
83
Vs: Finaalit Kataja-Bisons

Korisliiga tarvitsee kome ammattituomaria. Saataisiin edes finaalit vietyä läpi ilman näitä roolipellejä.
 
Viestejä
9 123
Vs: Finaalit Kataja-Bisons

Heh, heh, mahtaa JokaFanilla olla köysi jo rasvattuna. Ei natsaa taaskaan.

Ei riittänyt Toikan ja Lehtorannan ulostaminen, Vaippa-Virtanen olisi pitänyt myös poistaa kokoonpanosta. Housuunpaskomisen perinteet ovat tiukassa.
 
Viestejä
1 041
Vs: Finaalit Kataja-Bisons

Hilliard on liekeissä kaaren takaa! :eek:

Huolila hustlaa hyvin jokaisen pallon, ei vaan jaksa vääntää koko peliä. Kataja kaipaisi kipeästi Knightia.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös