Koripallo.com

Free agents kesä 2019

Viestejä
2 615
#22
Listalta pyyhitty Skamo ja Peltokangas
 
Viestejä
1 854
#24
Ahoselle Espanjassa kolme eri seuraa kolmessa vuodessa. #loyaltyoverloyalty, kuten Instapostauksessa hehkutetaan. :)

Vakavasti ottaen toki isot onnittelut Roope Ahoselle! Vaihto taisi kuitenkin tapahtua kovempaan seuraan ja nousutoiveistakin puhutaan.
 
Viestejä
1 091
#28
Epämääräistä selittelyä arvomaailmoista. Mikä se lopettamisen syy oli suomeksi? (Korisliigan ei verotuksen takia kiinnostanut ja) Turkissa taas rehotti dopingin käyttö johon Odabasi rehellisenä kantasuomalaisena ei halunnut osallistua? Muita "arvomaailmaan" liittyviä syitä en Turkin osalta keksi. Ja miksi Odabasi ylipäätäin jumitti siellä Turkissa kun peliaikaa ei tullut?

No NCAA-kannattajat saavat tästä tapauksesta sulan hattuun.
 
Viestejä
2 615
#31
Nikkarinen ja Toivonen Lapualle
 
Viestejä
313
#32
Eli listalla Akpaso, Juho Lehtoranta ja Madsen vielä vapaana kotimaisiin joukkueisiin. Monessa topiikissa toivotaan vielä 1-2 suomalaista rotaatiopelaajaa, mutta paha noista kolmesta on kovin moneen joukkueeseen repiä.
 
Viestejä
313
#34
Eikö Maxhuni kelpaa vai tähtääkö ulkomaille?
Kyllä varmaan kelpaa, mutta siitä lähtien, kun tuli länneltä takaisin, on toitotettu, että pelaa Euroopassa. Samoin laskin A. Murphyn pois näistä korisliigaa mahdollisesti ensi kaudella pelaavista. Miettikää nyt oikeasti montako joukkuetta tarvitsisi vielä 1-2 korisliigakelpoista suomalaista ja kuinka vähän heitä on tarjolla.
 
Viestejä
2 615
#35
Murphy A. Leb Gold
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös