Koripallo.com

Gulls - Kataja pe 4.10. Klo 18.30

Viestejä
6 184
Perjantaina kisiksellä kohtaavat yksi suurimmista mestari kandidaateista, Seagulls ja Kataja. Gulls on aloittanut kautensa kotivoitolla Urasta, sekä yllätys tappiolla Kouvolassa. Kataja puolestaan otti sarja avauksessa kotonaan nihkeän voiton Nokiasta. Lisäksi Kataja pelasi keskiviikkona viron Tartossa fiba cupin karsinnoissa. Kataja jäi suoraan virosta palattuaan pääkaupunkiin valmistautumaan Gulls koitokseen. Gulls on historian saatossa sopinut Katajalle poikkeuksellisen hyvin, mistä sitten johtuukaan. Erityisesti joensuun vierailut ovat olleet silkkaa myrkkyä. Mutta nyt toki taas uusi kausi eikä menneillä ole merkitystä. Gulls lienee aika ärsytetty Kouvot tappiosta, joten hyvin saa Kataja pelata, jotta pisteet lähtee mukaan. Kataja oli virossa hyvin vaisu, ilmeen on syytä ensinnäkin korjaantua jotta voitto on edes mahdollinen. Molemmat näyttäisivät saavan parhaan rosterinsa, mutta varsinkin Katajan kohdalla kannattaa pieni varaus pitää ketkä lopulta pelaa. Historiasta viis, pidän Gullseja kotonaan tässä suosikkina.
 
Viestejä
379
Olipa vaisu esitys Katajalta, mautonta ja hajutonta. Seagulls antaa kyytiä perjantaina jos ollaan yhtä lampaita.
Eilisessä pelissä Jackson pelasi hyvin ekan 20 Min ja sitten kyllä taso tippui. Bradley väläytteli mutta oli melko vaisu. Walters teki hyvin pisteitä ja otti levypalloja. Tulevissa peleissä ei saa käydä noin kuumana. Tuntuu olevan virheherkkä pelaaja. Kotimaisista Alanen oli kyllä huono ja ei Ojalakaan voi kehua. Eikä kyllä muut kotimaiset mitään ihmeellistä esittäneet.
Kataja oli virossa hyvin vaisu, ilmeen on syytä ensinnäkin korjaantua jotta voitto on edes mahdollinen.

On se hyvä että keinoparta rumpalipojat jaksavat seurata innokkaasti Katajan europelikarsintoja. Toivotaan että Kataja klaaraa itsensä jatkoon, niin pääsee pojat päräyttelemään taas rumpujaan. Jos ei rohkeus riitä areenalle saakka, voihan sitä rummutella siellä sukkana koriin studiossa.
 
Viestejä
19 535
Ihmeen paljon näyttävät " Boikottipojat "kuitenkin europelejä seuraavan....Ei luulis yhtään kiinnostavan?
 
Viestejä
19 535
En kyllä usko, että Kullivanhuksilla on mitään jakoa Katajan nuoria ja joskus jopa nälkäisiäkin kavereita vastaan.

Nämä Huhvit sun muut ovat jo parissa pelissä näyttäneet, että aika on jo ajanut heidän ohitseen. Toki vielä osaavat rahastaa höpelöitä seurajohtajia....

Selkeä voitto Katajalle.
 
Viestejä
1 838
Gullit ovat olleet yllättävän löysiä vielä. Nyt kuitenkin uskon, että Laakso löytää oikeat lääkkeet joilla ne saadaan nousuun. Katajalaisille saattaakin olla yllätys, kun he saavat tuntea gullien kovuuden fyysisissä korinalusväännöissä mies miestä vastaan.
Pyydän jo näin etukäteen anteeksi, mutta on ihan pakko kommentoida tähän.

Gullien pelissä on siis aika paljon upsidea.
 
Viestejä
6 184
Ei olla ainoita jotka boikotoivat europelejä, muualta kuultua kans että ei nappaa.. tämä tästä. Jos ollaan jonkun mielestä huonompia faneja niin sitten ollaan.
 
Viestejä
6 184
Toivon aina Katajalle vain voittoja oli sarja mikä hyvänsä, jos pääsevät lohkoon niin sitten niin oli tarkoitettu, mutta en koe suurtakaan harmitusta jos lohkovaihe jää nyt väliin.
 
Viestejä
2 368
Juu katsoin sen europelin kun veikkaus tv sen näytti. Ja en ymmärrä miksi niin monelle se on ongelma kun mie ja Hector ei europeleissä käydä? Se on jokaisella ihan oma valinta tuleeko peliin vai ei ja mie en oo todellakaan velvollinen kenellekään siitä että tuunko peliin vai en. Sitäpaitsi elämässä on paljon tärkeämpiä asioita kuin koris.

Mitä sit tähän peliin tulee niin Seagulls on suosikki ja uskon että he ovat ärsytettyjä kun hävisivät Kouvoille. Seagulls kotimaiset on paperilla parempia kuin Katajan. Ulkomaalaisista vaikea sanoa kummalla on paremmat. Toivon Katajan voittoa mutta en oo yllättynyt jos Kataja häviää
 
Viestejä
359
Tuskin monikaan teidän tekemisillä päätään vaivaa.Oikeasti.
 
Viestejä
19 535
Aika vaikea on arvata, keille kaikille ja miksi " Boikottipojat " olisi jonkinlainen ongelma? Mahtaako joku olla tänne sellaista kirjoittanut? Itse en ainakaan ole sellaista täällä nähnyt.

Eli ne europelit on ihan näiden rummuttajien oma ongelma. Tai jos sekään mikään ongelma on, jollei ne vaan kiinnosta. Paitsi tietenkin voitot kiinnostaa ja vähän muutenkin....

Miksiköhän muuten Alanen on ollut niin vaisu kauden alussa? Ja miksiköhän Aiduun pitää heittää kolkkeja ( ohi siis ) niin valtavasti. Miksi ei aja enemmän? Onko Steeni ihan ajan tasalla vai eikö saa tähänkään kaveriin otetta?
 
Viestejä
2 801
Tänään nasahtaa voitto. Ärsytetty kataja tulee ja tunkee löysät kullit seinästä läpi. Kolmosta rytkyttää sisään koko ajan, ja waltterssi korin alla on semmonen jyrä jotta jos löysä kullinen siihen osuu tulee rumaa jälkeä! ;)

.. niin, eiköhän pojat ole myös ke. virolaisia vastaan kotikentällä vähän eri mentaliteetillä liikkeessä, 7pinnaa eroa lohkopaikkaan, niin ei ole paljon. pitää vaan pelata alusta asti, ja kaiken mahollisen onnistua paremmin kun virossa ke. Ei liene ongelma, joka jengille ohipelejä jossain vaiheessa tulee. Lohkovaihe olis kyllä herkkua.

Mutta sitä ennen kaatuu kullit ja vilpas.. nenoseltakin meneen su. paskat housuun kun waltteri on vastassa ;)
 
Viestejä
195
En kyllä usko, että Kullivanhuksilla on mitään jakoa Katajan nuoria ja joskus jopa nälkäisiäkin kavereita vastaan.

Nämä Huhvit sun muut ovat jo parissa pelissä näyttäneet, että aika on jo ajanut heidän ohitseen. Toki vielä osaavat rahastaa höpelöitä seurajohtajia....

Selkeä voitto Katajalle.
Vaikkakin humoristiseen muotoon Joe on kommenttinsa yrittänyt laatia, silti pieni kunnioitus vastustajaa kohtaan olisi suotavaa. Seagullsin nimestä on ihan toimivia ja vähemmän alatyylisiä suomennoksia jo keksitty, joten eiköhän käytetä niitä.
Huumori kukkikoon edelleen näilläkin palstoilla.
 
Viestejä
19 535
Nooh. Kumpikohan joukkue on enempi ärsytetty? Ja miksi ärsytetyn pitää olla seuraavassa pelissä kovasti enempi parempi...? Ärsytettyhän hermostuu ja luullakseni yhä huonommin menee?

Oikeasti niin eihän Välivuosi-Katajalla ole mitään mahiksia tässä. Ja ärsytettyjä ovatkin enempi oikeat tosivanit.....Itsehän en niihin kuulu. Kun ei aikoinaan edes vanijoukkoon minua hyväksytty.

Mites muuten Katajan vaniyhdistyksellä nykyisin menee? Varmaan kovasti kokouksia ja palaveerauksia pidetty ja vieraspelimatkoja suunniteltu? Ja uusia rumpaleitakin europeleihin rekrytoitu?
 
Viestejä
1 168
Kouvot-pelin jälkeen ei viitsi liian kovaan ääneen huudella Lokkien varmaa voittoa. Kouvolassa peli oli sekaisin molemmissa kenttäpäädyissä. Puolustus näytti välillä laiskalta, vähän kurittomalta ja tuntui että pelaajat tekivät puolustuksessa toisinaan ihan mitä sattui huvittamaan.

Hyökkäyksessä ratkaisujen hakeminen oli vaivalloista. Pelistä puuttui luontevat, sisäänrakennetut ratkaisutavat. Elijah Stewart oli valmis ottamaan ratkaisuja mutta hyökkäyspelistä ei syntynyt helppoja ratkaisuja eri pelaajille. Pointit Williams ja Bell-Haynes eivät olleet kovin vaarallisia skorausuhkia.

Kausi on tietysti ihan alussa ja Gullsin kokoonpano näyttää tosi kovalta. Pelin ja roolien hioutuminen ottaa aikansa ja tänään taas saadaan osviittaa joukkueen suunnasta.
 
Viestejä
557
On se jännittävää katsottavaa varmasti tämä Länsi-venäjän derby. Kyllähän Kataja tämän vie...
 
Viestejä
2 333
Seagullsin otteluennakko

Aika mielenkiintoisesti alkaa näin: "Tänään puolustetaan kotipesää aina yllätysvalmista Kataja Basketia vastaan! Joukkueet kohtasivat ennen kauden alkua harjoitusottelussa, jonka loppuratkaisua jouduttiin jännittämään aina viimeiselle minuutille saakka. Todella tasaisena pysyneen kamppailun Gulls-miehistö otti lopulta nimiinsä lukemin 85-82. Nähdäänkö tänäänkin yhtä jännittävä koristrilleri?"

"Aina yllätysvalmista"? Miksi ei totuudenmukaisesti "koko Lokkien olemassaolon historian kestopainajaista" vastaan?

Harkkamatsin kuvauskin on melko omituinen. Lokithan vei sen aika helposti (vaikka loppuluvut olikin tiukahkot). Käytännössähän pelin kulku oli, että Lokit aloitti parhailla pelaajillaan joka neljänneksen ja meni 10-15 pistettä edelle kunnes jakson lopussa Lokkien kakkoskaverien pelatessa Kataja tuli muutaman pisteen (3-8p.) päähän. En muista miten Kataja peluutti jengiään, mutta Lokeista parhaat pelaajat taisi pelata sellaisia max. 25 minuuttisia eli tarpeen tullen olisi Gulls voinut painaa kaasua merkittävästi lisää.

Ja sitten tietenkin kyseessä oli harjoitusmatsi jossa lähinnä kai kumpikin joukkue kokeili erilaisia juttuja eikä kumpikaan nyt suoranaisesti hakemalla hakenut voittoa, että se siitä "trillerimäisyydestä".


Aika ympäripyöreältä näyttää mun mielestä.

Kumpikin jengi lähtee peliin harmillinen tappio taskussaan kun voitto oli varmaan budjetoitu laskelmiin - ja kumpaakin jengiä on "syytetty" vähän löysästä pelaamisesta tuossa tappiopelissä. Kummankaan joukkueen peli ei ole myöskään näyttänyt millään tavoin "valmiilta" vielä toistaiseksi (ihme kai olisikin, jos heti kauden alussa kaikki toimisi).

Lokeilla on kenties kovemman näköinen rosteri paperilla, ainakin mitä tulee kotimaisiin pelaajiin, mutta Katajalla on tuo väkevä lokintappaja-traditio puolellaan.

Että toivotaan hyvää matsia jossa kaksi omaan viimeisimpään suoritukseensa tyytymätöntä sarjan loppukauden kärkijengiä mittailee toisiaan toistamiseen näin kauden alussa, mutta tällä kertaa tosissaan.

Odottelen hyvää korista Kisiksellä tänä iltana.
 
Viestejä
19 535
Kataja vie pelin.

Mutta Kullit vie pisteet....

Ja mitä tulee tuohon Kullien nimeen, niin enpä voisi olla enempää varmempi, että nimen kehittäjä tiesi, mitä voi odottaa noilta kavereilta, jotka eivät kuulu asiakirjoittajiin, kuten esim. allekirjoittanut.

Asiaa aina kirjoittava JOE
 
Viestejä
38
voi vittu kun nää joen viestit/ viestiketjut pomppaa luettaviks vaikka oon hiljentäny kyseisen herran
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös