Koripallo.com

Haemme avustajia Koripallo.comin toimitukseen

Ylläpito

Ylläpidon jäsen
Viestejä
4 631
Perustimme pesäpallon puolelle Supervuoroon menneelle kaudelle verkkolehden, jonka erinomaisista kokemuksista rohkaistuneena haluamme nyt kokeilla samaa aiempaa isommassa mittakaavassa myös koripallon osalta.

Koripallo.comissa on artikkeleita julkaistu toki koko ajan, mutta skaala on ollut merkittävästi pienempää viime vuodet. Noin neljä-viisi vuotta sitten sisällöntuotantoa oli huomattavasti enemmän, mutta tuolloin kysyntää ei oikein löytynyt ja ehkä jututkaan eivät niin kiinnostavia aina olleet.

Haluamme julkaista uutisia, haastatteluja, artikkeleita ja kolumneja kaikista koripalloon liittyvistä aiheista. Erityisesti keskitymme luonnollisesti kotimaiseen korikseen. Olemme myös oppineet paljon Supervuoron kesästä, mikä mahdollisesti toimii, mikä ei - ja haluammekin mahdollisimman paljon päästää pelaajia, valmentajia, seurapomoja ja muita koristoimijoita ääneen heitä haastattelemalla.

Tarkoituksenamme on, että kuka tahansa voi kirjoittaa verkkolehteen, jos kynä/näppäimistö kädessä pysyy riittävällä tasolla. Tällainen vapaaehtoisuuteen, yhteisöön ja intohimoon lajia kohtaan perustuva malli on tuttu esimerkiksi Jatkoajasta jääkiekon puolelle.

Lisäksi haemme nyt palkattuja osa-aikaisia avustajia. Sinulla on tilaisuus nousta parhaassa korisympäristössä esille!

Pesti sopii erityisen hyvin kehityshaluiselle ja eteenpäin menevälle lupaukselle.

Odotamme sinulta
- sujuvaa kirjoitustaitoa ja terävää kynää
- koripallon aktiivista seuraamista
- halua ja uskallusta: ottaa puhelin käteen ja soittaa seurapomoille, ottaa kantaa päivänpolttaviin puheenaiheisiin, kokeilla uutta ja haastaa itseäsi

Tarjoamme
- maan parhaan koripallosivuston julkaisualustaksesi, missä juttujasi luetaan laajasti ja saat tehtyä halutessasi itsellesi nimeä
- tukea, sparrausta, ohjausta ja neuvoja
- rahapalkkion

Voit kysyä lisätietoja author@koripallo.com ja samaan osoitteeseen voit jättää hakemuksesi. Kerro hakemuksesi yhteydessä palkkiotoiveesi, millaisen työpanoksen voisit kauden ajan antaa, liitä mahdollisia juttunäytteitä tai kerro ideoitasi siitä, mistä haluaisit tällä kaudella kirjoittaa.

Matti Liljaniemi
 

Ylläpito

Ylläpidon jäsen
Viestejä
4 631
Toimituksessa on nyt tammikuussa itseni lisäksi aloittanut vakitekijänä Juho Silventoinen. Alla on ensimmäiset pari laajempaa juttuamme myös esimerkkinä siitä minkä tyyppistä sisältöä pyrimme julkaisemaan.

Joitain keskusteluita olemme käyneet myös muiden henkilöiden kanssa, mutta yhä olisi hakusessa tiimiin lisää kirjoittajia. Tilanteestasi riippuen tämä voi olla osa-aikaisen avustajan palkkiollinen tehtävä tai voit osallistua myös oman ajankäyttösi mahdollisuuksien pohjilta ilman palkkiota.Matti Liljaniemi
 

Ylläpito

Ylläpidon jäsen
Viestejä
4 631
Nostetaanpa tätäkin vielä ylös, jos joukosta kiinnostuneita löytyisi - tiimissä on yhä tilaa.

Matti Liljaniemi
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös