Koripallo.com

Haluatko osallistua Koripallo.comin sisällöntuotantoon?

Ylläpito

Ylläpidon jäsen
Viestejä
1 995
#1
Kuten varmaan olette huomanneet on uudistuksen yhteydessä alettu tuottaa sisältöä Koripallo.comin etusivulle. Tarkoitus jatkossa olisi vielä laajemmin juttuja saada luettavaksi Koripallo.comin kävijöille - ja osaltaan sitä kautta houkutella myös foorumille lisää kävijöitä, kirjoittajia ja aktiivisuutta.

Suurta sisältöstrategiaa ei ole vielä kasassa, mutta tarkoitus olisi palvella koriskansaa ja faneja. Mukaan mahtuu varmasti juttuja niin Korisliigasta, Susijengistä, NBA:sta, Euroliigasta kuin Suomen alemmista sarjoista ja junnuista.

Koriksesta kirjoittavia verkkomedioita on ilmestynyt viime vuosina useita, eikä näiden kanssa ole tarkoitus lähteä suoraan kilpailemaan. Koripallo.com ei siis varmasti jatkossakaan kirjoita joka päivä Lauri Markkasesta tai julkaise pelkästään tiedotteiden pohjalta lainajuttuja aina heti ensimmäisenä.

Kiinnostavia ja korisväkeä puhuttelevaa sisältöä olisi kuitenkin aikomus tehdä. Ei klikkihuorausta, ei puhtaasti viihdejuttuja, mutta kuitenkin mielenkiintoisia ja näkemyksellisiä juttuja.

Jos siis haluaisit osallistua omalla panoksellasi mukaan Koripallo.comin tekemiseen, nyt on tilaisuutesi! Ota yhteyttä toimitukseen (toimitus@koripallo.com / @Ylläpito yksityisviestillä) tai Koripallo.comin toimitussihteerinä aloittaneeseen Jaakko Koivistoon (jaakko@koripallo.com / @jaakko1 yksityisviestillä).

Toistaiseksi mainoseuroja ei sisään tule siihen malliin, että voisimme sisällöntuottajille maksaa tuosta tekemisestä - ja uudistuksen kustannuksetkin on vielä kattamatta. Näin ollen myöskään emme edellytä jatkuvaa sitoutumista; voit tehdä juttuja itseäsi kiinnostavista aiheista sen verran kuin sopivalta tuntuu.

Toimituksesta ja ylläpidosta löytyy myös viestinnän ammattilaisia, joten autamme ja opetamme kirjoittajia sekä saat palautetta kaikista jutuistasi. Korisfanien lisäksi tarjolla siis on hyvä tilaisuus näyttöjen antamiseen, jos journalismin tai viestinnän ura kiinnostaa. Koripallo.com tavoittaa viikkotasolla yli 10 000 lukijaa, joten pääset kirjoittamaan vähän eri kokoiselle yleisölle kuin vain pöytälaatikossasi tai omassa blogissa. Sitä kuuluisaa ja arvokasta näkyvyyttä siis...

Kaikki ideat ja ajatukset sekä palaute sisältöjen osalta myös on erittäin tervetullutta!
 

Ylläpito

Ylläpidon jäsen
Viestejä
1 995
#2
Lisähuomiona tähän vielä, että sisällön osalta myös kuvat olisi tietysti erittäin tervetulleita!
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös