Koripallo.com

Helsinki Seagulls 2018-2019

Viestejä
2 290
Gibson olisi just oikea valmentaja Seagullsiin. Make it happen! Sitten vaan kovat pelaajat Kotin kaveriksi, niin Greg ottaa niistä kaikki tehot irti.
 

Tipitii

Sopimusuutisia myös toiseen suuntaan, Oja siirtyy kohti Kouvolaa. Penkinpään tyhjenee siis täysin, tarkoittaako tämä nyt sitten Pietiä, Penaa vai jotain ihan uutta nimeä korisliigassa?
Vai oiskohan tuo jo aikapäiviä sitten sovittu? Laakso haki meriitit pohjanmaalta ja astuu odotetusti ruoriin.
 
Viestejä
2 333
Edelleen toivon, että saadaan 100% joukkueen omaan toimintaan ja mieluiten pitkän tähtäimen kehittämiseen sitoutunut valmentaja, oli nimi tai kansallisuus mikä tahansa.

Samalla tuskailen lukiessa uutisia Helsinki Garden -hankkeen pyörittelystä kaupungin rattaissa - ja odottelen kauhulla kuinka kauan erilaisiin valituskierroksiin tulee menemään vaikka kaupungilta lopulta vihreä valo hankkeelle tulisikin. Siinä ohessa voi sitten vähän maalailla ruusunpunaisia unelmia siitä, miltä rempattu, modernisoitu ja pienennetty Nordis sisäpeliareenana tulis näyttämään... sitten joidenkin vuosien kuluttua.


Ensi kauden joukkuessa taitaa olla toistaiseksi vasta kolme sopimuspelaajaa eli Ricky Waxlax, Tuukka Kotti ja Daniel Lindner.

Jossakin haastattelussa pari päivää sitten Timi Heinonen sanoi aikovansa jatkaa pelaamista ensi kaudella. Aika vaikea on kuvitella vanhan herran lähtevän enää koluamaan maakuntia, ainakaan jos Gulls tarjoaa kohtuullista sopimusta. Että suhtaudun optimistisesti Heinosen jatkoon Lokeissa. Se olisi hieno juttu.

Jotenkin toivon ja kuvittelenkin Lokeilla olevan myös jokin pidemmän tähtäimen kehityssunnitelma ainakin Jesper Granlundin kanssa (kaksi vuotta sitten tehty 2v. sopimus päättyi tähän kauteen) jota toivoisin joukkueen kunnioittavan ja jatkavan - sekä Granlundin sitä haluavan. Erik Waxlax solmi viime syksynä 1+2 sopimuksen jonka melkein oletan jatkuvan, sen verran positiivisella ilmeellä ja asenteella nuori mies pelasi sen vähän minkä ensimmäisen kautenaan pääsi pelaamaan...

Sitten kalastelemaan Fiifi Aidoota takaisin stadiin?
 
Viestejä
2 333
Kaikkea se Engelbert on mennyt levyttämään... Piti ihan tarkistaa, mikä juttu tää on: Wikipedia: Lesbian Seagull

Eiköhän se Seppälä tänne ihan mieluusti otettaisi jos tarjolla olisi.
 
Viestejä
2 333
Alex Vaenerberg lopettaa koriksen kokonaan.

Näin ainakin minä ymmärrän "tossujen naulaan ripustamisen".

Tsemppiä mieheltä ei koskaan puuttunut, että kiitoksiin on helppo yhtyä. Toisaalta peli ei tuntunut vuosikausiin pahemmin kehittyvän, että jos tavoitteet oli korkeammalla kuin olla Korisliigan kakkospointti, niin ymmmärrän päätöksenkin.

 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös