Koripallo.com

Helsinki Seagulls 2021-22

Viestejä
1 826
Siinä on ero onko joukkue mestarisuosikki vai sarjanousija. Bisons sarjanousija nii varmasti Tahvanaisella enemmän vastuuta siellä luvassa. Voittihan Bisons tosin ekalla kaudella jo mestaruuden mutta tuolloin rosteri oli täysin erilainen ja resurssit
 
Viestejä
1 826
Jos Koponen palaa Suomeen, Seagulls lienee ainut osoite, vai onko tilaa kun Nikkarinen signattu myös?
 
Viestejä
1 928
Jos Koponen palaa Suomeen, Seagulls lienee ainut osoite, vai onko tilaa kun Nikkarinen signattu myös?
Niin no vois tietysti ajatella että Nikkarinen-Kanervo-Koponen muodostaisi hyvän takakentän jossa Kanervo ois jomman kumman kaa kakkonen tai sit Koposka ja Nikkarinen vetäis yhdessä. Ja saatais myös aika moista kolmen takamiehen pyöritystä. Eli mahtuisi kyllä mutta onko fyffee ja Koposten perheellä fiilistä…?

edit: mutta jos mä oisin Koponen ja tulossa Suomeen, mua kuitenkin yhä kiinnostaisi koripallon pelaaminen mahdollisimman kilpailullisella tasolla ja niinpä harkitsisin vakavasti europeleihin lähtevää joukkuetta ;)
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
1 615
MTV uutisetkin jo asian vahvistaa.
Seagulss alkaa olla samalla tasolla pelaajamateriaalin suhteen kuin HJK futiksessa.
Muut taistelee hopea ja pronssimitaleista.
 
Viestejä
1 862
Kyllähän tuo paperilla kuulostaa erittäin kovalta nipulta. Mieleen tulee vaan kauanko omistaja jaksaa pistää omiaan seuran talouteen, jos ensi kaudella pantteri ei saavu kehä III:n sisäpuolelle. Ehkäpä useampi sponsori innostuu Koposen hankintaa kustantamaan.

Nyt on kyllä ensi kaudella kovia kotimaisia nimiä seurattavana. Ei tarvitse kun saada seuralta vahvistus enää. Jos MTV Uutiset julkaisee huhun, niin kyllä sen pitäisi olla jo aika varma.
 
Viestejä
515
Nostaa Korisliigan profiilia entisestään, kun vielä kuitenkin hyviä pelivuosia omaavia kavereita palaa kotimaan kentille. Hieno uutinen, jos (kun) toteutuu! Innolla odotan ensi kauden pelejä, tulee hieno kausi monellakin tapaa.
 
Viestejä
1 928
Mielenkiintoista on nyt myös seurata millaisia ulkomaanvahvistuksua tuohon löytyy. Korisliigatasolla Koponen on erittäin hyvä syöttäjä…

Kotti skriinaa, Huff levittää, Kanervo leikkaa ja …?
 
Viestejä
1 862
Mielenkiintoista on nyt myös seurata millaisia ulkomaanvahvistuksua tuohon löytyy. Korisliigatasolla Koponen on erittäin hyvä syöttäjä…
Niinpä. Toivottavasti ei mee kaikki rahat Koposeen.

Tää lisää ihan älyttömästi mielenkiintoa Korisliigaa kohtaan. Ei MTV julkaissut mitään esim. Ahosen paluusta, joka on iso juttu myös. Tää kaikki sataa Korisliigan laariin. Kumpa kausi jo alkaisi.
 
Viestejä
2 333
Niinpä. Toivottavasti ei mee kaikki rahat Koposeen.
Voi olla, ettei mene. Koponen saattaa herättää kiinnostusta myös (uusissa) sponsoreissa, eikä Koponen hae Saksan tai Espanjan palkkatasoa, esim. jos yhtenä motiivina on lasten kolunkäynti Suomessa jne.

Erinomainen uutinen Korisliigalle - kunhan pitää paikkansa.

Toisaalta hiukan näin Gullsin kannattajana harmittaakin. Melkein näkisin mielummin Lokki-miehistössä nuoren Nikkarisen ohella esim. Besselinkin ja Waxlaxin - Remu Raitasenkin olisin nähnyt mieluusti palaavan jenkeistä stadiin.

Alunperinhän Gullsin tarkoituksen sanottiin olevan antaa mahdollisuus nuorille stadilaisille pelaajille kehittyä huipputasolle. Nyt on sitten kuitenkin oltu jo pari vuotta melko lailla "win now"-moodissa.

Tässä on toki varmaan takana monenlaisia asioita lähtien stadin nuorisoseurojen välisistä suhteista, uuden kotisalin aikataulu-ongelmista, europelitoiveista & -paineista, sponsorien toiveista, koronasta... Että vaikka omistajat olisivat (näyttävät edelleen olevan) sitoutuneita pitkäjänteiseen projektiin, niin paineita varmasti kasaantuu myös kilpailullisen tuloksen tekemiseen.
 
Viestejä
1 168
Kaipa tätä kopostelua voi kuitenkin pikkuyllätyksenä pitää, aiemmista leijuneista huhuista huolimatta. Virallista vahvistusta huhulla ei toki ole joten täytyy kai pidättää hengitystä tovi.

Kokoonpanossa alkaa olla sellaista eurokenttien jengien tuntua. Tuolla jengillä voisi tulla voittoja alemman tason europeleissä. Suomen mestaruuskin maistuisi, ehkäpä siitä päästään nauttimaan vihdoin ja viimein . Sikäli kun tässä päästään kautta aloittamaan.

Fiilistä tämä joka tapauksessa nostattaa. Voi kun pääsisi taas katsomoon.
 
Viestejä
33
Varmaan raha ei päällimmäisenä, vaan uran jälkeisiä asioitakin tarjottu/pohdittu. Veikkaan aika pitkää (5v?) sopimusta.
 
Viestejä
5 495
Voisi olla Seagullsilta kova veto lähteä kauteen max kahdella ulkomaalaisella ja brändätä tätä suomalaiseksi superjoukkueeksi.

Rahat tuskin riittävät kovin kummoisiin ulkkareihin, aivan kuten viime kausina. Mihin tämä joukkue tarvitsee bambidiawaroja ja troupeja?
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös