Koripallo.com

Helsinki Seagulls 2022-2023

Viestejä
35
Oikeesti! Pelataanko finaalitkin siinä Töölön kisamuseokioskissa!!!
Juu...
Merigullien areena on maan hienoin... ja vanhin, kohta sata vuotta.
Kyllä helsingissä ymmärretään historian päälle. Kun merigullit saa kisahallin lähes puolilleen "olympiahengen" leijaillessa atmosfäärissä Kauhajoki vie 4-0....
 
Viestejä
1 988
Joku internetin ihmeellisessä maailmassa kommentoikin, että Seagulls vois pelata myös Nordenskiöldinkadun jäähallissa. Mutta kuinka ollakaan pohjoisen lahja musiikkimaailmalle Andy Blizzard konsertoi toisen finaalin aikana siellä eli lienee vähän tekemätön paikka pelata muualla kuin museossa.

Ja ennenkuin julistetaan, että Kauhajoki voittaa finaalit 4-0, niin oranssien pitäisi ensin selvittää tiensä sinne. Toki lähellä ovat.
 
Viestejä
1 687
Gulls sai vihdoin sen haetun välieräsarjan voiton kuudennella yrityksellä ja Helsingissä pelataan korisliigan finaaleja 13 vuoden tauon jälkeen. Iso juttu organisaatiolle ja toivottavasti myös Helsinkiläisille korisfaneille.

Kisiksen katsomo kapasiteetti ja muut fasiliteetit ovat finaaleissa haasteen sijaan ihan oikea ongelma, johon ei kuitenkaan realistista ratkaisua liene tarjolla. Urhea on uusi, mutta ei oikein ratkaise muita ongelmia kuin pukkarit ja turva-alueet. Nordiksen 8k katsomokapasiteetti ja saatavuus tällä aikataululla eivät liene realistisia. Vaikea myöskään nähdä, että Gulls lähtisi pelejä viemään Vantaalle tai Espooseen.
Toivottavasti tästä kuitenkin saadaan leivottua riittävästi näkyvyyttä Lokkien toimesta Helsinkiin, innolla odotan mitä toimistolla keksitään ja uskalletaan. Toivottavasti ei vaan tyydytä myymään kisistä loppuun vartissa ja olemaan tyytyväisiä "kun sitten joskus Gardenissa"
 
Viestejä
276
Toivottavasti ei vaan tyydytä myymään kisistä loppuun vartissa ja olemaan tyytyväisiä "kun sitten joskus Gardenissa"
Mikä muuten on Helsinki Gardenin tilanne? Hankkeen sivuilla kun kävi niin niin ei ole päivitetty mitään kun joskus ennen Koronaa 2020.
 
Viestejä
1 687
Mikä muuten on Helsinki Gardenin tilanne?

Kai siellä vieläkin hierotaan kauppoja Kaupungin kanssa maasta ja lompakkoa otsaan inflaation osalta. Sitten pitäisi varmaan jotain lupia saada ja miettiä kuka ja millä rahalla sen pytingin rakentaa. Kun noista renkaista hypätty läpi, niin sitten pitäisi vielä rakentaa se 3-5 vuotta. Toivottavasti siinä välissä ehditään kasvattaa Helsinkiläinen koris edes sinne "puolet Nordiksesta pleijareissa" skaalaan.
 
Viestejä
2 982
Teretuloo tänne itään :cool: Kaupungin, seuran ja yht.kumppanien Yhteistyö = reilu vuosi, uusi Areena pystyssä ;)
 
Viestejä
2 982
Punttisali uupuu kyllä, mutta valitettavasti ympärillä on Mehtimäen urheilualue josta löytyy vaikka mitä kylmäaltaasta lähtien, n. 700m säteellä :cool: ( terkut lakeuksille) ;)
 
Viestejä
186
Teretuloo tänne itään :cool: Kaupungin, seuran ja yht.kumppanien Yhteistyö = reilu vuosi, uusi Areena pystyssä

Nopean rakentamisen lisäksi suunnitteluunkin kannattaisi käyttää aikaa.

Motonet- pelti/betonihalli valmistui nopeammin kuin betoni ehti kuivua. Parketti hajosi tuhannen pillun päreiksi. Avajaiset myöhästyivät puolella vuodella.

Joensuun Areenan monitoimihallista – Motonet Areenaan, jossa moni asia ei toimi.
 
Viestejä
1 948
Kulvikit sanovat, että ”ainakin Timin takia täytyisi voittaa”.
 
Viestejä
162
Huikee matsi... Aivan jäätävää puolustusta täydet 40 minuuttia. Ei ollut kyse mistään Karhun "huonosta heittopäivästä" vaan siitä, ettei Karhu saanut helppoja paikkoja juuri yhtään. Tää on meidän vuosi!!!
 
Viestejä
317
Seagulls tulee tällä kaudella voittamaan mestaruuden. Kotipeleissä ei mitään hätää ja tämmöisellä peliesityksellä Seagulls onnistuu hakemaan sen yhden tarvittavan voiton Kauhajoelta neljällä yrityksellä. Ja joo, tiedän kyllä, että Kataja ja Karhu ovat aivan eri tason joukkueet ja että Karhu ei ole hävinnyt yhtään Korisliigaottelua kotiareenallaan.
Sieltäpä se tarvittava vierasvoitto tuli, sitten vielä kotipeleistä voitot niin lopputuloksena on mestaruus.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös