HyPo 2013-2014

Viestejä
133
#1
Pontevan naisten korisjoukkueelle uusi valmentaja!

Valmentajavelho Jari Mäntynen Keravalta Pontevan luotsiksi – tavoitteena nopea nousu takaisin SM-sarjaan. Alla lainaus Pontevan sivuilta

SM-debyyttinsä viime kaudella suorittanut Hyvinkään Ponteva saa tulevaan I-divariin uuden päävalmentajan, kun muutama vuosi sitten Keravan SM-sarjaan nostanut Jari Mäntynen ottaa joukkueen käskytettäväkseen. Mäntynen on intohimoinen koripallopersoona, jonka teeseihin kuuluvat positiivisuus ja aktiivisuus. Näin ollen uusi valmentaja odottaa joukkueeltaan oppimisen halua ja kehittymisen hinkua. Itsekin intoa puhkuen Mäntynen toteaa: - Mielestäni koripallo on mahdollisuuksien peli, ei uhkien. Mottoni myös valmennuksessa on: "Kilpakoripallo ei ole aina mukavaa, mutta se voi olla hauskaa!"

Jari Mäntynen (42) seurasi koko viime kauden tiiviisti Martin katsomossa Pontevan otteita ja tietää siis mihin on tulossa. Mäntynen näkee Pontevan joukkueessa valtavasti potentiaalia, joten nousu takaisin SM-sarjaan on varmasti itsestään selvä tavoite edelleen nuorelle joukkueelle. Mäntysen vastuulla ovat samalla myös seuran A-tytöt ja kyseisten tyttöjen (B-tyttöjen SM –hopeaa 2011) tavoitteena voi olla vain mitali tulevasta A-tyttöjen SM-sarjasta.

Uuden valmentajan löytäminen joukkueelle tuli ajankohtaiseksi, kun kaksi edelliskautta Pontevan naisia valmentanut Besim Maxhuni päätti vaihtaa maisemaa ja siirtyi Capitalsin naisten päävalmentajaksi. Ponteva kiittää Besimiä vuosista HyPossa ja toivottaa myös onnea Besimille uuteen haasteeseen.

Uusi coutsi ottaa joukkueen haltuunsa toukokuun alusta, jolloin joukkue aloittaa valmistautumisensa tulevaan kauteen. Mäntysen apuna joukkueen fyysisen harjoittelun koordinoinnista ja suunnittelusta vastaa jo viime kaudelle mukaan ilmoittautunut Harri Autero. Pontevan naisten joukkueen kokoonpanosta ja vahvistuksista tulevalle kaudelle uutisoidaan mahdollisimman pikaisesti toukokuun alkupuolella.
 

Kurasilli

#2
Vs: HyPo 2013-2014

Eijjumalauta, eikö aprillipäivä mennyt jo? Oikeasti, "valmentajavelho".
 
Viestejä
133
#3
Vs: HyPo 2013-2014

HyPo:n kausi on avattu harjoitusottelulla SM-sarjan PeliKarhuja vastaan. PeKa oli matkassa ykkösmiehistöllään; Taru Tuukkanen, Reetta Piipari, Juta Jahilo, Laura Lehtoranta sekä jenkkivahvistukset Krystal Vaughn ja Andrea Barbour, sekä saksalainen Mara Höfner. Vieraat lisäsivät HyPon alun pienen johdon jälkeen eroa tasaisesti loppulukemiin 73-98.

Hypon joukkue on kokenut todellisen muutoksen. Suuri joukko viime vuosina otelleita pelaajattaria on vaihtanut maisemaa tai lopettanut. Vanhasta roosterista on jäljellä Henna Lindholm, Riikka Mäkelä, Oona Järvinen sekä nuoremmista Nora Maxhuni, Venla Laakso ja Ella Pirttinen. Uusia pelureita ovat Kaisa Höök, Jenni Laaksonen, Essi Punkkinen sekä Jonna Kankus. Lisäksi Hanna-Mari Eronen tekee paluun kentille (divari-tasolle) sekä uutena juniori Elisa Spönla (-96). Tulevalle kaudelle ei todennäköisesti tulla hankkimaan ulkom.vahvistusta, eli kotimaisin voimin mennään.

Pontevan ei tarvitse ollenkaan hävetä eilistä esitystä ja se on varmasti vahva luu tulevassa I-divarissa. Heittovoimaa ainakin tuntuu joukkueesta löytyvän.
 

Pontevaa

#4
HyPo 2014-2015

Kun valmentajat ja puitteet ovat kohdallaan niin hyvältä näyttää.
Miksei eteläisemmällä radanvarsi joukkueella käynyt samoin edellisillä kausilla?
Ehkäpä kun joukkue ei näitä kahta asiaa saanut kuntoon. Ei vastaavan tasoisia kotimaisia pelaajia näkynyt.

Pontevaa on vielä hankkia yksi tai kaksi ulkolaista.