JOEN SUU

Viestejä
1 104
Vs: JOEN SUU

Tänään toipumista länsirannikon reissusta. Kirstassakin tuli käytyä. Oikein mukava paikka ja mukavia ihmisiä. Autotehtaalla taitaa olla vain ulkomaalaisia töissä. Bussi ajoi sieltä kautta vuoronvaihdon aikaan. Eipä sieltä valkoihoisia bussiin noussut. Hirveästi oli kyllä porukkaa töissä.

Paikallisilla ei kyllä mersuja näkynyt. Hienosti valaistu keskusta. Ukilaiset olivat kyllä kyrsääntyneet valotaideteoksen hinnasta kaupunkilaisille.Näin Kistassa kertoivat. Olisi voinut rahat laittaa muuhunkin . Olen erimieltä.

Hyvää itsenäisyyspäivää kaikille . Jatketaan itsepäisesti tällä linjalla
 
Viestejä
4 653
Vs: JOEN SUU

Harmi kun veke en ollut samaan aikaa kylässä . No nytkin olen Turussa ;D

Ei enään kaipaa baareja ::) tai uusia mitä turussa on .

No en . Puita toi mun naiselle . Veke ei ne kaikki ole ulkomaalaisia jotka rakentavat autoja . Muilla on oma auto ja talo Ugissa .
 
Viestejä
16 926
Vs: JOEN SUU

Kummallinen talvi, kun tulee lunta.....

Olen yrittänyt tilata yläpihan ukolta hieman tasaisempaa lumentuloa, mutta minua ei kuule hän. Aina pistää tulemaan parikymmentä senttiä kerralla eikä paria senttiä, kuten olen yrittänyt jankuttaa.

No onneksi on polvi vielä siinä kunnossa, etten itse pysty lumihommiin. Pojat ovat käyneet hoitamassa hommat. Ihan on hieno juttu, että aikoinaan tuli pantua alulle kolmet poikatarpeet.....

Yöt menee suurin piirtein valvoessa polvisäryn takia, mutta onneksi tulee torkuttua päiväunia.

Nuukkerrii on tullut kateltua paljon niin päivisin kuin alkuöisinkin.

Ei siis mitään uutta.

Hienoa, että wimi vielä on kondiksessa ja ilmeisesti myös täysissä sielun ja ruumiin voimissa....Itselläni alkaa olla niin ja näin.
 
Viestejä
4 653
Vs: JOEN SUU

Olen tottunut että saunan jälkee munasillaa vilvoittelen . ;D ;D
Turussa se aiheuttaa pahenusta . :)

Mutta muuten hienoa seutua .
 
Vs: JOEN SUU

Kun viime talvena oli kämpässä kosteusvahinko, niin juurikin pelkäsin, että ei vaan tulisi kostea ja kylmä kesä, ja perään runsasluminen ja leuto talvi.

Tästä lähtien rukoilen vain koripallojumalia.

Mutta joo, itsekin näin jouluruuhkassa tunnen itseni jotenkin alastomaksi...
 
Viestejä
16 926
Vs: JOEN SUU

Perjantaita!

Itse en ole jouluruuhkissa käynyt moniin vuosiin, enkä käy. Mitä siellä rahaton eläkeläinen tekisikään? Kohta täytyy lähteä jonottamaan ruokapaketteja, kun ei kaupoissakaan riitä niitä punaisella lapulla varustettuja tuotteita tarpeeksi.

Mitähän kaupungille kuuluu? En ole viiteen viikkoon käynyt katuja tallaamassa. Lehdissä valittavat, että kadut ja tiet on huonolla hoidolla tai hiekkaa on laitettu liikaakin. Milloinkaan ei olla tyytyväisiä.

Lumilingolla jouduin jo itse pihoja ajelemaan ja polvi tietysti ärtyi lepokuntoon. Tänään taidan taas koettaa. Jos ei ottaisi narkkarilääkettä, niin voisi muutaman oluen koettaa imaista, josko tuo kipuun yhtään auttaisi.

Muuten menee mukavasti

Raajarikko-JOE
 
Viestejä
4 653
Vs: JOEN SUU

Ostin liukuesteet kumisaappaan alle . kymmenen nastaa on .
Mitä kuulin joku matti oli ostanun koripallo.com ;D ;D

Lupasi uudistuksia . sinäkö se oot ;)
 
Viestejä
16 926
Vs: JOEN SUU

Ei. En se minä ollut. Haadesi se oli. Lopetti ja otti uuden nimmarin eli eukkonsa nimen. Siis Persefoonin.

Eipä voi muuta sanoa kuin että hyvältä tuntuu, kun rillasin ja ryyppäsin olutta ja otin fingerporillisia Malipuu.....

Elämä hengissä ja hieman juovuksissa on selvästi ihmisen parasta aikaa....
 
Vs: JOEN SUU

Jos minulle olisi koripallokomia tarjottu, niin 20 euroa olisin tehnyt tarjouksen. Sitten olisin jatkanut nykyisellä linjalla, eli en tehnyt mitään sisällön hyväksi paitsi joskus vittuillakseni moderoinut viestejä joiltakin käyttäjiltä jotka ottavat pannuun. Valavuorelle vittuiluja en olisi moderoinut lainkaan, vaan mennyt vaikka oikeuteen ennemmin. Mainostilat olisin myynyt seksimainoksille.

Kävin Alkossa ja keksin hyvän joululahjaidean: ostan laatikkoviinin lahjaksi siitä Pilkon Alkosta ja vieressä on koululaisten paketointipiste, vien sinne niin on helppo paketoidakin laatikko.
 
Viestejä
1 104
Vs: JOEN SUU

Olisi kyllä mukava sellainen sivusto, jossa pitäisi vittuilla kaikille ihmisille. Se saisi valtavan suosion..

Kukahan olisi nyt suosituin henkilö. Paavo Väyrynen varmaan. Edelleen tekemättä reklamaatio repun katoamiseen johtuvista kustannuksista löytötavarayhtiöltä. Kunhan joku asia rasittaisi tarpeeksi niin saisin energiaa. Eikö täältä löydy jotain kimmoketta.

Luin noita uuden alkoholilainsäädännön etuja kansalaisille.Oli positiivinen yllätys. Tuo 4-oluen saaminen ei meikäläistä kyllä kosketa. Muuten paljon hyvää. Varsinkin tuo osto-oikeus suoraan tuottajalta.
 
Viestejä
4 653
Vs: JOEN SUU

Jaa minä peläityin mitä nyt olin sanonut väärin .
Ei tarvita viagraa kun on jo kaapissa ;D ;DTai inakin mulla .

Ugin apteekista hain . Halvenpaa kuin burana .

Älkää vaan ostako netistä noita . Maksaa aika paljon eikä tiedä mitä sisältää .
 
Vs: JOEN SUU

Ai hitsi, kun en pilleri-bisnestä itse keksinyt...

Sen sijaan olen ajatellut siirtyväni tietoturva-alalle. Täällä korpimetsissä kovalevyjen tuhoaminen käy huomiota herättämättä. Sinä, joka olet vastaanottanut salaisia asiakirjoja yllättäen ja pyytämättä: ota rohkeasti yhteys yksityisviestillä ja hommat hoituu! Terveisin: tmi Kunkun-Kovalevy.

 
Viestejä
16 926
Vs: JOEN SUU

Olenko muuten muistanut koskaan kertoa, että Kunkun laittama poppamies, eli Jimi Hendrix, teki minusta aikoinaan oman kappaleen. " Hey Joe ".....

Joulu lähestyy pelottavan nopeasti. Ja Uusi Vuosi.