Koripallo.com

JOEN SUU

Viestejä
4 762
Joko Joe muuraa takapihalle ens kesänä kesäkeittiön . Onko siellä monta rivitaloa ja kai sentään takapiha on metsään .
Tänään käppäilin metsässä ja katsoin oilko mun puut kaatunut . ei oikeistaan . sitten tein tulet ja paistoin makkaraa ja ajattelin on elämä ihanaa . huomenna menen turkuun yhden ottelun jälkeen .
 
Viestejä
17 301
Rillauspaikan rakentaminen on pienessä ongelmafyyhdissä. En ole varma, saako siihen lupaa. Toki luvaton rakentaminen on aina ollut hieman verissä mulla.....

Koko päivän olen yrittänyt työntää kamoja jonnekin kuin hirsien välejä olisin tilkinnyt. Eukko lähti duuniin iltavuoroon ja tein äsken ruokaa. Uunissa....
 
Viestejä
1 179
Ihmettelin, että miten JOE on saanut noin fiksun vaimon. Täytyy olla jokin harha-askel. Todellisuudessa JOE on levännyt ajna kun vaimo ja muut on muuttohommia tehnyt. Tuonne ei muuten saa muurata mitään, joten kyllä JOEn Grillailut on loppuneet. Toki ei taida olla kuin muutama satametriä entisisille paikoille Jos laskevat.

Kaverilla keuhkosyöpä, mutta kun pääsi tänään sairaalasta heti ravit mielessä. Aina pitää miehen ja naisen elämässä olla jotain, johon suhtautuu intohimoisesti.
 
Viestejä
4 762
Veikko mun kaveri kuolee nurmeksessa . Syytön Joe on siihen .
Me ollaa kaikki vanhoja . mutt ja ja joe on karkotettu mun sivuilta .
Mulla on sydän Korihaihin . . En saa enään kirjoittaa kun han man sanoo . enkä kirjoita kun hän sanoo jotain rakentavaa . minä voin haukkua kun minä voin . mitä sinä olet tehnyt . anteeksi tämä meni . han miehelle .
.
 
Viestejä
4 762
Niin en mitään pahaa tarkoitanut . Kun sulla kirvees on jo . Kyllä miehellä pitää pikku fiskas olla jolla sytykkeitä tekee .
tiedän minä en olisi ikinä muuttanuut kotoo pois

olisit tänne muuttanut
 
Viestejä
17 301
Voi olla, että jos kirjoitettu on, että minun on muutettava, niin tulen wimille alivuokralaiseksi....

Otathan? Lupaan olla hyvä vuokralainen, joka hoitaa aina vuokran ajallaan ja jämtisti. Ja voin laittaa ruokaakin, kun itse käyt töissä. Kyllähän eläkeukko joutaa. Klapejakin voin tehdä.
 
Viestejä
17 301
Perjantaita ruojat!

Itselle iski perhananmoinen lentssu päälle. Joka paikkaa särkee. Siis normaalia kovempaa.

Mutta kaikki otetaan vastaan, kun kerran allah suo.

Siivouspäivä olisi tänään, mutta enhän minä kykene. Illalla muuten katsoin Hyvät, Pahat ja peiliin....Olikohan jo ainakin kymmenes kerta.

Eilen tuli uusi soffa. Painava oli. Mutta hyvä. Se on sängyksi levitettava malli automaattisäädöllä. Sovin siihen hyvin, jos eukko alkaa kiertoon meikäläisen laittaa. Mutta jos ihan pihalle heittä, niin eikös muuten ihminen voi asua bijojätelaatikossa? Meidän taloyhtiössä kun on sellainenkin laatikko. Jäte kun muhii, niin lämpöähän siitä syntyy.

Bijo-JOE
 
Viestejä
1 179
Eläkeläinen taitaa nousta vaan aikaisin vaikka voisi nukkua pitkään. Taitaa lumityöt olla mielessä, vaikka ei enää tarvitse niistä huolehtia. Töissä kuulee koko ajan valittelua, kun lumitöihin pitää aikaisin nousta, jotta auton saa pihasta. On se vaikeaa omakotitaloasujan elämä. Ymmärrän kyllä ettei se kolaaminen kovin mukavaa ole jos varsinkin alkaa kastua lumi. Nythän se on ollut lapsenleikkiä, kun on ollut kevyttä.

Meikäläinen taas aamulla 6 aikaan kävi lehden hakemassa ja talohuolto oli jo putsannut pihamaan . Olen onnellinen jälleen. Tämä vuosi on alkanut hienosti. Tosin Joensuun tori ei nyt ihan kutsuva ollut markkinoilla, vaikka aika paljon myyjiäkin oli.
 
Joo. Ruma-JOE otti eilen inkiväärijuomaa ja hunaja-rommiakin. Kyllä täällä korvessakin kaikki keinot on hallussa ja niitä myös käytetään. Oluttakin otin siihen sekaan. Huoneenlämpöistä näin talvisaikaan.

No eipä tuo olo kummoisestikaan parempi ole, mutta yrittänyttä ei lannisteta.
 
Ylös