Koripallo.com

JOEN SUU

Kohta neljävuotta odotettu, että se hirveen lyhyen etunimen omaava henkilö vihdoin kertoo keneltä otetaan rahat, että kaikilla olisi hyvä olla. Nyt se kertoi, että minulta. No odotin, että kyllä se lyhytkasvuinen kaveri vielä vetää minut kuiville. Mutta nyt se lyhyt kaveri kertoi että hän haluaa niiden rahat joita tämä lyhyt etuniminen ei rokattaisi.

Eiku loimuttamaan!
 
Viestejä
17 436
Meitä pieneläkeläisiä rankaistaan siitä, että me rakensimme Suomen elintason siihen, missä se nyt on. No eihän sekään kyllä ole kovin paljon....

Ja miksi telkkarit ja tietokonet ei pelitä kunnolla. No onneksi eukon tietokoneen kautta sai tämän rakkineen toimimaan.

Telialta luvattiin taas uusi poksi. Muutaman päivän sisään jo toinen ja erilainen. Itse en niistä ymmärrä, mutta onneksi eukko sentään. Joky hypriiti on tulossa.

No voinhan minä kirjojakin lukea ja puukkoja tehdä, kun ei trvitse urheilua ja nuukkerrii kattoo.

Hitto soikoon!
 
Viestejä
1 195
Tein tänään urotyön. Alakerrassa asutaan ja jalkakäytävä on muutaman metrin päässä parvekkeesta. Aurakoneet huljauttaa lumet yli parvekkeelle koska lunta on jo liki parvekkeen yläreunaan asti. Tänään kaivoin vallihaudan parvekkeen eteen ja siirsin lumet esteeksi traktorien ylivallalle. Nyt pääosa lumivyörystä pysähtyy esteeseen ja loput pysähtyy vallihautaan.

Tai ainakin niin kuvittelen. Voihan se olla että traktorikuskit kiihdyttävät vauhtia ja lumet lentää suoraan ikkunaan
 
Viestejä
17 436
Perjantaita ystävät ja kylänmiehet! Ja kaikki mopetipojat kans!

Hyvin täällä Länsi-Siperiassa ja Susirajan rajalla nyt menee, kun olen juuri imuroinut ja avannut oluen.

Aurinkokin paistaa ja on niin keväinen tunnelma että.

Eukko lähtee illalla yövuoroon, joten kissanpäivät alkaa taas....
 
Viestejä
17 436
Pakko vielä kertoa tiedohaluisille.

Toissapäivänä ostin autooni uuden sulan. No sitä mietittiin kissojen ja koirien kanssa, että miten se asennetaan paikoilleen. Ei onnistunut. Tyhmiä kissoja! Osia oli mukana ainakin viisi erilaista.

No kävin vaihtamassa pyyhkijän ja aloin eilen sitä asentaa. Hermot meni niiden senkin sulan osien ja ohjeiden kanssa, jotka oli niin pinellä, että olisi suurennuslasia tarvinnut.

Menin sitten illalla nuorimman pojan luokse, jos häneltä onnistuisi. Ja onnistui. Mitään lisäosia ei pistänyt siihen ja vaan tökkäsi sen oitis paikoilleen.

Annoin entisen sulan hänelle ja sanoin, että siinä sulka hattuusi....

Miksei voi pyyhkijän sulat olla vain yhtä ja sitä Lada-mallia?
 
Viestejä
17 436
Otetaan vielä kantaa , mitä tulee villeihin huhuihin, joita kuulin tänään Sellin vessassa, kun olin kopissa luonnollisilla tarpeillani. Kuuntelin siis kopissa isot korvani höröllä.

Nimittäin joku tiesi kuuluisaksi lehdistössä tulleen Veken tilanteesta kertoa siellä kaverilleen, että ei mene Veikolla hyvin.

Pitkän uran valtion virkamiehenä luoneen Veikon on kuultu joutuneen yhteistoimintaneuvotteluiden yhteydesä liipasimelle.

Toivokaamme ja rukoilkaamme yhdessä, ettei asiat vielä ole noin huonosti ja että Vekelle järjestyisi joku suojatyövirka eläkeikään asti.

Vaikka rappujen harjaaja muiden talonmiestoimien yhteydessä entisessä työpaikassaan....

Ja sitten vielä toinen ikävä huhu hevosmiesten tiimoilta:

Onkohan siis aivan totta, että wimikin on jäänyt yksin? Tätä oli ainakin minun järkeni vaikea uskoa, koskapa niin komeasta ja mukavasta miehestä on kyse. Mutta ne norjalaiset....voiko niihin koskaan täysin luottaa?
 
Viestejä
967
Minä taas kuulin uimahallissa että ei tul mittään. Salohallin katto vuotaa ja muutenkin kaik on paskaa. Divari kutsuu.
No salkkarin tekstaripalstalla ja facepookisissa valitettiin että ei mahdu altaassa uimaan kun on radat täynnä akkoja rupattelemassa. No minä luin Apusta nitrodiskon ja taskussa oli useampikin mehevä puujalka siltä varalta että olisi päässyt rouvia naurattamaan. Ja vielä mitä sielä oli muutama ukon köriläs ja pari akkaa. Kaikki uivat siististi omalla radallaan.
Hukkaan meni sekin reissu. Taidampa laittaa tekstaripalstalle että sulkea saisivat mokoman hallin kun ei kävijöitäkään ole.
 
Viestejä
17 436
Sori, että kesti. Kävin eukon kanssa asentamassa lankomiehelle jotain kännäriohjemaa. Mittään en ymmärtäny, mutta onneksi tarjosi kolome olutta.....

Eukko on viisaampi näissä atk ja puh-hommissa.

Sillä aikaa oli kaksi lohivilettä uunissa ja kasviksia. Hyvin olivat muhineet...

Nyt on syöty ja mietin, josko eukko töihin mennessä heittäisi pikalliseen kuppilaan. Ei muuten, mutta muistin yhden karaokekappaleen, jota en ole koska laulanut, tuskin kuullutkaan. Sillon saa suurimmat aplootit.

Epäonnistuminen laulamisessa omalla kylällä ei tunnu kovin pahalta. Eihän? Koskapa kaikki kuitenkin tietävät, että kympin laulaja olen....

No kerran olin minäkin Vesikon höyrysaunassa. Yksi köriläsukko alkoi siinä tulla ihan iholle.

Pamautin avokämmenellä sitä koteloon ja lienee nytkin pään puolesta kuin se yksi Kaveeni? Tuskin enää ikinä samoihin saunoihin pystyy tulemaan?
 
Viestejä
1 195
Nyt kyllä Wimi loukkaannuin jyrkästi. Hevosmiehiin pitää ehdottomasti luottaa. Ovat äärettömän rehellisiä. Meikäläine kun on hevosmiehenä tai oikeammin ravimiehenä ollut 7-vuotiaasti asti. Tosin hevosta en ole koskaan ajanut, mutta isä oli sodassa hevosmiehenä, joten sieltä se periytyy. Ympäri maailman olen hevosten perässä matkannut enkä kyllä ole katunut yhtään. Tosin kaikki rahat on mennyt, mutta kunhan eläkkeelle pääsen , niin tyhjillä pulloilla aloitan uuden nousun.

Ei muuten Yt-neuvottelut kutsu. Ensi viikolla menen jälleen vuosittaiseen palkkauskeskusteluun, jossa odotan jälleen mehevää tulospalkkiota. Olen niin tärkeä ihminen, koska osaan ainoana selittää kaikki asiat. Ikinä en ole sanonut entiijä. Ja silmäripsikään ei värähdä. Ja se on totta. Hevosmiehen kunniasanalla.

Minusta kyllä JOEN pitäisi siirtyä nykyaikaan ja ruveta vegaaniksi. Varsinkin kalaruoat ovat vahingollisia, koska syövät kaiken maailman jätettä. Sellaisen poikkeuksen hyväksyn, että jokipoikien grillimakkaroita voi syödä. Niissähän lihapitoisuus on matala.
 
Viestejä
967
No ehkä mä nyt uskallan kuitenkin yhden nallen sihauttaa, kun se Karhukin alkoi osumaan.

Ei mulla oikeasti mitään karhua ole. Yksi ale kokki ja loput Lidilin punaista.
Vähän olen pettynyt kun ei kellarin liuskan kaivo ole jäätynyt tänätalvena.

Ostin uuden uppopumpun tokmannilta ja letkuakin toistakymmentä metriä. On kuumailmapuhaltimet ja kassitolkulla
suolaa sulatukseen. Mutta ei kun ei. Viimevuonna sai sentään toistaviikkoa pitää pumppua kaivossa. Se on se ilmastonmuutos kun kaivotkaan ei enää jäädy.
No onneksi kivijalassa on jossain halkeama niin siitä valuu kellariin vettä sen verran että saa sitä edes kuivatella.
 
Viestejä
4 815
Minne Joe lähti .veikkaan hänen rivitalon piha jää pieneksi kun lumet sulaa ja äijä tulee kuntoon . Siinä on naapuri helisemässä . Betonimylly pyörii Vapun jälkeen . Ai niin ei saanutkaan tehdä . Ihme sääntöjä . Antaisi ihmisten elää niin kuin ne haluavat . Siitä mitään haittaa olisi jos muuraisi hiiligillin takapihalle .
 
Viestejä
4 815
No ehkä mä nyt uskallan kuitenkin yhden nallen sihauttaa, kun se Karhukin alkoi osumaan.

Ei mulla oikeasti mitään karhua ole. Yksi ale kokki ja loput Lidilin punaista.
Vähän olen pettynyt kun ei kellarin liuskan kaivo ole jäätynyt tänätalvena.

Ostin uuden uppopumpun tokmannilta ja letkuakin toistakymmentä metriä. On kuumailmapuhaltimet ja kassitolkulla
suolaa sulatukseen. Mutta ei kun ei. Viimevuonna sai sentään toistaviikkoa pitää pumppua kaivossa. Se on se ilmastonmuutos kun kaivotkaan ei enää jäädy.
No onneksi kivijalassa on jossain halkeama niin siitä valuu kellariin vettä sen verran että saa sitä edes kuivatella.
 
Ylös