Koripallo.com

JOEN SUU

Viestejä
4 810
Nyt kyllä Wimi loukkaannuin jyrkästi. Hevosmiehiin pitää ehdottomasti luottaa. Ovat äärettömän rehellisiä. Meikäläine kun on hevosmiehenä tai oikeammin ravimiehenä ollut 7-vuotiaasti asti. Tosin hevosta en ole koskaan ajanut, mutta isä oli sodassa hevosmiehenä, joten sieltä se periytyy. Ympäri maailman olen hevosten perässä matkannut enkä kyllä ole katunut yhtään. Tosin kaikki rahat on mennyt, mutta kunhan eläkkeelle pääsen , niin tyhjillä pulloilla aloitan uuden nousun.

Ei muuten Yt-neuvottelut kutsu. Ensi viikolla menen jälleen vuosittaiseen palkkauskeskusteluun, jossa odotan jälleen mehevää tulospalkkiota. Olen niin tärkeä ihminen, koska osaan ainoana selittää kaikki asiat. Ikinä en ole sanonut entiijä. Ja silmäripsikään ei värähdä. Ja se on totta. Hevosmiehen kunniasanalla.

Minusta kyllä JOEN pitäisi siirtyä nykyaikaan ja ruveta vegaaniksi. Varsinkin kalaruoat ovat vahingollisia, koska syövät kaiken maailman jätettä. Sellaisen poikkeuksen hyväksyn, että jokipoikien grillimakkaroita voi syödä. Niissähän lihapitoisuus on matala.
Kyllä ihmisen pitää syödä punaista lihaa ja kanaa ja kalaa ja kasviksia . Ja juoda olutta ja nauttia punaviiniä .
 
Viestejä
1 195
Tuo on kyllä erikoinen lause Lepää rauhassa. Liittyisikö se siihen , ettei joutuisi helvettiin vai onko kyse siitä,että kiireisille ihmiselle näin kerrotaan. Jos levännyt jo rauhassa, niin pitäisikö sanoa, että pidä kiirettä. Ettet joudu helvettiin.
 
Ylös