Koripallo.com

JOEN SUU

Viestejä
1 249
Mulla vapaa viikonloppu, joten voitko JOE laittaa nuo Thai-naiset tänne Noljakkaan.

Katkera maailmanmestaruussarjan peli tänään . Onneksi pelin jälkeen Gaudessa näin hehkeitä nuoria naisia, jotka olivat tulossa lauantaina pelaamaan meidän naisia vastaan. Bussikuksi oli komea nuori mies, jonka ympärillä tytöt parveilivat. On siinä vaikea tehtävä nuorella miehellä.

Näen unta jo tänä yönä hieronnasta. Kaipa nuo thainaiset saavat yhden jäätyneen olkapään sulamaan
 
Viestejä
4 953
Niin minä Olin jokunen päivä sitten katsomassa naisten pesäpalloa ottelua . Raumalla feraa on ne kovii naisii . Ja Turun rinnehissi . Pakko sanoo kun kaikki haukkuu .en ole muuta kuin vieressä Kävelyt . Tietääkö JOE mikä on Turun rinnehissi.
 
Viestejä
18 039
Kyllä tiedän. Sen rinnehissin. Ainakin Kolilta. Olen noussut siinä ylös monta kertaa.

Tuota Kakolan hissiä en ole käyttänyt.

Ei se Veke siellä bensa-asemalla ollut riehunut. Tietääkseni siellä oli selvitellyt välejään ja vuoroaan Askelmerkki ja Pornokunkku....
 
Viestejä
4 953
Ota Joe kalaan ne kaksi tyyppiä .koska sinne Lappiin menet poikien kanssa . ottaako viellä mukaan. Multa saat vinkkejä minne kannattaa mennä. Loma vasta elokuussa ja syksyllä.
 
Viestejä
4 953
Ja tulee korvista nuo sateen Kaarin värit. Hompeli mikä hompeli .mitä sitä mainostaa .nykyinen pääministeri on siellä marssimassa ja entinen on varmaan suviseurat paikassa . Ja entinen poliisi saa 10vuoden tuomion . Mutta istuu vain 3 vuotta . Mitä järkeä on että ensikertalainen saa heti puolet anteeksi. En voi ymmärtää . Ja elinkautinen .se on se mitä tarkoittaa. Rattijuoppo voi tappaa ihmisen saa vain sakko ja vähän putkaa . No en puolusta huumeita. Mutta ei mene ihan putkeen.
 
Viestejä
4 953
Ei ne pojat taida ottaa minua mukaan. Ja tuskin eukkokaan päästää.....Pelkää niin maksani puolesta....
Etkö sinä Just lupasit maksaa dieseliä. No en minäkään enään pääse kun nainen pitää otteessaan. Ja kuvittelin että hänen syntypaikka on jossain pohjois Norjassa . Kilin vittu siellä rannikolla .
 
Viestejä
18 039
Miksiköhän se kilin vittu on niin negatiivinen? Miksei peuran tai vaikkapa supikoiran....?

Minusta kyllä kaikista pahin on Hevon vittu. Sinne on meikäläiseltäkin mennyt ainakin pari kertaa koko omaisuus.....Mutta ukko sen kun vaan vielä porskuttaa.

Naapurin rouvalle teroitin fileerausveitset. Fileerasi palkaksi pari isoa kuhaa. Eukko tulee kotiin tunnin sisällä, joten paistan ne pannulla.

Rillasinkin äsken kaikenlaisia herkkuja. Mm valkosipulileipiä. Parhaat saa kyllä Tallinnasta sieltä Skotlantijaardista. Oletteko käyneet? Vessanpytyt on sähkötuolit....Suosittelen.

Näin meillä tänään. Repikää taas siitä, jos pystytte!
 
Viestejä
18 039
Niin ja otin rillatessa 8 olutta. Toivottavasti ei eukko huomaa, kun tulee. Olenhan juonut sentään sen jälkeen kupin kahviakin....

Vaikkakin se huomaa heti, jos vain yhdenkin öltsikän olen ottanut....no se siitä.
 
Viestejä
4 953
Mitä väliä jos eukko huomaa ? Ei Kai se ole samanlainen kun puupään Justiina . Silloin pitää sanoa Älä vaan leipoo minä Katson tosta sohvalta Sun takapuolta .
 
Kieli tarvitsee alkoholin käytön yhteydessä normaalia enemmän ”liikuntaa” eli juopotellessa kieli unohtaa normaalit liikeradat ja eksyy helposti sivuraiteille joka ilmenee mongernuksena.
Senpä vuoksi on tarvittaessa (=vaimo?) vaikka vessassa käydessä hajoitella puhetta hiljaiseen ääneen jotta kieli muistaisi liikeradat ja mahdollistaa juopottelun jatkamisen vaimon sitä huomaamatta.
 
Viestejä
18 039
Kuule wimi. Kävisit sinäkin välillä venäjällä bensaa hakemassa ja Virossa viinarallissa, niin pääsisit otsikoihin. Tai tappelisit tankkausjonossa.....

Niin ja ottaisit yhteen polliisien kanssa vakivaltaisesti.
 
Viestejä
18 039
Huomenna muistaakseni jo taas perjantai.

Tänään kävin kaverin mökillä Kuoringalla kaatamassa toistakymmentä isoa puuta. Vain yksi jäi konkeloon, joten hyvin meni.....Saatiin se kuitenkin oveluudella sieltä irti.

Lauantaina kartsalle ravintolakierrokselle ystäväperheen kanssa. Tervetuloa kaikki tarjoamaan mulle köyhälle eläkeläiselle kierroksia paikallisissa. Ja jollei tarjota, niin kierrokset vain lisääntyvät kehossani....

En vaadi mitään huippupaukkuja keneltäkään. Riittää, kun jokainen edes lonkeron tarjoaa. Lupaan tarinoida sitten hauskoja tapauksia elämäni varrelta. Niitä kyllä riittää....
 
Viestejä
18 039
Terveisiä Lieksasta Pielisen rannalta. Uimatta jäi. Niin oli kylymä kuin ryssän helevetissä....

Olen minäkin joskus kotiteollisuuden ääniä kuunnellut. Silloin aikoinaan, kun mutsi paukutti kangaspuita kotona.....
 
Viestejä
18 039
Perjantaita kaikille Hattivateille!

Katukuvassa taas on näkynyt kaikenmaailman hippejä ympäri maata.

No onneksi pohojanmaalaiset ei käy näissä rokkitapahtumissa. Muutenhan rumihia tulisi kuin liukuhihnalta.....Niillä kun on aina puukot mukana.

Anssin Jukka kun häihin lähti, niin piru istu aisaksilla.......
.....ja porstuan päästä airan taa niitä rumihia kannettiihin.....

Hieno homma, etteivät häjyt taaskaan tulleet tänne.

Puolihäjy-JOE
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös