Koripallo.com

JOEN SUU

Viestejä
2 925
Lauantaita :) Sauna lämpiää iltasella, ja lotto pittää heittää sisään, perinteisesti. Kinkkua on tullu syötyä muihen herkkujen kanssa siihen malliin, että siinä ei tän ja huomisen herkuttelut enää paljon paina, tulloopahan tankattua kunnolla näin joulun pyhinä.

Puksutellaan!
 
Viestejä
19 549
Oikeestaan mittään kunnon töitä en oo tännään tehny. Laiskotellu vaan.... No aamulla puoli kuuvven aikan kolasin taloyhtiön kulkutiet. Sitten huilasin hiukan...Sittenpä puhdistin takapihan, valokatteen ja rillin ym. Sitten taas huilailin. Siitä kun pystyyn pääsin, niin kävin kaupasta ulkotulien varjolla olutta.......Hieman levähdettyäni. pistäytyin Karelian Lihajalosteelta ostamassa minulle sopivia lihallisiatuotteita....Kotiin tultuani yritin kyllä huilailla, mutta omatuntoni kolkutti koko ajan, että pittää imuroida. No vaikka jo rintaan pisti, niin tartuin tarmokkaasta imurin varteen....Siinä väliajallahan olin jo pistänyt lohen suolaan ja mausteisiin ja vetäydyin offalle pitkäkseni....No ettei vaan pääsyt uneen, niin katkeroiduin Iivon huonosti luistavien suksien seuraamiseen ja aloin miettiä uudelleen koko tätä lopppua.... siis loppu vuotta.

Vaikka väsytti, niin urhoollisesti pistin rillin tulille ja loimotin vuoden viimeisen lohen. Päälle vielä muutam nakkikin. Sitten syötiin eukon kanssa ja muisteltiin niitä aikoja, kun talo oli täynnä vieraita ja huisketta ja hulinaa oli aina vuodenvaihteessa....Muutama rakettikin ammuttiin naapureiden kiusaksi ja rakettikepit niiden katoille.....

No ne ajat on mennyttä elämää ja odotettavisa ei ole oikeastaan enää mitään muuta kuin se loputon pimeys, josta toisaalta ei enää itse tarvitse huolehtia saatika tiedostaa.....

Mutta positiivisen kautta vaan kautta jatketaan ja otetaan vastaan niin myötä- kuin vastoinkäymisetkin.....Ja ilokseni voin myös todeta, että jälkikasvustani on tullut huomattavasti parempia ihmisiä, niin sosiaalisesti, ruumiillisesti kuin henkisestikin. Tännäänkin Karjalaisen etu-ja takasivuilla vanhin ja nuorin poitsuni maaimlaa parantamassa.....tai ainakin jäätä.....

Koronaraikasta Uutta Vuotta
 
Viestejä
19 549
Perhana sentään, mutta mennee kyllä hermot. Nimittäin näin just että entinen 40-vuotta sitten oleva seksi-idolini Kariitta Mattila on paljastanut itsestään aivan uusia piirteitä tai siis kuvia. Hän on aukaissut kaula-aukkoaan sen verran, että kaikki vähänkään näkevät voivat nähdä, että hänellä on edelleenkin kahden rinnan välisä selvästi näkyvä " vako ".....Hermo mennee sen takia, että miksi se sitä vakkoo muille kuin miulle näyttää.....
 
Viestejä
1 599
Päätin , että huomenna menee päivä taas maatessa. Meni keilailu eilen taas loistavasti. Miksi pitää itseään rasittaa, kun voi syödä 2 tunnin välein ja väliajat levätä. Jo joskus pitää nukkuakin. Toki voin harkita jossain välissä tuon syömisen korjaamista juomisella.
 
Viestejä
2 925
Lauantaita. JYTKYTELLÄÄN! pari h töitä vielä, mutta sitten sauna, gini, ja lonkeroa. Hytkyn jytkyn puks, mites on Loimunnu lohet ja oluet samalla..
 
Viestejä
1 599
Meikäläiselle alkoi viimeinen työvuosi. No todellisuudessa jään elääkkeelle 1.3.2023. H'ämäriä muistoja on JOEN viimeisen vuoden kommentessta.

Todellinen asia oli Elisan ilmoitus että turvapalveluiden hinta nousi 6,90 eurosta 9,90 euroon. Perustelu oli, että turvapalveluihln kuului 25 henkilöä
 
Viestejä
2 925
Katajan poijatkin on alakanu pelaamaan taas, hienoa.

Lauantai-ilta, ja 3pv vapaat putkeen, joten eihän se auta kun paukutella tölkkejä auki. Putkesta tuli mieleen, että ois talonyhtiössä alakamassa ens viikolla putkiremontti. Mennee se kylpyhuone ja saunakin samalla uusiksi. Voipi siinä olla kestämistä. Ja maksamista on, kallista, perkele. Ei jouvu evakkoon, mutta suihkuttelu-hommista joutuu evakkoon. Pyykinpesuhommistakin joutuu evakkoon. Tai koneha ne pessee, mutta kuitennii. Ae että, kun alakaa timanttiporat jytkyttää joka aamu klo.7, seuraavat 2-3kk. Voi pyhä jyssäys. Millä tästä selvitään? Pitäs joko kaunis nainen löytää, ja männä evakkoon. Mistäs löyvät, kun paarittiin on kiinni.

Pittää aukasta tölökki taas. Laita veke nyt oikeet lottonumerot, on rahantarvista. Jytkytellään!
 
Viestejä
1 599
2020 kun korona iski ostin Corona-pullon. Se loppui viime keväällä. Uusi piti ostaa viime vuoden syksyllä. Nyt otin viimeiset huikat siitä. Olkoon tämä merkki siitä, että korona on ainakin henkisellä tasolla selätetty. Sain työkaverilta lahjaksi paremman laaadun konjakkia kuljetuspalveluista eli jollain tasolla valmistauduttu tulevaisuutenkiin.

Lunta tulee yli parvekkeen ja ulos näkyy vain hintsusti. Onneksi rouva on jo eläkkeellä, joten joutaa lumitöihin. Yli meikäläisen on lunta parvekkeen ulkopuolella, joten harkitsen lähdenkö taisteluun sitä vastaan. Häviö on varma. Voisin toki kaivaa tunnelin kadun varteen ja siitä livetä oluelle salaisesti. Tunnelin kaivaminen taitaa vain olla mahdoton. Lapsenahan noita tehtiin jatkuvasti.

No aamupalat tehty valmiiksi ja lomapäivä huomenna. Kohti kultaa mennään.
 
Viestejä
19 549
Rehellisesti sanoen, niin tämä lumen paljous alkaa ottaa jopa minun päähäni, vaikka olenkin tavallista parempihermoinen....

Mutta kuntoilustahan tämä homma käy, kun taloyhtiössä olen saanut tiistaiaamusta asti tehdä kaikki kolahommat. Ja mitä sitä ei köyhä tekisi sen eteen ettei yhtiövastike nousisi kaksinkertaiseksi. Nimittäin jos ottaa jonkun talohuollon näihin hommiin, niin se meikäläisen konkka.....

Ei mulla muuta. Nyt.
 
Viestejä
2 925
Loimaalla tul lunta tupaan, mutta kun tiällä on jo perkule jotain 110cm ainakin lunta, niin siinä kuule ginipullo mukavasti viilentyy kinoksissa ;) On jotenki raikasta tuolla ulkona, kun lumisokeuskin iskee, ja suorastaan häikäsee niin, että kun sisälle astuu talonyhtiön ovesta, niin putkiremontissa olevan kerrostalon ensimmäiset pari, nippusiteiden varassa roikkuvaa, valaisinta, suorastaan iskee tulta silmille.. Siinä naapurin kauniit naikkosetkin syttyvät saman tien tuleen kun vastaan tulevat.. ;) On tää vaan yhtä helvattia, kestää järetöntä porausta ja nyt voinee sanoa, kunnon JYTKYTYSTÄ, reilut 2-3kk.. Joka aamu klo. 7 aloittavat jo, on melu kyllä aivan järetön. Kylppärikin kun männöön saunoineen remonttiin viikon päästä, niin onneks on pojat ja tyttöset, pihalla muutama bajamaja (ja kinokset lunta), johon voipi aamukahvin jäläkeen käyä törräyttämässä aamutortut, nii jotta talon perustukset järähtää..

Jytkytellään!
 
Viestejä
1 599
Tänään lomapäivä. Ensin pesin pyykkiä. Sitten putsasin parvekkeen lumesta, jota vyöryy jatkuvasti sinne katolta. Sitten jääkaappi vuorossa. Kaikki tavarat ulos. Pesu. Sitten vielä jääkaapin alustan puhdistin. No rouva oli kyllä mukana.

Ja päivän päätti aivan perseelleen mennyt keilakisa. Toki sain keilahallilta ihanalta nuorelta naiselta ennen sitä berliinin munkin, jossa luki, että olen ihana. Päivä oli pelastettu.

Rouva ei tykännyt tai ei ainakaan sen jälkeen, kun jaoin sen aika usealle. Ei varmaan olisi kannattanut laittaa, että näin ei sanota kotona.
 
Viestejä
1 599
Muuten ensi viikolla Joensuussa aukeaa TEboiloin huoltamo keskustassa. Ollut marraskuusta asti suljettu, kun kaikki vaihdettu.

Mietin nyt ,että pitääkö boikotoida, kun Lukoil omistaa. Tosi mukavat omistajat ja muutenkin mukava paikka.
 
Viestejä
2 925
Siellä on hyvät appeet, joten ehdottomasti kannattaa. Ja voihan siellä nauttia muutahi, lounaan ohessa.. riviä tehä... Ja voiha ne vaihtaa toimittajjaa jos niikseen on,siis pensan
 
Viestejä
2 925
Nonni, mitäpä tänne? Kiirettä on perkule pitäny niin saamaristi, jotta ei oo kerenny tänne ees vilkasta.. Miten veken keileilaut, ja attial nättekin puksutellut, ja onko JOE rillannu hangen keskelleä, olutta juoden? Itellä tässä töitä niin paljon ollu, niin ei oo kerennä ees rillata, hyvä kun syyä.. Tosin juua pittää aina, ettei ihan kuihu, ja tän ykkösvappaan kunniaks pittää ottoo muutama kylymä juoma jiäkuapin perukoilta.. Kun on tuossa putkiremontissahi kestämistä vielä 1,5kk, yhtä kärsimystä.. Hieno siitä tulloo kyllä, kun uuvet saunat ja muut tulloo, panelointi on jo alotettuna.. Pitäskö muuten ottoo valkea, ja musta pönttö, johon vois törräyttee?

Jytkytelläänhän kohta kevättä.. ;)
 
Viestejä
1 599
Eipä ole kehumista oikein missään. Keilailu mennyt surkeasti. Ei mitään palkintoja. Samoin raveissa ja lotossa. Enkä anna numeroita niin säästytte häviöltä. Ei mee hyvin. Masentaa.

Mutta tuli otettua viime sunnuntaina Imatralla ensimmäiset oluet terassilla. Oli ihanan lämmintä auringossa. On muuten Venäjän raja lähellä Imatraa. Ja hyvät tiet on siellä tankilla posotella. Meikäläinenhän on jo reservissä, mutta tarpeen vaatiessa voisin naisjoukkoja johtaa. Siis kotirintamalla. Kotona kun se ei oikein onnistu. Lähes aina oon jotain väärin tehnyt. Onneksi ostin uudet kuulokkeet. On hyvät. Rouvan sanomiset ei kuulu ollenkaan.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös