Koripallo.com

JOEN SUU

Viestejä
5 344
Mutta Erkki on uskollinen muodilleen se olkalaukku sopii hänelle . Pääsi jopa Kauppalehden melkein viimeiselle sivulle . Missä oli ennen se tyttö . Mihinkä se on kadonnut . Mutta ilman niitä me ei pärjättäis edes Matti niin puhun tästä mikä nyt grillaa ja ja tekee kirveitä . Minäkin koitan sitten kun pääsen eläkkeelle silloin on aikaa. Tänään en edes katsonut pallopeliä kun piti laittaa sieminiä vakoon . No ensin piti kääntää se .
 
Viestejä
258
Minäkin koitan sitten kun pääsen eläkkeelle silloin on aikaa. Tänään en edes katsonut pallopeliä kun piti laittaa sieminiä vakoon. No ensin piti kääntää se .
Minullako on jo näkö heikentynyt, niin millä käänsit? No ei sen välii kun kylvöaikani meni jo.
 
Viestejä
5 344
Miteen niin kylvöaika meni . Tänään sade teki hyvää . Eikö esim Lapissa ole vielä lunta . No ne laittaa puikula . Joe se vaan grillaa niin teen minäkin ja savustan . Niin Weberin savustimella . Siinä on iso ero onko sulla laatikko nuotion päällä . Vai käytät aikaa siihen ruuan valmistukseen mistä tulee hyvää . No folioon käärityt ahven jossa märkä sanomalehti . Se sairaan hyvää. No on sairaanhoitaja hyvän näköinen . Mutta on niitä miehiäkin jotka on niitä. Uimaan pääsee kohta se oli varma kevään merkki kun rättisitikat oli torilla yhtenä päivänä . Sukka haisi
 
Viestejä
2 957
Ja lauantaita jälleen täältäkin. Eipä tässä mittään ihmeempii oo ollunna, männöö ja hommoo on kyllä olluna tällä viikolla siitähi huolimatta ettei tarvihe töissä käyä. Töitä oon kyllä tehnä, vaikka mitä. Kotitöitä, mökkitöitä.. Etätöitähin, ei kyllä konneella istuminenkaa pitemmän piälle hyvvee tie. Ainakaa ropalle, kun hierontaan joutuu.. Pitäs kysästä kauniilta naapurin tyttösiltä, voisivatko hieroa.. niskaa, ja selkää.

Tännään perinteisesti sauna tulille, tölkki auki.. Lepposaa oleilua viikonloppu ja ensi viikkokin lepponen.. tai no, lepposesta en tiiä, kun autohuolto on, meinaan kun loppulaskun näkköö.. suattaa verenpainen nousta siinä vaiheessa, kun sen maksaa.. Vaan suapihan sen laskemmaa sitten jollai tavalla..

Mitteepä muille, Veke ja JO(K)E... Tässä oon pohtina, jotta milloha se uus bb kausi alkaa.. kun nyt ois itellä aikaa kahella sitä, mutta se ei pyöri nyt.. Ootellaan pesäpallon alkamista.

Jytkytelläänhän, toverukset ;)
 
Viestejä
2 957
Se on kevät alkamassa, ja sieminiä on vakoseen aina välillä iskettävä.. Jotta alakaa satoa tulla.. iltalehen mukkaan suomessa on siemenpula kohta.. mutta onneks siihennii on ratkasu(t) olemassa.. ;) puksutellaan!
 
Viestejä
19 552
Kiitos kiitos! Tässä meni syntymäpäivästä muutama tunti metsätöissä. Mutta voisihan senkin ajan jotenkin huonomminkin viettää....eikös vain?
 
Viestejä
2 957
Politiikka on vaikuttamista.
Jos PM:llä ois isommat tissit, niin minäkin äänestäisin ”aivoillani”.


Täytyy olla edustava ;)

Hieno lauantai, euroviisut, lätkän ämmämmmit, ja pesäpallokaus alkaa. Pittääkin lähteä kahtommaan pesäpalloa, naisten nimittäin, tännään.. Toki pittää ottaa myös vähän giniä ja muuta suun makiaa on tarjolla tännään myös. Sauna lämpiää, mutta karhuntaljaa ei kyllä oo..

Ens viikolla alakaa mökkikausi, mutta se on vasta ens viikolla... Nii,ja tännään pittää käyä kahtomassa iltasella myös santran suvanto, että mikä on meinikin, ja paikallisessa porttipaarissa kahtomassa, kun on kisakahtomo pystyssä.. Alkaa kelit lämmitä, eilennii oli terassit kaupungilla täynnä.. Sehän tietää myös sitä, jotta silmälle on iloa.. ;)

Huhua kuulin, että veke ois vuokrannu koko kadun jetsetin eestä, ja ois pistämässä keilakisat pystyyn kuun viimenen lauantai. ja kuulema ne alakas vasta klo 22, ja kestäs aamu 5., yö keilat.. Pittääkö paikkasa? Jos on avoin osallistuminen, niin oon mukana.. Mutta tietäen veken tason, niin suomen parhaat vaan tietysti pääsee mukaan..

Ja JOE rillaa lahnaa pöntössä?
 
Viestejä
258
Vähän’kö mua mietityttää turistien tulo Itä-Suomeen ku raja on tukittu toisel puolel kaikenlaisel puolustusrekvesiital.
Syskovitsi kyll meinas, et aivan sama miten paljon rautaa on kuha pysyy omal puolel. Toisaalta kuha on ihan ok kala tai ainakin hauen voittaa!
Kai ne nyt jottain shoppailuväyliä jättää?

Putin uhkaa ryhtyä toimiin, jos Suomeen tulloo ydinjutskia.
Lappeenrannassa on jo kauan ollut atomei ja vetyi.
Jos oisin lappeenrantalainen, niin kyll kulkisin jo pää syväl hartioitte välis…
 
Viestejä
5 344
Haues ei ole mitään vikaa . Onhan se meidän vaakunassa . Siitä saa hyvää ruokaa . No myönnän kuha on parempi kuin ahven . Kuin moni on ollut kuhan kyydissä . Niin vanha vesibussi täällä oli . Kyllä me kuulumme koska puuron tulee Suomeen . Kuhan ei jytkyt mene sekaisin. Kuulemma 70 luvun vaatteet on tullut muotiin takaisin ja puutarha kalusteet. No silloin tehtiin parasta musiikkia kuin koskaan.
 
Viestejä
258
Jonkunmoinen sanonta on ”jos ei kilo voita ja litra kermaa ei auta, niin ruoka ei ole syötäväksi”.
Tämä on testattu hauen kanssa ja roskiin meni! Vieläkin on neuvottelut kesken paikallisen jätteenkuljetusyhtiön kanssa kun eivät suostu roskista hakemaan.
 
Viestejä
1 600
Nyt täytyy tuottaa pettymys. Ei Jetin edessä, mutta odottelen että Keilahalli järjestää kesäkuun alussa pirskeet vakikeilaajille. Joskus entisaikaan oli kyllä yökeilailua
 
Viestejä
258
Päivät kuluu ja kesää ei näy. Kuulemma yöt on vielä niin kylmiä ettei ruohokaan kasva. Ostin uuden silppuavan leikkurin. Alkaa vituttamaan jos ei puuhunkaan lehti kasva. No syksyllä sitten myytävänä käyttämätön leikkuri. Bensan hinta nousi mut…. sorry puhelin soi. Näköjään Veikkaukselta. Annan mennä vastaajaan kun on pisuhätä. Palataan!
 
Viestejä
2 957
Lauantaita taas männään, ja koivutkin on jo hiirenkorvalla.. Onkos kukkaan muu korvalla, tai jossai muualla..

Lotto se on taas russautettava sissään, vaikka eihän mulla oikeita numeroita oo, kun veke tietää ne..

Naapuriinnii muutti uus naapuri, on muuten niin sutjakassa kunnossa oleva muikkeli, että ihan heikottaa kun näkköö sen.. Vihreettii kokkoustaa joensussa nyt viikoloppuna, haaviston peksiki on mestoilla, ja on kaikki muuttii.. kovast on kehuneet kaupunkia, jopa uutta pomppupalloareenaa.. Muutama kaunis edustajahi on mukana...

Makkaraperunat on tännään iskettävä uuniin, ja tottakai muutama sihahtava otettava. Puolukkalikkööriä sain pullon, en tiiä uskaltaako maistella ees, mutta otan riskin ;)

Torillahi on ollunna kesän avaus nyt eilen ja tännään, ja kalaset markkinat, liekö JOE ollu lohta loimuttamassa ..
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös