Koripallo.com

JOEN SUU

42

Viestejä
3 275
Jos vähän muutetaan nimeä, niin Teemalta tuli just hieno dokumentti Beck nimisestä henkilöstä etunimeltään Jeff. Kova jätkä. Ja nyt en tietenkään puhu ruotsalaisesta dekkarisarjasta.
 
Viestejä
212
Sanonko vielä jotain todella todella rumaa, mikä on ihan tuolta äänihuulilta tulossa?......No en viitsi, koska täällä voi käydä alle kouluikäisiäkin tutustumassa näihin täysin ala-arvoisiin kirjoituksiin, mitä tänne jotkut kirjoittavat:D
Tää on kyllä iso harmi ja on myös vähentänyt omaa kirjoitteluani tähän ketjuun.
Toivotttavasti ko. kirjoittajat kokevat piston sydänmessään ja kunnioittavat ketjun historiaa sekä pidättäytyisivät kirjoittelusta joka ei edusta ja/tai kunnioita ketjun alkuperäistä tarkoitusta.
 
Viestejä
19 512
Samaa mieltä aaännän kanssa.....Vaikka rehellisesti sanoen en tiedä, mikä tämän ketjun tarkoitus on tai on ollut.....:cool:

Ja samaa mieltä myös 42 :sen kanssa. Jeff Beck kuuluu tai siis kuului niihin kitaristeihin, joita kuunnellessa iho menee niinsanotusti kananlihalle.....Oli viime kesänä Tampereella. Naapurin samoja ikiä kanssani oleva ukko oli siellä. Itse en päässyt.....
 
Viestejä
2 177
Launtaina mennään taas. Sauna tulille illalla, ja pitsalauantai! Ihan valmiina käyn, kun en jaksa tehä tännään. Virvokkeita pittää nauttia illalla myös, ja kahtoo jiäkiekkoa hallilla tännään, kun pallonpompottajat pelovvaa vieraissa. Ruuvusta pittää kyllä sitä herkkua siemailla samalla. Se on käytävä myös hiihtolenkki tännään, kun keli on vielä kohillaan. Huomenista etteenpäin pakastuu kunnolla taas, saapi karvareuhkan ehtiä. Lottohi pittää viiä kioskille, voisko se veke nyt heittää ne oikeet numerot vihdoin, ois rahalla tarvetta ;) No, millonka sitä ei ois. Joka tappauksessa on ennemmin köyhä ja terve, kun kippee ja rikas. Leipomolta kävin piirakat ja vehnäset hakemassa. Ei muuta kun puksutellaan, onko JOE veistänä varsia, ja loimuttana lohta? Veken eläkepäivät vaan rullovvaa..
 
Viestejä
212
Olisiko taas laadukkaamman kirjoituksen aika?
Voi vitsi mikä päivä on ollut! Aamulla puuro, kahvi ja laatulehti.
Sen jälkeen The Finnisher’in peli. Lauri jätti Orlandon fanit itkemään kun pelin ollessa jo ratkennut donkkas korin, jolla 30 pisteen raja rikkoutui.
Sääli on sairautta! Toivottavasti nykyinen hallitus katsoi kimpassa Laurin suorituksen!
Kupponen kahvia kera IS ja IL. Sitten Ylilaudan selailua ja sielläpä hypähti silmille kun kaveri oli muuttamassa Joensuuhun. Paikallinen häntä opasti kaupunginosien suhteen:
”Vältä
-Noljakka
-Rantakylä
Keskusta jees, asuinalueina hyviä
-Vehkalahti
-Karhunmäki”
Mä ainakin olisin kiinnostunut missä OP on?
Ai miksikkö? No etten aja vahingossa keskustan ohi.
Vähänkö alkoi selkään sattumaan sohvalla loisiminen, niin siivosin yhden kerroksen. Asiat sitten johtaa toiseen ja kolmanteen. Eli siivouksen yhteydessä parit oluet. Sauna päälle, löylyt ja heps kukkarallaa laadukasta kirjoittelua tässä ketjussa. Ei huono?

PS. Kävin pesulla ja shampoo vaahdotti hiuksia hierottaessa niin paljon, että pesin sillä samalla Daavid vartaloni.
Muutaman kerran vastaavassa tilanteessa olen miettinyt miksi käyttää
shampoon lisäksi suihkusaippuaa?
Shampoo on ilmeisesti kalliimpaa mutta ei sitä extrana niin paljon mene. Lisäksi säästän ajassa pari minuuttia, sekä eri pullojen lutraamisen.
Tähän ei sitten kommenttia, että käytä molempiin sopivaa ”sport” vaihtoehtoa. Ehkä, jos asuisin Noljakkassa.
Tänään jytkytellään riippuen kullien vs. kataja lopputuloksesta.

1678463133237.jpeg
 
Viestejä
2 177
Kannattaa asua joensussa joka tappauksessa, tämä niin pirun ihana kaupunki, ja täkäläiset naiset on paljon rempseempiä ja kauniimpia kun muualla, riippumatta siitä missä kaupunginosassa assuupi ;)
Meikäläiselläkin on sikspäkki, vartalon on kun C.Ronaldolla, eli timmiäkin timmimpi, vaikka syön hk;n sinistä ja juon giniä,ja välillä käyn leipomolta munkit ja pojilta pitsat. Ilmanko meikäläistä ollaan vetämässä joka suuntaan koko ajan naikkosten puolesta. Mutta olen luja, en sorru kun silloin tällöin ;) Ja muuten OPssa ei kannatta tillii olla. Kannattaa olla muussa pankissa. Ja etennii kannattaa olla kaikki kätteisenä tallessa ;)

Ei muuta kun jytkytellään, ja tännään jytkytellään t75 raveissa oikein olan takkoo, tuliskohan jackpotti.. ;) Puks!

Onko JOE rillannarillanna?
 
Viestejä
212
No niin. Takassa tuli ja eka löylyt otettu. Kuulolaite myös säädetty.
Tänäänkin testataan mutta ei shampoo vs. suihkusaippuaa.
Karhulta on tullut uusi ”KUPARI, kypsytetty pidempään poikkeuksellisen pehmeäksi” olut. Vielä on avaamatta mutta koht silleen testaamaan. Tuskin maltan odottaa saunan jälkeisiä vaimon sanoja. ”Voi kun sä tunnut tänään niin pehmeältä.”
Voisin alkaa iivomaisesti Karhun mannekiiniksi mutta se ei taida toimia. Hänen kädessään katsojat heti huomaa ”punaisen härän” mutta minun tapauksessa katseet kiinnittyväisivät vain yllä olevan kuvan mukaiseen habitukseeni.
Sanaleikit ovat kivoja tai jopa pikkunäppäriä. Tiedättekö mistä ”mannekiini” sana tulee?
Eiköhän se ole alkuperältään poliisisanastoa.
 
Viestejä
212
No niin. Osa 2
Lasiin (Riedel) kaadettuna jättää toivotunlaisen vaahtokukan.
Nuuhkaisu tuo pehmeän maltaisen (positiivisen) aistikokemuksen.
Siemaisu, kevyt purskuttelu suussa ja sylkäisy lavuaariin.
Loppupäätös. Olut houkuttelee juomaan joten ehkä ensi perjantaina siihen on mahdollisuus ja testi saa jatkoa.

Eilen YLE 1 21:00-23:00. Mikä ilotulitus!
Kaikki ne jotka eivät ole katsoneet Putousta moniin vuosiin (kuten minä) ja eilinen pienpuolueittein vaalitentti jäi katsomatta, niin kipin kapin Areenaan.
Tämä toimisi Putouksen tavoin eli joka viikko yksi puolue tippuu jatkosta ja ”voittaja” selviää 12 viikon kuluttua. Voittaja pääsisi sitten samoihin tentteihin valtapuolueiden kanssa.
Kaiken kaikkiaan kyseessä oli erinomainen tilaisuus nähdä ja kuulla ”sanaa” valtapuolueitten ulkopuolelta.
Ajatusta herättelevä oli, että useimmat esillä olijoista olivat aiemmin edustaneet 1-3 muuta puoluetta.
Tämä ei ollut kannanotto poliittisesti vaan hätähuuto hyvien viihdeohjelmien puolesta.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös