Koripallo.com

JOEN SUU

Viestejä
19 541
Lihajalosteella kävin jo eilen juhannusevväät hakemassa. Uudella Tokmannilla en ole vielä ehtinyt käymään.

Mutta olutta on kyllä riittävästi.

Metsähommissa on kiireitä, kun on niin hyvä paikka, mistä ottaa koivuja. On taottava, kun puu on kuumaa. Eilen ei näkynyt hyttysiä, mutta pelotti, että puut kaatuu itsestään päälle. Ei paljon tarvinnut sahata. Kova oli tuuli.

Niin ja ruottin vieraatkin on olleet viikon ja tänään lähtevät polkemaan pohjoiseen. Paljon on istuttu laavulla....
 
Viestejä
1 596
Eipä tänään tullut lihaa syötyä, ellei lasketa hernekeitossa ollut jauhelihaa. Viikunat on loppuneet, kun ostopaikka Myyssä meni konkurssiin. Taisi ostajat punnita mutta eivät maksaneet. No maanantaina konkurssimyynti eli saas nähdä saako superhalvalla, Tuskin. Veikkaan -20 %. .

Emäntä oli tämän viikon lomalla ja kiitettävästi ahersi.Kaikki ikkunat pesi samoin verhot vaihtoi ja siivosi. No mulla alkaa loma myös ensi viikolla. Ensi viikolla täyttyy sitten se ikä, jonka Joekin on täyttänyt. Masennusta ollut koko viikko. En kertonut työpaikalla mitään eikä kukaan siten saanut kakkukahveja. No esimies toi työnantajan lahjoittaman lahjakortin ja sen verran fiksu oli että ison pullon toi myös. Eiköhän tästä selvitä vaikka vaikeaa on. Vaikeaa hyväksyä, että on vanhus, vaikka kyvyt on on kuin nuorella.

Elimet päätin luovuttaa netissä, vaikka tuskin niitä kukaan ottaa. En päässyt verenluovutukseen keskiviikkona, kun niin paljon oli tauteja. Hautapaikkakin on jo valmiina sukuhaudassa. Siinä muuten säästää kun tuhkahautaus on. Ainut että kivi alkaa käydä pieneksi.

Hyvää juhannusta . Toivottavasti sataa vettä ja on paljon itikoita #masentunutveikko
 
Viestejä
19 541
" Juhannus on meillä herttainen. Kirkas taivas on sininen "......eiku. Vettä sattaa ja tuulee, kuten Jussiin kuuluukin.

Sähköt meni poikki, mutta onneksi palasivat.

Minäkin luovutan elimeni tulevaisuudelle. Tosin vain aivoni kelpaavat. Muut on jo pilattu. Liikaa lauloin, liikaa join.....

Paljon on vieraita tulossa. Pennut ja pentujen pennut. Saa taas rillata ihan nautintoon asti.

Toivottavasti painavat ovikelloa nenillään. Kun meinaan on kädet täynnä ruoka-ja juomakasseja....

Mutta eipä tässä muut kuin Juhannusta kaikille! Wimi ei toivottavasti mene vesille. Pääsee vielä tilastoihin....
 
Viestejä
19 541
RRRRRrrrrr! ( ei ollut kissan kehräystä )

Pojan perhanat on alkaneet siirtää jo minun perintöäni avain ja kone kerrallaan itselleen. Olisin tarvinnut 14 mm:n kiintolenkkiä ja ei mistään löytynyt, vaikka minulla oikasti pitäisi olla niitä montakin.

Kohta ei ole jäljellä kuin jakari ja ruuvimeisseli.

No silti Juhannus on alkanyt ihan ok ja ilmakin parantunut. Mitä nyt äsken tuulenpuuska heitti yhden puupinon päältä levyn pois.

Vaikenen

Nyt
 
Viestejä
19 541
Vitali sitten meni menojaan tykkäyksissä.....Onneksi ei sentään mene ihan heti ohi viestien määrässä. No voihan se nopeasti mennäkin, kun ei ole joka päivä metsässä polttopuita tekemässä, kuten minä, vaan pyörii täällä yötä päivää....

Kohta Pajarinhoviin tanssimaan. Eukko lupautui kuskiksi ja tukee myös tanssilattialla, jos alkaa heiluttamaan. Lonkerroo meinasin ottaa siellä erinäisiä paukkuja ja aloitin jo kotonakin äsken.

Olin muuten metsässä koko päivän.

Niin ja se on Oinaksen Tepe siellä. Siis Pajarinhovissa. Ei metsässä ollut. Tai voihan se olla niinkin, ettei Tepe tulekaan, jos on vaikka metsään ajanut? Itse en siitä oikein pidä. Tepestä meinaan, mutta lonkeroissa kun kaikki käy.

Nähdään siellä. Pornokunkku ja Vekekin kuulemma ovat tulossa.

Elääköhän wimi vielä?
 
Viestejä
1 734
En ollut Pajarinhovissa, olin Tulenliekissä. Matti & Teppo lauloivat. Timo Tolonen soitti muuten bassoa, ei kai sukua Jukalle, näin jos on muusikkoharrastajia linjoilla. Tupa oli täysi, mutta kyllä se taitaa tuo tanssilavakulttuuri olla marginaaliin siirtynyt. Kun väki vanhenee niin ei nämä tanssikurssien partaveitset huvikeskuksia elätä. Pikku rasia pyttipannuakin olisi maksanut 8 euroa. Otin sitten vain 2 euron makkaran ja 6 euron oluen. En ollut kuskina.

Itse en tanssia harrasta. Liikaa pyörimistä hyvän asian ympärillä. Tepolta (Matin veljeltä) varastin tämän vitsin.
 
Viestejä
19 541
Joo. Kyllä taitaa lavakulttuuri kuolla. Ei sitä porukkaa Pajarinhovissakaan paljon ollut. Toki joku huippunimi vielä vetää, mutta ovat kuulemma niin kalliita, ettei sittenkään lussalle jäädä.

Oinaan ja veljestenkin aika lienee jo mennyt.

Mutta se, että on täydet oikeudet alkkomahoolin suhteen pelastaa jo meikäläisen iltaa paljon. Ja karaoke. Tällaiselle huippukaraokelaulajalle se on jopa elinehto. Aina kaikki taputtaa, kun lopetan. Ja yksikin hyvännäköinen nelikymppinen muija tuli ihan kehumaan....

Taitaa tulla lepopäivä. Laulettu laulu ja valvottu yö, se on minunkin testamentti. Särkynyt ääni ja päättynyt työ, se on JOEenkin testamentti.
 
Viestejä
1 596
Olen kyllä edelleen tsekin maassa erään tietyn urheilulajin takia sekä paossa synttärijuhlia. Nyt olen tänään siirtynyt virallisesti vanhuusiän piiriin. Ei paljon hymyilytä, mutta onneksi hotelli lahjoitti pullon viiniä, joten muun juoman kanssa päivä on mennyt rattoisasti.

Huomenna sitten Helsinkiin ja tiistaina Joen kaupunkiin. Kyllä lomalla on mukava olla
 
Viestejä
1 596
Nyt muuten ollaan kohta jakamassa rauhanpalkintoja. Kuka sen saa Putin ,Trump, vai Niinistö. Itse olen musta ehdokas, koska kynnesäni on musta kohta johtuen yhteentörmäyksestä.
 
Viestejä
5 339
Noniin äijät lomatt on lusittu . 2 viikkoa .Sibyyssä oltiin . Oli hienoja ihmisiä ja ihmetteli kuin osaan ruotsia . No minä olen oppinut . Nyt pitää mennä korihaiden sivuille onnittelemaa .Johannaa kun sai villen paikan puheenjohtajana . Mutta onko meillä toimitusjohtajaa . Joskus ihmetelen mikä johtaja niitä rahoja haalii . Varmaan
rahoitusjohtaja . Ai saata väärä osio :p:p:p
 
Viestejä
19 541
Minä olen vieläkin lomalla, joten en kirjoita tänne yhtään mitään asiakirjoitusta, kuten tapanani yleensä on.

Meille eukko kävi tänään leipäkoneen lainaksi. On jo ollut keittiössä monta tuntia, mutta yhtään leipää ei ole vielä esiin ponnahtanut. Taitaa olla huiputusta koko kone? Ja mistä se tietää, haluanko vaalen vai rukiisen leivän? No samapa tuo, kun ei muni.

Ennen vanhaan jokaisessa maatalossa oli kaksijalkainen leipäkone, joka toimi aina, kun tarvittiin. Jos siis oli tarpeita, mistä tehdä. Jauhoja, pettua, sun muita....

Vai osaa wimpula ihan ruottiakin. Osaan minäkin. Tilasin kerran aikoinaan Kötteporissa viinakaupassa två Absolut Vodka ja hyvin tajusivat. Se oli sitä aikaa, kun ei vielä saanut itse valita, vaan piti tiskiltä tilata.

Eipä tässä isompia asioita ole tapahtunut. Mitä nyt taas yksi entinen kaveri on siirtynyt ilmavoimiin ja sen sellaista. Metsässä olen puskenut puita nurin kymmenen tuntia päivässä. Ahne kun olen. Pihalle en ole ihan kahtakymmentä mottiakaan saanut pinotuksi. Rankoina on kyllä vielä paljon. Ja lisää teen koko ajan. Koivuja.

Näin meillä ikilomalaisilla. Ja lämmintäkin on ollut ihan riittämiin.

Oluttakin on mennyt muutama pakki. Tai eihän ne oikein kauaksikaan ole menneet. Vain kurkusta alas.

Lomalainen-JOE

Ps. Kerron vielä joskus sen polkupyörävitsin, kun saan sormet oikeille näppäimille sattumaan.
 
Viestejä
5 339
Joe on nyt ymmärtätyt väärin . haadesta on ikävä . ei se paahtokoneesta tule - . muna päivässä pitää ihmisen kukkosssa . uskon että haades ja jiiri on täällä :mad:
 
Viestejä
242
Ensimmäiset uutisnälkäiset ovat heränneet jo muutama tunti sitten, joten tässä päivän uutiset normaalia aikaisemmin:
”Ajatustensa herra ei ole niiden orja”
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös