Koripallo.com

JOEN SUU

Viestejä
241
”Se on vain pisara meressä.”

Maailman yksi aliarvostetuimmista lauseista.

Pisara joka raamatullisessa merkityksessä aiheutti vedenpaisumuksen ja 2004 tappoi lähes 300000 ihmistä. Onko kukaan ollut huolestunut kun siitä kasvaa virta? No ehkä Nooa.

Tarinan opetus?
Lumihiutale lumessa.
 
Viestejä
5 329
Niin mitä Me voidaan tehdä jos säästetään kolme pisaraa . Kun niitä tulee tuhat . Per henkilö ja niitä on siellä paljon .Kiina Aasiassa. Minä poltan takkaa ja puukiusta ja ajan Diesel autolla.
 
Viestejä
19 536
Elä Veke vielä kehu! Räkätaudista voi saada vaikka minkälaisia jälkitauteja. Yksikin kaveri menetti suvunjatkamiskykynsä sen seurauksena. Kuoli nimittäin....

No ehkä sinä sentään selviät vielä jotenkin.

Pakko muuten antaa Karjalaisen kuvaajalle pisteet, kun oli piilottanut Veken. Kyllähän me lukijat sentään haluamme niin, ettei lapsemme ja lapsenlapsemme säikähdä ja pelästy lehteä lukiessaan. Me vanhat veteranit emme enää niin helposti säikähdä.

Musta muuten musta sauna saa olla, jos on savusauna. No nämä on niitä asioita, joista ei saa kiistellä muut kuin minä.

Yksi ilta muuten kekkasin uudenlaisen rillin, jota voi käsittääksen käyttää myös rivarin takapihalla. Semmonen siirrettävä. No esitin siitä piirustukset eilen vanhimmalle pojalle ja heti löysi melkein samanlaisen netistä. Perhana sentään! Onko maailmassa muitakin neroja kuin minä?

Eukko, tyttö ja minijät lähti Iikkeaan Kuopijjoon. Tässä alkoi kissanpäivät. Joudun siis oleman kattien kannssa kotona. No voipihan tuota soitella tai-hierojille tai jollekin kirouspraktikolle, josko saisi selän kuntoon.

No eipä tässä nyt muuta. Eläkää onnellisina, jos se vain suinkin on mahdollista!
 
Viestejä
5 329
Miksi se pitää olla siirrettävä grilli.? Meinaatko ottaa sitten vanhainkotiin mukaan . Muuraa luonnonkivistä semmoisen hienon .Josssa voit polttaa tulta ympäri vuoden .Ja uskon kun olet tulet saanut vartin päästä joku tulee istumaan viereen .
 
Viestejä
19 536
Isännöitsijä sanoi, että kiinteää rilliä ei saa rakenta yhdeksän metriä lähemmäs seinästä. Multa loppuu tontti ennen sitä.

Mutta kerran ihmiset rillaavat pallorillilläkin, niin minä aion vain tehdä kantikkaan ja isoilla pyörillä. Kai se on turvallisempi kuin pallorilli? Ja valan vielä betonista tason alle.

No saa nähdä, mitä tapahtuu, kun lumet sullaa. Käyn vielä kunnan rakennustarkastajan puheilla ja palovirainomaisten luona. Taidan vielä mukanani niille loimulohta....Eivätköhän helly?

Joka tapauksesa kunnon rilli tulee. Luvalla tai ilman. Kyllä jämpti on niin!
 
Viestejä
1 593
Meikäläinen oli kyllä pääsyt Karjalaisen facebookissa komeasti videoon. Kun ei Karjalaista tule, niin juttua en ole nähnyt. Törkeää etten ole päässyt kuviin.
 
Viestejä
19 536
Hitto muuten!

Wimin betonimyllyhän taitaakin olla hyvä idea. Ja kun ei hitsaisi kaatoa jumiin, niin olisipa helppoa tuhkat tyhjentää....ja kun jotenkin saisi tehtyä homman siten, että sen normaalin pyörinnän saisi siirrettyä vai vartaaseen, niin voisi rillata vaikka kokonaisen possun. Omena suussa...

Siirrän idean mietintämyssyyni.

Naiset vielä Iikkealla. Vasta tuli puhelu, josa tiedustelivat yhden kaapiston leveyttä. Mitähän siellä oikein suunnitellaan? Joka tapauksessa aina kun siellä käyvät, se tietää mulle kasaushommia.

Ikealla ei taida olla halpoja betonimyllyjä?

Niin ja Veke. Kyllä se ihan meille kaikille, sinullekin, on parasta, että toimitus oli sensuroinut kuvasi....ja näkyyhän siinä kuvassa hiukan " leijonanharjahiuksistasi ". Pakko sinun on kyllä käydä jossain ravintolassa katsomassa.
 
Viestejä
5 329
Se on helppo homma . Laudoilla liha kiinni myllyyn .Nuotio tulille. Mylly pyörimään .no korottaa pitää tuli paikkaa.
 
Viestejä
1 593
Piti ihan lehti käydä ostamassa. Arvelin, että kuvan kehystäisin. Surkea on kuvaaja, kun komeimman miehen piilotti näkymättömäksi. Lähetän Karjalaiselle reklamaation. Jos olisi ollut tuttu kuvaaja, niin asia olisi ollut toisin. Onneksi tuo video pelasti hiukan.

Olen sen jakanut Suomen komein mies facebook-ryhmään. Vapise Teemu Selänne. Ensi vuonna gaalassa nähdään
 
Viestejä
19 536
Rehellisenä miehenä sanoisin ja sanonkin, ettei Selänteellä ole mitään syytä huolestua....

Mutta onhan meissä rumissakin miehissä muutamia sellaisia, joilla on sisäistä kauneutta sitäkin enemmän. Ehkäpä Vekekin kuuluu niihin? Itsehän olen siltäkin osin melko rujo.

Mutta astma vaan painaa kovasti päälle. Koiranhilsettä siis vielä ilmassa. Ilmalämpopumppukin piti sammuttaa. Sehän vaan kuivattaa ilmaa ja pistää ne hilseet enemmän kiertämään.
 
Viestejä
19 536
Perjantaita velitoverit!

Kaupoilla kävin. Siinä ja siinä, että auto önähti käyntiin.

Ne on varmaan Venäjän Suhhoi-hävittäjät käyneet taas Suomen ja Susirjan ilmatilassa ja tiputtaneet sen Pakkasukon tänne. Olisivat vaan pitäneet itsellään.

Eukko sairas ja minä jotenkin terve. Henki vaan pihisee kuin Ukko-Pekka-veturi ennen asemalla. Olutta pittää muutama ottaa, josko tuo auttaisi?

Eilen huijasin meidän K-marketissa kalatiskin hoitajan. Kokonainen lohi oli 6,99/kg. Sanoin, että otan, jos filleeroi. Niinhän se sitten tekikin. Punnitsi kuitenkin ensin kokonaisena päineen kaikkineen...eihän se ihan oikein minun mielestäni mennyt. Huijjatuksi tulinkin minä itse.

Joku päivä luin lehdestä vai oliko se netistä, että amerikkalainen naissenaattori yrittää presidentiksi. Värillinen on, mutta tuo nimi. Olikohan se Kavala tai Kamala Harris. Mistä ne vanhemmat on suomalaisen nimen sille keksineet?

Sitten kun Niinistö tapaa hänet ensi kerran, niin varmasti tekevät sinunkaupat.
Niinistö: " Sauli ".
Harris: " Kavala "
Toivottavasti Sauli ei suutu....

Muuten kaikki hyvin. Lohet kohta suolaan ja muutaman tunnin kuluttua uuniin.

Mitäköhän lisähärpäkkeitä lohen kanssa tekisi? Vinkkejä?

Pakkas-Ukko-JOE
 
Viestejä
19 536
Just imuroin. Onhan se hiukka nopeampaa kaksiossa kuin omakotitalossa. Taas yksi positiivinen asia uudessa kodissa.

Miksi muuten siinä mainoksessa, voitot viidessä minuutissa tilillesi, Mika Salon ajellessa, ketään muita ei näy liikentessä? Ja eikös ne tilisiirrot ole helpompi tehdä tikitaalisesti kuin formulalla? No kunpahan vain tuli mieleen.....

Muutaman viikon kuluessa kerron sen polkupyörävitsin. Pakkohan se on, muuten Pornokunkku tikahtuu uteliaisuudesta. Mitä muuten tarkoittaa tikahtuminen?
 
Viestejä
19 536
Sitten huonot uutiset.

Maailmantalous romahtaa kuulemma vuoden kuluttua. Suomellekin käy ilmeisesti aika huonosti silloin. Mahtaakohan Suomi enää pystyä maksamaan meille eläkeläisille eläkkeemme?

No ehkä meille pieneläkeläisille sentään....?

Kyllä varmaan Veke meistä heikompiosaisista huolehtii?
 
Viestejä
241
Sitten huonot uutiset.

Maailmantalous romahtaa kuulemma vuoden kuluttua. Suomellekin käy ilmeisesti aika huonosti silloin. Mahtaakohan Suomi enää pystyä maksamaan meille eläkeläisille eläkkeemme?

No ehkä meille pieneläkeläisille sentään....?

Kyllä varmaan Veke meistä heikompiosaisista huolehtii?
Oliko ennen aikaista muuttaa pois omakotitalosta? Pari vuotta ja lämmityskulut olisi ollut Espanjan luokkaa.
Eli ainakin minä luotan wimiin. ”Minä poltan takkaa ja puukiusta ja ajan Diesel autolla.”
Mutta lämmityskulusäästöjä paljon tärkeämpi asia on puun polton aiheuttamat pienhiukkaset.
Minulla on epäilys, että naapuri ei polta puuta niin paljon kuin ennen. Nyt ei perjantaisin kurkkua kutita kuten aikaisemmin ja ”huuhtelun” aloittaminen voi viivästyä parilla minuutilla. Pistin jo puhelimeen muistutuksen. Turhaan sillä kitalaki alkoi naksumaan jo paljon aikaisemmin...
 
Viestejä
5 329
Ei veke tänään Kupittaalla ole mitään . Just ajoin ohi kotiin. Niin on mulla myös puukattila . Ja jos hyvä nyaikainen ja säädöt on kunnossa . Ei tule savua .
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös