Koripallo.com

JOEN SUU

Viestejä
5 329
Elä huoli kyllä lunta tulee vielä . Nais ystävän talossa on sama vika . Kadulta on luiska autotalliin . Saadaan vettä
 
Viestejä
5 329
Nyt kyllä Wimi loukkaannuin jyrkästi. Hevosmiehiin pitää ehdottomasti luottaa. Ovat äärettömän rehellisiä. Meikäläine kun on hevosmiehenä tai oikeammin ravimiehenä ollut 7-vuotiaasti asti. Tosin hevosta en ole koskaan ajanut, mutta isä oli sodassa hevosmiehenä, joten sieltä se periytyy. Ympäri maailman olen hevosten perässä matkannut enkä kyllä ole katunut yhtään. Tosin kaikki rahat on mennyt, mutta kunhan eläkkeelle pääsen , niin tyhjillä pulloilla aloitan uuden nousun.

Ei muuten Yt-neuvottelut kutsu. Ensi viikolla menen jälleen vuosittaiseen palkkauskeskusteluun, jossa odotan jälleen mehevää tulospalkkiota. Olen niin tärkeä ihminen, koska osaan ainoana selittää kaikki asiat. Ikinä en ole sanonut entiijä. Ja silmäripsikään ei värähdä. Ja se on totta. Hevosmiehen kunniasanalla.

Minusta kyllä JOEN pitäisi siirtyä nykyaikaan ja ruveta vegaaniksi. Varsinkin kalaruoat ovat vahingollisia, koska syövät kaiken maailman jätettä. Sellaisen poikkeuksen hyväksyn, että jokipoikien grillimakkaroita voi syödä. Niissähän lihapitoisuus on matala.
Kyllä ihmisen pitää syödä punaista lihaa ja kanaa ja kalaa ja kasviksia . Ja juoda olutta ja nauttia punaviiniä .
 
Viestejä
5 329
Tarkoitin että ihmisen Eli meidän pitää nauttia elämästä . Se on jokaisen oma juttu lähteekö Täältä niin kuin Matti ja Olli tai on vaipoissa jossain vanhainkodissa.
 
Viestejä
5 329
Heti tulee mainoksia miten saa polvikivut pois .ja russian woman haluaa ottaa minut . Taitas eukko olla ihmeissään. Nämä tulivat netistä
 
Viestejä
5 329
Miksi sanotaan lepää rauhassa. Meinaatko se tulla takaisin. Ja keveät mullat .. ei ole mitään elämää sen jälkeen
 
Viestejä
1 593
Tuo on kyllä erikoinen lause Lepää rauhassa. Liittyisikö se siihen , ettei joutuisi helvettiin vai onko kyse siitä,että kiireisille ihmiselle näin kerrotaan. Jos levännyt jo rauhassa, niin pitäisikö sanoa, että pidä kiirettä. Ettet joudu helvettiin.
 
Viestejä
19 536
Morjens! Just livahdin sallaa kottiin takaovesta. Viikonloppureisusta.

Ramonaan lähdin perjantai-iltana ja lauloin ja join. Mutta löytyihän se kaksio lopulta.

Lienen käynyt entisessä talossa ovea hakkaamassa parikin kertaa....

Mutta nyt kaikki hyvin muuten, mutta rahat meni. No onneksi sentään jotain jäi. Morkkis meinaan....
 
Viestejä
19 536
Kyllä se tuo armeijja on mennyt maitopoikien hommaksi.

Nyt lopetetaan alokasajan marssitkin kokonaan. Näin kuulemma saadaan enemmän tyytyväisiä varusmiehiä ja keskeyttäneitä on tuskin yhtään.

Kai ne jakaa jouskat, nuolet ja keihäät, kumiritsoista puhumattakaan taistelijoille.

Tarkoitus varmaan ihan hyvä ja noillakin vehkeillä voidaan saada vastustajat kuolemaan nauruun. Siistiä hommaa....
 
Viestejä
19 536
Joo. Virkiä.

Mutta perjantaita kaikille atleeteille ja urpoille!

Eilen illalla meille oli tulosa ystäväpariskunta kylään. No soittivat, että Marjalan kohdalla rengas oli tyhjentynyt ja ei ole tunkkia.

No minä kävin nuorimmalta poitsulta ison hallitunkin ja pulttipyssyn ja ajoin sinne. Saatiinhan ne vieraat lopulta meillekin.

Tarinan opetus: Kuten olen itsekin monille sanonut. " Pitäkää siis tunkkinne "!
 
Viestejä
5 329
Olet äijä . Pultti pyssy oli ladattu . Yleensä ne on kompuran tai johdon perässä . On. Niitä akku koneita . On ikävä. Uudenkaupungin stindebindä .
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös