Koripallo.com

JOEN SUU

Viestejä
19 540
Perjantaihan on nainen....

Mutta eipä taas tämäkään päivä ihan täydellinen ollu. Kävin ensin Puuilossa ostamassa 4 kirveenvartta, mutta piti valakata puol tuntii, että löysin varret, joissa oli syysuunta oikein. Melkein kaikissa se oli väärin.

Sitten menin kirppikselle, enkä löytäny, kun yhen ilmailusotakirjan. En ainoatakaan kirveen terää. Ja kaiken huipuksi kaks vanhempaa naishenkilöä pyöri koko ajjan tappituntumassa. Molemmilla oli maskit, mutta toisella ei ollu nekku peitetty ja toinen oli vetässy koko maskin alas kaulakoristeeksi. Siinä ne sitten papattivat ja köhivät meikäläisen niskaan.....

No onneksi päivän pelasti yksi tuttu. jolta sain edullisesti 4 kirveen terää. Ja yksi niistä vielä tosi harvinainen.

Toivottavasti en saanu koronaa.....
 
Viestejä
1 595
Tuo lottokone ei ollut ihan vaaterissa, jonka takia ei ihan 7 oikein tullut. Laitoin Veikkaukseen palautetta. Ensi lauantaina köyhyys loppuu. Pidän kansanjuhlat torilla keväällä, kun korona jo hellittänyt.
 
Viestejä
19 540
Suomen hiihto ei ole onneksi enää aallonpohjassa. Se on nimittäin vaipunut täydellisesti umpisukkeliin.....

Eikö Suomessa todellakaan osata käyttää sopivia " apunappeja "? Sitten Kari-Pekka Kyrön on suomalainen valmennus jäänyt pahasti jälkeen topinkissa esim. Ruotsista, Norjasta ja Venäjästä.....

Suomalainen maastohiihto voitaisiin jo lopettaa, muuten kuin mitä omissa metsämaastoissa ja omilla mailla hiihdeltäisiin vain ihan huvin vuoksi....tai työperäisesti.
 
Viestejä
1 595
Synkkä on Joen kuva Suomen hiihdosta. Suomi nousee. Eikös se ole Finlandiassa. Sitäpaitsi Joe ei ole huomioinut, että minakin saatan tehdä combakin. Entinen alaasteen mestari ei ole vielä näyttänyt parastaan.
 
Viestejä
1 595
Mietin tänään , kun keilasin polvikipujen jälkeen ja tulos oli tietysti surkea, kun varoin koko ajan. Onko rakkaudessa samoin.. Jos et mene täysillä heti mukaan, niin nainen tietysti miettii, että tuohan on nössö. Ei siinä auta selitykset.

Mutta meillähän on täällä rakkauden jumalatar eli pornomies. Miten kannattaisi toimia rakkaustilanteessa, jos ei osaa esittää itsevarmaa tai ei vain ole siihen. Arvostavatko naiset tällaisia miehiä. Harmi, kun täällä ei ole yhtään naista kommentoimassa
 
Viestejä
2 858
Nii, mihi lie se Ronin Jeremy kadonnu? Vois tuua jonkun naisen tällä palstalle kommentoimaan myös. Nyt varsinkin, kun Pamela Anderssonkin otti ja mäni naimisiin perkele. No, onhan tuolla noita muutamia povipommeja vappaana vielä. Eikä tarvii ole isokaan povi, kunhan on povi. Sellanen, mihin voipi väliin sujauttaa jottain. Vaikka setelin, jos ei muuta oo. Tai palan HK:n sinistä, kevyttä mielellään, ettei paina liikaa. Sitten jos ois vielä sujakka sillälailla, tai ihan millälailla vaan.

Loppuuko tännään köyhyys, vai jatkuuko se? Onko vekellä lottonumeroita viskata vielä tänän hättään? Puksutellaab
 
Viestejä
2 858
Ja jos Perjantai on Nainen, niin minne on Perjantai kadonnut, kun ei oo kuulunut.. Oi Suomi Oi, tule perjantai takaisin, ja tuo toinenkin nainen tullessas.. Koska kaksin aina kaunihimpi, kolmin varsinkin ;) Ja JOE kun niitä kirveenvarsia löys, niin löyskö mitään muuta? Ja Perjantaihan vois sivistää varsinkin Veikkoa, joka pohtii syntyjä syviä, miten naisten kanssa edetä.. Heti vaan vaan syvvään päätyyn ;) ?

Köyhyyskin jatkuu, ei tullu lotossa kun 10e, mutta saahan silläkin jotain..
 
Viestejä
1 595
Nyt täytyy tunnustaa, ettei meikäläisestä ole ennustajaksi. Eli mikään näistä ei toteudu

"Itse ennustan, että tänä vuonna on luminen talvi, , loskainen kevät, kylmä kesä ja kostea syksy. Lottonumerot lauantaina 1,3,7,15,25,34,37"

Tässä kannattaa kuitenkin huomioida, että tuossa on jo 7 numeroa, jotka eivät toteudu. Onhan sen nyt varsin helppoa löytää lopuista oikea lottorivi.

Pakkaset jo tulivat eli lunta ei enää talvena tule, josta taas aiheutuu se, ettei tule loskainen kevät. Koska on pitkät pakkaset tulee lämmin kesä ja siitä johtuu, että kuivuus jatkuu koko syksyn.

Henkilökohtaisiin asioihin. Hammaslääkärissä taas ja näyttää siltä, että etuhammas lähtee ainakin ylhäältä. Eli iso reikä tulossa eteen, johon tulisi sitten tarralla kiinnitettävä tekohammas. Töissä voisin naisia pelästyttää sitten ja ottaa tekarin pois ja paljastaa jääkiekkoilijan hymyn. Eiköhän se ole aina noita naisia vetänyt jääkiekkoilijoiden mukaan. Ei sillä rahalla ole ikinä ollut merkitystä.
 
Viestejä
110
Joensuun terveysviranomaiset ottivat yhteyttä ja kertoivat, että siellä on tilanne päällä.
Tressitila on kroonistumassa ja hermojen tulehdusarvot korkealla. Väittivät, että ongelman juurisyy on Perjantai. Lukijani eivät ole pystyneet käsittelemään kirjoitusteni äkillistä loppumista. Nyt ei kuulemma miedot lääkkeet auta vaan hevoskuurilla on aloitettava.
Terveysviranomaisten mukaan pahimmat tapaukset voivat hakea Kelasta tukea netti-/puhelinliittymän maksuihin, jotta varmistetaan kirjoituksieni saavuttavuus ongelmista kärsiville.

No ei se tauko allekirjoittaneelle hyvää tehnyt.
Kirjoittelin omiani päivittäin kunnes vaimo näki ne.
Vain yksi lause toistui satoja kertoja.
”All work and no play makes Friday a dull boy”
Koskahan se vaimo tulee kylpyhuoneesta?

Forecan runsaan lumen tulon ennusteen loppuun vois naispuolisille varoituksena lisätä ainakin viikonloppu ennusteeseen soimaan Eppujen ”Murheellisten Laulujen Maa”

Ukot vetää viinaa ja uhkaa tappaa ittensä, jos vaimo jättää.
Kyllä tääkin maailma olisi paljon parempi kuin ilmaisten ämpärien sijasta jaettaisiin ilmaisia köysiä.

Alkuvuosi meni maatessa mutta onneksi tuli lunta, että pääsin kerran kolaamaan. Nyt jos joku kyselee miten on mennyt niin voi vastata, että on ollut niin s..tanan kiire. Niinku kuulemma julkisella puolella tavataan sanoa.

Tähän sitten anteeksi pyyntö, jos joku sattui pahastumaan.

Harvoin täällä tulee ”penalttia” sanoisi Seppo Mäkelä.
Pojat tykkää aina miekkailla ja sehän vasta on hauskaa kun pidetään politiikka, uskonto ja ismit pois.
”Vakaumus tuo mukaan tunteet, jotka ovat puheen vihollisia.”
Toisaalta harmaalla alueella liikkuminen on oma taidelajinsa ja siinä sitten tuomaroivat foorumin valvojat.

Ja sitten pakollinen Itä-Suomi osio:
Usein olemme kiinnostuneita mitä meistä ajatellaan. Siis itäsuomalaiset meistä? Huumoriin kätkettyä kommenttia meistä mutta ovatko toisaalta herkkiä meidän huumorista?
No naiset ymmärtääkseni arvostavat huumorin tajuisia ja herkkyyttä.

En ole muuten Joensuussa koskaan käynyt.
Tai en ole varma. Kerrankin piti auton kanssa tulla yhteen taajamaan mutta kun kilometreissä olin menty runsaasti ohi, niin ajattelin, että kai se oli muutama kilometri aikaisemmin näkemäni postipankki.
Olen ollut miljoona kaupungissa pilvenpiirtäjien keskellä ja kun ajattelen ko. hetkeä, niin en kaipaa sitä. Voisin seisoa Joensuun ”keskustassa” ja ajatella, kerran elämässä.

Ja vielä lopuksi anteeksi ja kumarrus. Ne ei maksa mitään.

PS.
Oletteko koskaan ajatellut anteeksipyynnön arvoa?
Pyydän anteeksi melkein kuukausittain. Tarkoitanko sitä?
Useimmiten en mutta lähipiirissä aina.
Minulta ei ole koskaan pyydetty anteeksi.
Mitähän se kertoo minusta?

Pidin Thomas Enbusken kolumneista. Ne eivät pelkästään tappaneet eläintä vaan myös nylkivät ja poistivat sen sisälmykset.
Toki oli nähtävissä, että Enbusken tie lähestyi loppuaan.
Niin raadollinen kirjoittaminen kuluttaa kirjoittajansa ja lukijansa loppuun.
Sisälmyksistä tulee kuin ABC:n buffetti. Mauton ja hajuton.

Eipä tässä muuta. Täytyy jatkaa elämää.

Kunnes vaimo uhkaa jättää...
 
Viestejä
1 595
Selkeästi Joen vaimo on ollut iltavuorossa, koska muuten ei olisi antanut noin pitkää puhettä pitää.. Joehan lukee äänee nämä kirjoituksensa, joten rouvalla on kestämistä.

Ihmettelen tuota Joen pyyntöä että häneltä pitäisi pyytää anteeksi. Mutta koska olen höyli joensuulainen, pyydän anteeksi Joelta, että olen aliarvioinut hänen kykyjään.

Joehan on mestari ja jos ei asuisi Liperin puolella olisi varmasti ollut Joensuun vuoden kauipunkilainen. Nyt kun on Liperissä, kukaan ei arvosta. Liperin kunnanjohtaja Hannele on minun tuttuni, mutta en ole älynnyt, että Joelle pitäisi mitali hankkia. Eipä nyt tietysti ole enää ehkä aiheellinen, kun Joen parhaat vuodet on jo menneet. Ei ole enäää halkopino kunnan pisin.
 
Viestejä
19 540
Elä Veke ala mulle! Minun pinot on edelleen pisimmät niistä pinoista, jotka yksityishenkilö on kunnan metsistä tehnyt.....

Ja mitä tähän päivään taas tulee, niin Tojota meni katsastuksesta läpi toisella kerralla. Vain pari poltinta piti uusia ja koiranluut. Niin ja taakse jarruletkut. Nyt voi taas huoletta kaahailla seuraavat 10 vuotta....Jos nimittäin korona myöten antaa.
 
Viestejä
19 540
Ruokaa oon tehny puolesta päivästä lähtien....ja kesken on vieläkkiin. Aamupäivällä kävin kaverille sahhaamassa puita ja pilikoin.

Pari munkkiolutta kyllä on mennyt....niin sanoakseni parempiin suihin.

Mie oon kyllä kova jätkä!
 
Viestejä
110
Katsoin Netflix’stä Crown sarjaa ja muistelin, että Euroopan kuninkaalliset ovat sukua toisilleen ja usein sukulaisia yhdistää sama ulkoinen piirre.
Kuulin, että sama ilmiö olisi nähtävissä osuuspankkipaikkakunnilla.
Miltä se vastaan tulija teillä näyttää? Ihan kuin puuttuva henkilö perhealbumissa?
Meilläkin yhdistävä piirre löytyy mutta se on usein piilossa.
Jos se tunnetun sanonnan mukaan sijaitsisi otsassa niin olisihan se valtavan iso K.

Pohjoismaisen tasavertaisuuden nimissä Scandinaviassa pitäisi olla ikuinen maskipakko.
Me kun ollaan niin saatanan rumia ainakin ruotsalaisiin nähden.
Niin ja tanskalaiselta pitäis jalat lyhentää.

Korona, on se kova tauti!
Tiedotusvälineiden uutisiin viitaten korona on lopettanut sodat, kuivuuden, nälänhädän, tulvat ja pakolaisten liikut.
Kaikkeen sekään ei pysty eli Lapualla katsomosta tuomareille vittuilun.

Sovittiin naapurin isännän kanssa kartellista jokunen viikko sitten. Kumpikaan ei tee enään lumitöitä.
Vaimon mahtikäskyllä ”joko noi lumet lähtee tai sinä lähdet” kartelli purettiin.
 
Viestejä
19 540
Meikäläinen ainakaan ei voi soppii mittään kartellii naapurin kanssa. Rivarissa toisella puolen assuu nuori " lesbian " ja toisella puolen vanha kärttyisä ja kyttäämiseen taipuvainen naishenkilö ilman miestä....Ei siis enempi parempi kummallakaan puolella....
 
Viestejä
2 858
JOE:llahan on asiat hyvin, jos molemmin puolin rivaria on naisia, lesbiaano ja rouva kärtty. ;) Siinähä on naisia jo molemmille käsille (varsille), mutta mite lie sitten oman eukon laita.

Minä asun kerrostalossa, ja on oikein kauniita naisia monia tässä, on nuorempia, ja vähän vanhempiakin, mutta kauniita ovat. Kohteliaitakin vielä, ja uhkeitakin rintavarustuksen osalta vielä.

Perjantaikin on talkoissa mukana, hienoa. Oon tässä miettinyt, että on pitänyt jo pitkään perjantailta kysyä, että ottaisiko toisen, vai molemmat?
 
Viestejä
110
Harmi naapureidesi suhteen!
Yhteen aikaan minäkin seurasin kiikarilla toiveikkaana toisen naapurini touhuja mutta hetero oli.
Muuttoa olen rivitaloon ajatellut ja parinkin kohteen asujia autosta seurannut.

Kerrostaloon en lähde. No jos vaimoni hyväksyy LBJ:n mainostamat ”uhkeet rintavarustukset” vastamelukuulokkeiksi eli pää ”pädien” väliin niin voin harkita asiaa.
 
Viestejä
2 858
Pää pädien väliin kuullostaa erittäin hyvältä. Eli otan siis molemmat. Tänään on lauantai. Onko lottokoneet toiminnassa, suhiseeko kaislikossa tänä iltana lottoarvonnan korvilla? Siinäpä vasta pohdittavaa, niin itelle, kun muillekkin. Sauna tänään ainakin lämpiää, ja kuumaksi asti ihan. Voi olla, että joutuu viilentämään oloa muutamalla kylmällä. Lisäksi ajattelin, että isken makkaraperunat uuniin, ja muutaman munkin maistelen, näin lauantain kunniaksi.

Pitäs ulos lähtee käppäilemään, kun on niin hieno kelin tänään. Pitää uuden hallin ohi kävellä, ja tarkastella nappuiloiden (paniikki) tilannetta. Saa nähä, tuleeko ketä naapureista vastaan tänään.

Veke vois tähän väliin perinteisesti heittää tän illan lottonumerot, lupaan iskeä rivit sisään niin jotta rusahtaa. Pakko on uskoa parempaan huomiseen ja siihen, että rikastuu vielä joskus.

Ja niin, pitäskö illalla käyä Jetter Setterissä myös muutamalla? Ennen kun siis kiinni mänevät. Siinähi on pohittavaa. Wanhan aitan pitsaa tekis mieli, pitäsköhän.. Tai sitten käyn pojilta hakemassa. Ainiin, no huomiseenhan se menee, kun tännää on makkaraperunoiden vuoro. Ottasko kurkkusalaattia siihen? Sinappia ja ketsuppia ainakin. Kannattaa muuten kokeilla dipata kurkkua felixin ketsupissa. On muuten hyvvää. JOE ja Veke, ja Perjantai voi kaikki maistella. Vie kielen mennessään.

No mutta, puksutellaan. Lottonumeroita odotellen.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös