Koripallo.com

Joensuun Kataja Basket 2018-2019

Viestejä
17 746
Nooh. Katotaan, montako huippupeliä Simppari tulevaisuudessa pelaa....? Ennen eilistä peliä oli todellakin vaihtovalmiissa kunnossa. Saa nähdä, onko tuo " uudestisyntyminen " miten pysyvää laatua?

Niih, ja sitä paitsi, se parhaiten hihittää, joka viimeisenä bärisee....
 

Muuan Hevosmies

Ketkäs sille Simpsonille oli potkuja antamassa? hihhih
Ilmeisest Vinnylle maksettu vaa europeleist, ku Korisliiga-puolel ollu melkost matalalentoo. :p

Täl hetkel siel Susirajal saap olla enemmän huolissaan tost Wrightist. Osakkeet laskee koko ajan.

Huutonauruu K_A:n "asiantuntiilausunnol!" 6/4 Ranskan pääsarjas ja 11/6 ProB:ees. Pitäs sen ihan kohtuulline tuuraaja ol.
 
Viestejä
97
Loistava suoritus eilen Katajalta, vaikka alussa joukkue olikin ihan jyrän alla. Kun paketin saa jossain kohtaa kestämään koko 40 minuuttisen kuten eilen varsinkin viimeisen kympin, niin hyvä tulee. Eurosarjassa jatkopaikka taskussa, joten peliruuhkaa riittää ainakin sinne helmikuulle saakka. Uusi kaveri vaikuttaa ihan lupaavalta, jos on pelimies niin voishan tuota loppukaudeksikin signata. Kyllä se wrightkin sieltä vieltä toivottavasti piristyy. Ja olikos joku vielä Simpsonia laittamassa koneeseen, häh ? ;) .. Niin, jos kataja ei korisliigassa ole 4joukossa runkosarjassa, olis yllätys, ja se, ettei pleijareissa pelaa,sitä nyt ei usko kukaan vaikka tosi tasainen sarja onkin. Sarjataulukko valehtelee kovasti pelimäärien suhteen, joten sitä ei tässä kohtaa kannata tuijottaa. Mutta pelattava on toki kovaa että pisteitä rapisee, huomenna Lapualla taas kunnon testi, hyvin on kobratkin alottanut. Ainakin mentaalipuolta testataan, onko äijät valmiina pistää kroppaa likoon.
 
Viestejä
1 144
Muistetaan asiallinen kielenkäyttö, kiitos.
Saapi nähdä millainen tää uus pelaaja on. Ei ole kummoiset meriitit
Nyt vitun pentu lukuja tauluun oikeasti!! Perinteisesti Suomesta jenkit ovat lähteneet urallaan eteenpäin Ranskan kakkosliigaan ja tämä kaveri on pelannut pääsarjaakin siellä. Lisäksi tässä tapauksessa puhutaan väliaikaisesta tuuraajasta ja sen jälkeen lähtökohtaisesti korkeintaan vitosjenkistä, eli kaverin ei mitenkään voi olettaakaan olevan se joukkueen loppukauden ykköskaveri...
 
Viestejä
17 746
Kelpaisikohan K_A:lle NBA-tason pelaaja, joka olisi siellä ollut aloitusviisikossa. Ehkäpä Curri tai Haardeni?

Niin ja kyllä pitäisi oikeasti olla Simpparista huolissaan jokaisen asiantuntijan. Yksi peli ei vielä sitä mihinkään muuta. Ja vielä enemmän huolissaan pitää olla Raitista. Sokeakin näkee, että mies vaeltelee ihan varjojen mailla. Ja jos kerran sokeakin näkee, niin näkevät myös Steeni ja Pistuulikin. Johtomiehistä puhumattakaan. Piste.
 
Viestejä
243
Nyt vitun pentu lukuja tauluun oikeasti!! Perinteisesti Suomesta jenkit ovat lähteneet urallaan eteenpäin Ranskan kakkosliigaan ja tämä kaveri on pelannut pääsarjaakin siellä. Lisäksi tässä tapauksessa puhutaan väliaikaisesta tuuraajasta ja sen jälkeen lähtökohtaisesti korkeintaan vitosjenkistä, eli kaverin ei mitenkään voi olettaakaan olevan se joukkueen loppukauden ykköskaveri...
Rauhoitu lapsi.. Jos ei ole meriittejä niin ei ole..
 
Viestejä
5 402
Aika näyttää, millainen tämä tuuraaja on. Toivottavasti osoittautuu hyväksi. Katajan jatkopaikka kova juttu, kaksi kertaa Arista kuonoon, kuka ois uskonu. Katajalla aika ruuhka viikot edessä jatkopaikan myötä, tämä tulee Korisliigan otteisiin vaikuttamaan, se on selvää. Ohipelejä tulee, halusimme tai emme. Kahteen näin kovaan kilpailuun pitäisi laajempi rosteri olla, kuten olen sanonut. On toki nyt laajempi ja parempi mitä viime kaudella. Aika näyttää, miten pitkälle Katajan taival vie europeleissä. Korisliigan osalta ottelusiirtoja tulee paljon, ei käy kateeksi Westerholmia ja kumppaneita. Nämä europelit on upea juttu, mutta jos se syö runkosarjan osalta Korisliigaa niin että ollaan sijoilla 6-8 niin ei hyvä. Toki saatetaan olla 4 joukossa ja toivottavasti ollaankin. Aika harvoin sijoilta 6-8 päästään mitalipeleihin. Noh, kausi alussa, toivottavasti joukkue kestää ja jaksaa tämän pelitahdin.
 
Ketkäs sille Simpsonille oli potkuja antamassa? hihhih
Bäri kun olet siinä kentän tuntumassa jo sen puolisenkymmentä vuotta istuskellut joka matsin, luulisi sinunkin tietävän, että yhden ottelun onnistumisen tai epäonnistumisen perusteella ei kannata tehdä isompia johtopäätöksiä. Kenties voisi jopa sanoa niinkin päin, että pelaajalle tasainen suorittaminen on plussaa. No, jos Simpsoni pelaa noilla tehoilla niissä Korisliigan kevään peleissä...

Toki miksei samat periaatteet päde ihmisten arviointiin niin politiikassa tai työmarkkinoilla ja niin edelleen.
 
Viestejä
346
Mukavaa, että koripallo herättää tunteita ja pentujahan tässä kaikki ollaan. Mutta pitänee kuitenkin arvostaa sitä, että Hektoori ja K_A uskaltavat vetää stooreja täällä omilla naamoillaan, itsehän olen liian vellipöksy sellaiseen. ;) Mutta ois kiva nähdä joskus sellainen "Sukkana koriin", jossa jätkät ois eri mieltä joka asiasta. :) Jatkakaa kuitenkin videoiden tekemistä, saa iloa tähän syksyn pimeyteen. :)
 
Viestejä
17 746
Eikä olla. Pentuja kaikki.

Mutta annetaan hihittäjä-bärisijälle anteeksi, sillä hän on vielä liian vähän seurannut hommia eikä suoraan sanoen ymmärrä kaikkea, mitä näkee. Ja varsinkin, kun hän on ylioptimistinen kaikkia katajalaisia kohtaan. Koskaan ei ole asettanut ketään ulkomaanapua liipasimelle, vaan suorastaan " rakastunut " niihin, olivatpa ne miten heikkotasoisia tahansa.
 
Viestejä
335
vaan suorastaan " rakastunut " niihin, olivatpa ne miten heikkotasoisia tahansa.
Sitä kun on herkkä rakastumaan, niin minkäs sille voi! Piikkiä pitää antaa kun siihen mahdollisuus, tietänette työ sen aika hyvin.. Wright on ollut varjojen mailla, toivottavasti löytää jostain asennetta takaisin, koska jotenkin kaverista huokuu asennettomuus ja itsevarmuuden puute. Joku laittoi, että Kataja muuten loppukauden ilman pointtia, mutta Katajan ykköspointtihan on Seppälä.. Viime pelin lopussa oli muuten mielenkiintoinen peluutus, joka puri Arisia vastaan loistavasti. 1-2-1-2-5 eli Seppälä - Palmi - Simpson - Mullings - Huolila oli aika vauhdikas viisikko.

Rakastukaa!
 
Ylös