Koripallo.com

Joensuun Kataja Basket 2018-2019

Viestejä
849
Hämmästyksen jälkeen.

Hyvin Kataja pärjäsi sarjan kovakuntoisinta joukkuetta vastaan. Loppuluvut mairittelevat Katajaa, matsi oli auki aivan viime minuuteille mutta ei se mítään.

Ei siis todellakaan palkata uutta ulkolaista, touhutaan näillä mitä on. Ei korjata mikä ei ole rikki. Tai puuttuu. 2021.
 
Viestejä
72
Hieno voitto eilen KTP:stä :) tänään sitten vastassa Kouvot, pitää olla hereillä taas alusta alkaen. Ei ollu hollis-jehversoni eilen edes vaihtopenkillä verkkareissaan, liekö jo uutta ukkoa tulollaan..
 
Viestejä
254
Peli oli Katajalla puolitauolla hyvällä mallilla, reilu johto ja samalla mallilla jatkaen olisi rullattu reiluun voittoon. Mutta mitä sitten oikein tapahtui, tauon jälkeen KTP tuli 20 pinnan takaa hetkessä rinnalle, ja Katajan peli aivan sekaisin. Tauolla Katajan rumpuryhmä nimittäin luovutti vastustajan kahdelle kannattajalle klassisen voittorummun, sekä pari rumpukapulaa. Kaksi KTP:n miestä, Katajan taianomainen voittorumpu, kaksi kapulaa ja KTP peliin saatiin aivan uusi tahti. Kaminen hykerteli ihmeissään, ja suostui hiljaa seuraamaan miten oma joukkue tuli kaukaa takaa tasoihin. Katajan pelaajat olivat aivan shokissa kun tutun voittorummun takaa kuului huuto KTP, KTP, KTP Kotkan TP. Monta kertaa saatiin hyvä riisto, mutta sitten rummutus pakotti luovuttamaan pallon välittömästi KTP:lle. Onneksi Katajan oma rumpuryhmä tajusi tilanteen vakavuuden viime hetkellä, ja onnistui villillä rummutuksella himmentämään kotkalais rumpalit. Kaminen alkoi tässä vaiheessa kävellä levottomasti edestakaisin, otti aikalisän ja käänsi pelin ohjeillaan jälleen Katajalle :)

Meinasi kyllä mennä liian jännäksi :)

Rumpuvalikoimaan olisi hyvä varata vastustajan rumpaleita varten mollisointuiset muoviämpärit tai vastaavat.
 
Viestejä
1 832
Kataja siis teki ainoan oikean ratkaisun ja antoi Hollis Jeffersonille potkut. Joo ois varmaan kunnossa ollessaan ollut hyvä pelaaja mutta jos on noin paljon loukkaantuneena niin ei mitään järkeä pitää joukkueessa. Toivotaan että Kataja saa tilalle kovan pelimiehen
 

Ihmisvarmistus

Hollis ei jatka, uutta miestä etsitään parhaillaan.
Niinhän tuo sanomalehti Karjalaisen verkkolehti tiesi jo eilen kertoa. Jeffersoninkin tapauksessa käytettiin termiä "purku" eikä irtisanominen. Tämän perusteella siis palkanmaksu olisi keskeytynyt välittömästi. Todella erikoista...

Mitä uuden jäppisen etsimiseen tulee, niin tässä vaiheessa vuotta olisi lähes mahdotonta löytää uutta hyvää pointtia tai keskushyökkääjää, kuten niin monena vuotena on huomattu. Onneksi nyt on kyseessä 3-4 paikan pelaaja, joten on ainakin jonkinlaisia mahdollisuuksia löytää kelvollinen pelimanni tilalle. Etuna on myös se, että palkanmaksukuukausia on jäljellä enää niin vähän, että vähän kalliimmankaan pelaajan hankkiminen ei rapauttaisi budjettia niin paljon kuin jos vastaava hankinta olisi tehty alkukaudesta.

Hankinta menee toki myöhään siinä mielessä, että kausi on jo todella pitkällä. Onneksi uutta kaveria voidaan ajaa sisään kaikessa rauhassa, koska Katajalla on niin laaja pelaajamateriaali, että riittää kun kaveri on iskussa viimeistään finaaleissa.
 

Ihmisvarmistus

Vieläkö Kelsey Barlow on vapaana? Kai se kelpaisi, jos ois sopinut Vilppaaseen.
Ihan hyvä heitto :)
Kuten joskus aiemmin kirjoittelin, Barlow olisi ollut aivan suvereeni pelaajaa kotoiseen sarjaamme ainakin hyökkäyspään pelaamisen osalta. Kevyesti top-5 luokan pelaaja sarjassa. Kaverilla taitaa vain olla jotakin muuta mähmää, kun työsopimukset eivät tuppaa kauan kestämään. Lisäksi jäppinen sattuu olemaan 2-paikan pelaaja ja Katajalla olisi tarve 3-4 paikan pelaajalle ja vieläpä painotettuna niin, että ainakin 4-paikan puolustamisen pitäisi onnistua.
 
Viestejä
5 295
Ainoa oikea ratkaisu Katajalta, jälkiviisaus on hölmöä, mutta olisiko tämä ratkaisu pitänyt jo aiemmin tehdä? Nyt voi sanoa, että olisi pitänyt. Toki ymmärrän Katajaa siinä mielessä, että potentiaali Hollisissa oli suuri ja ne pelit mitä pelasi oli hyvä, joten seura halusi viimeiseen asti katsoa tilanteen loppuun. Nyt tulee toki aika kiire löytää hyvä kaveri tilalle. Runkosarja kestää tänä keväänä poikkeuksellisen pitkään (16.4.), joten onneksi uutta ukkoa keritään ajamaan sisään kohtuullisen hyvin.
 
Viestejä
1 373
Toisaalta nyt vois antaa rauhassa Vilppaan viedä se mestaruus. Sitten olis markkinat vapaat. Tänä keväänä kausikin jatkuu niin pitkälle. Siihen ehtii ahvenen kutu ja kaikki
Sanoko se joku jotta joku kova kotimainen on vielä tulossa. Sittenhän tämä mielenkiintoiseksi venähtää. Ettei olis Nuutinen tulossa loppukaudeksi vuokralle. Hällähän on jalka jo valmiiksi kaput
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
17 436
Nuutisellahan on valmiina tänne vanha soppari....

Ja kotillakin ensi kaudeksi käytetään edellistä sopparia. Toki vähän saa tulla hinnoissa vastaan.

Siihen vielä Lii, niin ensi kaudella varma mestaruus. Tämä kausi voidaan antaa ihan lemmessä Tampereelle.
 
Ylös