Koripallo.com

Joensuun Kataja Basket 2018-2019

Viestejä
17 959
Kyllähän tämä näin tyhmemmällekin alkaa selvitä Katajan taktiikka. Nimittäin Kataja tähtää siihen, että kohtaa ensin Kotkan poijjaat.

Kotkahan pelaa tällä hetkellä ja mitä ilmeisimmin vielä koko kevään niin huonosti, että on Katajalle unelmavastus ensimmäisellä kieroksella. Kotkan joukkueelta on mennyt yhteishenki, kun siellä on niin monta myrkyttäjäpelaajaa.

Eli eipä ollakaan huolissaan ja kuumeta Katajan tappioista. Kotkaa vaan seurataan ja pysytään nelosena ja Kotka viidentenä. Tai toisin päin.

Nää on niitä taktisia juttuja, jotka voidaan panna puhtaasti Pistuulin piikkiin. On se ovela kettu.
 
Viestejä
5 458
Eli pahimmassa tapauksessa sekä Tommin että Danielin kausi paketissa.. Kyllä tässä usko alkaa loppua..
 

Tsäärna

Kyllähän tämä näin tyhmemmällekin alkaa selvitä Katajan taktiikka. Nimittäin Kataja tähtää siihen, että kohtaa ensin Kotkan poijjaat.

Kotkahan pelaa tällä hetkellä ja mitä ilmeisimmin vielä koko kevään niin huonosti, että on Katajalle unelmavastus ensimmäisellä kieroksella. Kotkan joukkueelta on mennyt yhteishenki, kun siellä on niin monta myrkyttäjäpelaajaa.
Eikös pikemminkin Kobraksien joukkue ole täynnä myrkyttäjiä? Pelkkä ajatuskin Kobraksien kohtaamisesta puistattaa. Hrrr...
 
Viestejä
17 959
Mitä mitä? Taasko se Hektuuri on uskonsa menettänyt?

Jos kavereita loukkaantuu lopullisesti, niin ei kun rumpuja vaan kovemmin päristelemään....

Kataja kun on ylivoimainen organisaatioltaan, niin sillä on siis oma sairastupakin. Monellakos muulla joukkueella on ollut varaa sellainen perustaa? Eipä taida persaukisilla seuroilla olla moisia tupija....

Tupajumi-JOE
 
Viestejä
136
Toivottavasti Mullinen nyt hyvin pitkään ois sivussa, tärkein ukko koko joukkueessa. Mutta en siltikään heittäis kirvestä kaivoon, 4 sakkiin pääseminen runkkarissa on yhä mahdollista, ja jos keväällä ollan top4 , eli mitalipeleissä, niin minimitavoite on saavutettu. Vielä on aikaa.. Jos sitä sit pleijareissa olis täys kokoonpano ekaa kertaa tällä kaudella. Mutta onhan meillä hyvä jengi kasassa joka tapauksessa, Palmi ja Herrala on sen osoittaneet :) Ja jotkut Simsonia mollaa täällä, mutta veikkaanpa että ratkaisee vielä monta peliä Katajalle kevään aikana.

Seuraavana pari mielenkiintosta matsiä, Korihait pitäs hoitaa kyllä maanrakoon, ja sit seuraavanahan on Vilpas, joka tunnetusti sopii Katajalle ;) Sitten kaadetaan kotona Kouvot ja vieraissa ktp, niin ollaankin jo ihan kärkipäässä.. ja sitten maaliskuun viimenen pv, kun kellotkin siirretään kesäaikaan, niin kataja kaataa karhun ja hätäpäivää ei oo näkyvissäkään ;)

ps. Heinosen leipomossa kannattaa pistäytyä aina sillon tällön.. ;)
 
Viestejä
1 881
Mullingsin puuttuminen on Katajalle valtava menetys. Daniel on kuitenkin Katajan ainut vahvistus mitä ulkomaalaisiin tulee ja hän on Katajan tärkein pelaaja Palmin ohella. Ja kyllä Tommi on myös tärkeä pelaaja Katajalle. Tommi on hyvä puolustuksessa ja antaa varmasti kaikkensa joukkueen eteen toisin kuin ehkä joku toinen Katajan pelaaja nimiä nyt mainitsematta.......
 
Viestejä
17 959
Mitäs vahvistuksia ne sellaiset on, jotka eivät kykene pelaamaan....?

Jälkiviisautta tietenkin, mutta eikö oikeasti olisi kannattanut hankkia varalta viides jenkula. Siis jonkinlainen ihan pelimies eikä sellainen mikä se olikaan välillä?

Toki jos ei ole hilloa tarpeeksi, niin sittenhän sen ymmärtää.

Pahoin pelkään, ettei Simppari ratkaise enää yhtään peliä....ainakaan Katajan eduksi....
 
Viestejä
5 458
Simpson saattaa play offeissa ratkaista yksittäisiä pelejä, mutta en usko, että pelaa koko sarjaa tasaisesti hyvällä tasolla.
 
Viestejä
5 458
Nimenomaan, kolmeen peliin Katajan Playoff kevät saattaa jopa päättyä. Tämä on silkkaa realismia, mikäli Tommi ja Daniel molemmat olisivat jopa loppukauden out. Ei Kataja kestäisi molempien poissaoloa millään. Noh, ehkä molemmat vielä pystyy pelaamaan, mutta varsinkaan Tommin tilanne ei kovin hyvä ole. Käsi paketissa todennäköisesti vielä useamman viikon, siitä helppoa päätellä tilanne.
 

väliaikaista

Täällä näköjään murehditaan Joensuun 2-3 ukon sairauslomia,että paha juttu.Minusta se on enemmänkin Katajan johdon saamattomuutta tai ymmärtämyyttä.Ensiksi joukkue tavallaan pelaa vajaalla koko ajan,koska samaan aikaan 2 sarjaa.Pelaajia pitäisi hankkia tietenkin reilummin jotta 2 sarjaa kunnialla läpi viedään.
Sekinhän on faktaa,että isot ukot "huilailee" puolet pelikausistaan sairauskirjoilla.
Pers´aukisen kannattaa pelailla rahakirstunsa mukaan tai jää kaudesta muistoksi kaluttu luu.
 
Viestejä
5 458
Näinhän se on, Kataja pelaa 2 kovaa sarjaa ja siihen materiaali nykyisellään on auttamatta liian kapea. Se vaan on fakta. Rasitus pienellä materiaalilla lisää kuormitusta, joka taas lisää loukkaantumisriskiä. Tätä ei seurajohdossa ilmeisesti oteta huomioon tarpeeksi vakavasti. Jos Katajan tie päättyy taas puolivälieriin, niin europelejä ei pitäisi minusta ensi kaudella pelata, keskittyä vain Korisliigaan välillä. Katajan piti mennä tämä kausi Korisliiga edellä, mitä se käytännössä on ollut?
 
Niin viime kaudella iski loukkaantumissuma. Kauden jälkeen seuranjohto vakuutti, että virheistä otettiin oppia. Paskat otettu, kun samalla vanhalla sapluunalla mennään eteenpäin päivä kerrallaan ja katsellaan mitä uusi päivä tuo tullessaan: kuin Youtube-hahmo Niilo22. Pelaajaringin kasvattamiseen ei ollut budjettia, Europelien poisjättäminen ei kiinnostanut, viiteen jenkkiin ei ollut budjettia, ei ollut varaa jättää signaamatta mittavan loukkaantumishistorian omaavia pelaajia (Mullings, Vanttaja)... no kolmas fysioterapeutti joukkueelle hommattiin, mutta eipä näköjään fustrallakaan ilman kolhuja selvitä. Yllätys yllätys.
9B952A64-909C-4356-BB73-791414C2479A.gif
 
Viestejä
17 959
Tijatsi ja Simppari tänään vain kehissä jenkuloista. Veikkaan, että yhteensä 15 pistettä ja kolome levypalloa sekä 7 menetystä.

Mullinen ja Kreisi-Deivis edelleen sairastuvalla petissä. Samalla petillä makkaavat. Mullinen alapetillä. Antennipää kuulemma käy harkoissa juoksemassa viivoja loppukevään, että on kunnossa , kun vaihtaa maisemaa.

Sinänsä ei vielä mittään hättää, mutta käsi kuitenkin koko ajan paniikkinappulan yläpuolella. Meinaan, jos Palami vielä loukkaantuu....

Seppälällä on tietolähteeni mukaan harkoissa kolkit uponneet ja syötötkin joka kerta menneet omille....
 
Viestejä
17 959
Joo. Eipä tästä tänäänkään mittään tuu. Ja eipä tuosta Tijatsinkaan puolustuksesta mittään kehumista saa aikaan. No nukkuuhan nuo muutkin kyllä vuorotellen....

Onnea wimille jo etukäteen!

Mervolan poika kehiin, niin ruppee jottain tapahtumaan.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös