Koripallo.com

Joensuun Kataja Basket 2018-2019

Viestejä
212
Bracy-Davisin video on yhtä highlightsia varsinkin, jos sitä vertaa Diazin esittelypätkään. Todella lupaavaa, jos otteet ovat edelleen tuollaisia. Edista ja Wrightista ei tällaista highlights-kokoelmaa saisi koottua mitenkään.
 
Viestejä
19 536
Olin kuulevinani Salon suunnalta jonkinlaista vapinaa vai oliko se vipinää, kun uusia jenkuloita aletaan kilpavarustelun merkeissä katsella.....
 
Viestejä
953
Mukavastihan tuo osaa luoda oman heittopaikan highlightien perusteella. Ei pitäisi jäädä ainakaan skoraamisesta kiinni. Puolustus onkin sitten kysymysmerkkinä...

Ihan hyvä penkkimies Katajalle! Aloitukseen tuskin on asiaa.
 
Viestejä
19 536
No penkille tietysti. Katajalla onkin sitten kolme jenkulaa penkillä ja aloituksessa vain Mullinen, jos on koivet pelikunnossa....
 
Viestejä
19 536
Katajallahan on siinä mielessä nyt ihannetilanne, että kotimaiset on niin hyviä ja kovia, että vahvistuksiksi ajatellut jenkulat voidaan pitää penkillä, vaikka koko peli.

Sitten, jos jotain huolta ratkisupeleissä ilmenee, niin otetaan jenkulat kehiin. Vahvistukset siis muita kohtaan....No poissulkien tietysti Simpparin.

Tässä tilanteessa tulee meille kaikille koriksen ystäville varmasti mieleen se, että Katajan mestaruus alkaa olla sinettiä vaille valmis.

Vai onko millään muulla joukkueella varaa tällaisen? Oikein. Ei ole.

Tästä on hyvä jatkaa!

Kou Kataja KOU!
 
Viestejä
6 191
Joo, ihan hyvät fiilikset tästä hankinnasta. Uskon, että tulee auttamaan Katajaa panoksellaan. Toivotaan nyt, ettei mitään loukkaantumisia enää joukkueelle tule. Jos loppukausi päästään terveellä miehistöllä vihdoinkin vetämään, niin mahdollisuudet on vaikka mihin, jopa mestaruuteen asti.
 
Viestejä
216
Hyvä, että otettiin pelaaja joka on tasonsa osoittanut korisliigassa. Hyökkäyksessä pärjää varmasti, mutta mitenhän puolustuksessa esim. fyysistä Ballardia vastaan. Hollis ois ollut loistava siihen matchuppiin...
 
Viestejä
557
mutta mitenhän puolustuksessa esim. fyysistä Ballardia vastaan
No Ballard tekee helpon korin. Todennäköisesti auttaa vaan Ballardia kun siinä on tällainen kevyt hento poika mistä ottaa vähän tukea ja tuntumaa.
 
Viestejä
146
Onkohan tää niitä samanlaisia loppukauden hankintoja, mitä piisons teki konkurrsikeväänä. Siis ilmaseks näytön halusta tulee kaveri? Kyllä täytyy katajalla rahat olla, ei vähissä, vaan loppu! Upporikasta ja rutiköyhää peliähän se on, ettei edes yritetä saada kunnon vahvistuksia. Riskejä ei tietenkää oteta olevinnaa...No, yhellä vahvistuksella jatketaan.
 
Viestejä
2 831
Kaveri vaikuttaa lupaavalta,on ainakin heti pelikunnossa. parit reenit ja pari matsia alle kun tulee niin veikkaisin että tulosta tulee. Toki, Simpsoni ratkasee pleijareiden tärkeimmässä matsissa iskemällä 45pinnaa kun heittokäsi käy kuumana kun hellankoukku ;) Anyway, lupaava kaveri tämä, tuskin ihan "muuten vaan" kaveria tänne hankitaan, kun taustatkin on katottu tarkkaan.
 

Ihmisvarmistus

Jos uutta veikkosta vertaa Jeffersoniin, niin veikkaan, että laittaa vihulaisen häkin heilumaan tiheämmin kuin Jeffs, mutta omakin häkki heiluu enemmän. Jeffersonhan oli kokonaisvaltainen koripalloilija, erinomainen allround-pelaaja ja loistava puolustaja. Bracy on heittäjänä ehkä vähän parempi.

Jeffs pystyi puolustamaan paikkoja 3-4, mutta Bracy on ilmoitettu 3-paikan pelaajaksi. Olisin luullut, että Kataja olisi etsinyt ensisijaisesti 4-paikan pelaajaa, joka pystyy puolustamaan myös kolmosta. Pitää toivoa, että Ojala ei ole loppukaudesta klesana pidempiä jaksoja, koska ymmärtääkseni joukkueen muut 4-paikan pelaajat ovat Vanttaja ja Perttu. Pertun avut ovat muualla kuin puolustuspelissä eikä Vanttajakaan tahdo jalalla pärjätä nopeampia nelospaikan pelaajia vastaan.

Yhteenvetona miekkosen hyökkystaituruus on suurta luokkaa, mutta kuinka hän pystyy toteuttamaan playoff-asenteista puolustuspelaamista?
 

Ihmisvarmistus



Paikka on teidän!

Kiitos taas Sukkana Koriin-kaksikolle hyvästä videosta. Videoitanne on aina mukava kuunnella. Kerrotte asian sopivan kansanomaisella tasolla menemättä liikaa nk. fläppitaulutasolle.

Vasemman puoleinen henkilö artikuloi paremmin kuin osa ammattimaisista urheilutoimittajista ja oikealla puolella oleva hivenen Jarkki L:ää muistuttava kaveri komppaa hienosti. Teette tärkeää vapaaehtoistyötä kataja fanikulttuurin hiipumisen estämiseksi!

Katajan fanikulttuurin näkymätön nykyilme on herättänyt ihmetystä. Esimerkiksi Katajan legendaariseksi muodostuneesta "sikakatsomosta" on enää vain rippeet jäljellä. Ennenhän katsomo oli oikeasti ns. kuudes kenttäpelaaja, kuten hivenen kliseinen ilmaisu kuuluu. Katsomon kannustus ja vastustajille osoitetut sopivat höystöt toivat oivasti lisätunnelmaa ottelutapahtumiin. Esimerkiksi vastustajan vapaaheittojen aikana, juuri sopivasti ajoitetut "box out"-huudot saivat vapaaheittäjän epävarmaksi ja huhutaanpa, että jokunen heitto olisi näiden huutojen vuoksi jäänyt menemättä koriin. Ja tässä vain yksi esimerkki kaiken muun tunnelman lisäämisen ohella.

Toivotaan, että edes viimeistään finaaleihin jäähallissa (kai ne siellä pelataan?) saadaan taas sikakatsomon jäsenetkin kaivautumaan koloistaan ja toivon mukaan tätä kautta asiaan jatkuvuutta myös tuleville kausille.
 
Viestejä
19 536
Kyllähän tää nyt alkaa vahvasti näyttämään siltä, että uudella torilavalla kevväällä tavataan ja Salossa itketään jälleen kerran....

Eipä tuota jaksa yhtään uskoa, että muista jengilöistä olis mittään vastusta, kun Kataja pistää yliloikkarin päälle.

Pantteri-JOE
 
Viestejä
2 831
No, tauon jälkeen alkaa katajalla härkäviikot runkosarjan loppuun asti,ka.3 peliä/vk, jotta saadaan kirittyä tuota otteluvajausta kiinni, joten jos joukkue tuosta putkesta napsii voittoja ka.2 /3sta, niin ollaan hyvin lähellä jopa runkosarjan 2-3 paikkaa ainakin. Niin, ja uusi kaverihan majoittuu tänne "länsi-venäjälle" ihan tuossa kohtapuoliin ;)..

ps. on siinä etunsakin asua täällä länsi-venäjällä, rajalle on puolen tunnin ajomatka ja halpaa bensaa tankki täynnä voi vaikka ajella rallatella vaikka saloon asti kattomaan peliä jos huvittaa ;) onhan venäjällä paljon muutakin kaikenlaista mukavaa, vtb liigan matsitkin tässä hyvin lähellä. ;)

Niin. ei ole välivuosi. ennen näkemätön kevät tulossa ;)
 
Viestejä
212
Jospa Kataja tekee jomat. Joman peli oli keskikesällä sekaisin kuin Haminan kaupunki ja näytti että Vimpeli tai KPL marssii mestaruuteen, mutta mitenkäs siinä sitten lopulta kävikään.

Ainakin se on samaa, että molemmat joukkueet ovat Joensuusta ja keskitalvella Katajan peli oli sekaisin kuin seinäkello. Enteet ovat siis hyvät.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös