Koripallo.com

Kaboom! - uusi koripallo.com räjäytetään liikkeelle Kaikkien Aikojen Äänestyksellä

Viestejä
5 104
Tervehdys!

Meikäläinen aloitti siis koripallo.comin uutena toimitussihteerinä, eli pyrin kehittämään kaikin mahdollin ja mahdottomin keinoin sivuston sisältöä. Meidän ensimmäinen isompi ulostulo on heti pomminvarma hitti. Käynnistämme Kaikkien Aikojen Äänestyksen, jossa etsitään suomikoriksen kovimmat tyypit. Äänestyskategorioita on useita. Tarkoitus on käynnistellä äänestyksiä yksi kerrallaan.

Toteutamme äänestyksen hieman tavanomaisesta poikkeavalla tavalla. Avoimen äänestyksen sijaan äänestys on kuratoitu, eli keräämme listat foorumin, pelaajien ja valmentajien edustajilta. Etsimme nyt koripallo.comilaisia, joita kiinnostaisi osallistua kuratoimiseen. Hommahan toimii yksinkertaisuudessaan niin, että pyydämme osallistujilta listan pelaajista, jotka ovat heidän mielestään esimerkiksi kaikkien aikojen kovimpia heittäjiä tai ulkomaalaisvahvistuksia. Valintoja ei tarvitse erikseen perustella - toki niinkin voi tehdä. Varsinainen keskustelu avataan foorumilla sitten, kun äänestykset avataan kaikille. Ja varsinaiset äänestykset ovat toisiaan kaikille avoimia, rekisteröitymispakkoa ei ole.

Jotta homma ei jäisi Lostin loppuratkaisun kaltaiseksi mitä-helvettiä-just-tapahtui-tyyppiseksi, niin avaan tässä hieman äänestyskategorioita. Lista ei ole kattava.

Valot sammuksiin. Paras heittäjä.
Levyt palasiksi. Paras donkkaaja.
Taikuri. Paras pelikäsitys.
Kädet saveen. Kovin duunari.
Ovet lukkoon. Paras puolustaja.
Ameriikan raitti. Paras ulkomaalaisvahvistus.
Nilkat rikki. Paras handle.
Laita tyhjäksi. Paras 1-1.

Kategorioita voi myös ehdottaa. Tästä äänestyksestä tulee kovin urheiluäänestys ikinä. Ylex:n "100 suurta suomalaista hip hop-kappaletta" ei oo mitään koripallo.comin äänestysmaratooniin verrattuna. Kuratoinnista kiinnostuneet voivat olla minuun suoraan yhteydessä tai huutaa hurraata tähän viestiketjuun.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös