Koripallo.com

Karhubasket 2022-23

Viestejä
864
Taas huomenna aika uuden pelimiehen …yksi mies uunista ulos ja toista tilalle.
 
Viestejä
2 024
Ei oo ihan vielä valmis…taitaa mahtua 15-20% kyläpahasen väestä kerralla halliin katsomaan korista jos en aivan väärin muista…saattaa tuo prosentti olla isompikin
Parketti paikallaan? Täällä piti päästä tammikuussa jo, päästiin huhtikuun lopuss, pikku vikoja.. :p Eikun Jytkytetään, Pohjanmaan vastike Jytkylle ;):cool::cool:
 

Ylläpito

Ylläpidon jäsen
Viestejä
3 397
Korisliigan viime kevään Suomen mestari Kauhajoen Karhu Basket joutuu vaihtamaan sentteriään jo ennen kauden alkua. Kultayhdistelmässä näyttäviä donkkeja esittänyt Simeon Carter loukkasi harjoituksissa polvensa, eikä näin pysty saapumaan Suomeen.

Itse jutussa maksumuuri:

 
Viestejä
1 276
No voihan pee..ilopilleri/pomppukone Kaarteri out. Todella harmi.

Mutta tilalle löyty nopeesti theoroori.
Erilainen pelaaja ja rookie, toivotaan että Jannen pelisilmä on pettämätön.
Joku vois jo sanoa että vaihtoruletti lähti jo käyntiin
Taloudellisesti taitaa olla +- tilanne kun oikein miettii.
Katotaan nyt ketä on terveenä ens keväänä kun pleijarit alkaa pyöriä
Mestaruuksia turha jak
 
Viestejä
1 430
Theo John, jösses.

Korisliigan tulevan kauden paras sentteri, saa ottaa talteen.

Sääliksi käy muita joukkueita. Karhun jenkkirekrytoinnit ovat valovuoden edellä muiden vastaavia. Money talks!
Oisko toi valovuoden enempi rahavuoren?

Tulee tästä hankinnasta mieleen McNease, lähinnä tuon loukin kautta. Eli oisko nähty Suomessa ilman loukkaantumista:

”Duke basketball's Theo John will miss NBA Summer League after knee injury. An untimely injury may prevent Theo John from making an NBA roster for the 2022-23 season.”
 
Viestejä
1 409
Tosi harmi ettei nähdä Carteria tulevalla kaudella. Oli miellyttävä pelaaja, ei mikään pullistelija. Ja myös kehittyi kauden aikana selvästi, toinen vuosi olisi ollut varmasti vielä parempi.
En ihan näe miksi tätä John Doeta nyt kauheasti jo hehkutetaan. Varmasti lupaava hänkin, mutta rookie kuitenkin, ja Dukeen tuli penkkipelaajan rooliin.
Uskoisin että näin pikaisella aikataululla parasta mitä saatavilla oli, mutta pitäisin vielä kysymysmerkkinä myös tuoreen loukkihistoriansa vuoksi.
Carterin jatkoa varmasti toivottiin, mutta aina ei onnistu. Ei edes joka kerta.

 
Viestejä
5 327
Nyt tuli vonkale. Tullut katseltua vuosien varrella Johnilta kymmenkunta matsia, eli tuttu kaveri on. Tuon kaverin fyysisyys voi olla Korisliigalla monelle joukkueelle liikaa.

Pelasi paljon takamiespainotteisia joukkueissa, joissa roolina oli lähinnä kräshätä levypallotilanteisiin, puolustaa koria ja dyykata pallon perään. Fiilis oli kuitenkin aina, että voisi tehdä paljon enemmänkin. Jos Suomesta pitäisi joku vertailukohde hakea, niin ekana tulevat mieleen John Fields ja Faisal Abraham.
 
Viestejä
431
Kiva nähdä pelaajia kovista kouluista. Kolme vuotta Marguetten viisikossa ja sitten extravuosi Dukessa, hyvät lähtökohdat.
 
Viestejä
2 102
Varmaan aika hinnakas kaveri. Mutta uuden areenan kausikortit kai menee kuumille kiville niin mikäs siinä.
 
Viestejä
9
Mahtaa olla jonkun muotoinen pettymys mikäli euro karsinnoista ei läpi mennä ja tällä rosterilla porskutetaan pelkkää kotimaan liigaa ja vaikka kuinka hienoa korisliigan pelailukin onkin niin Karhun panostus selvästi eri luokkaa kuin muilla ja tavoitteet varmasti pelata euro pelejä vielä karsintojenkin jälkeen.
 
Viestejä
1 276
Mahtaa olla jonkun muotoinen pettymys mikäli euro karsinnoista ei läpi mennä ja tällä rosterilla porskutetaan pelkkää kotimaan liigaa ja vaikka kuinka hienoa korisliigan pelailukin onkin niin Karhun panostus selvästi eri luokkaa kuin muilla ja tavoitteet varmasti pelata euro pelejä vielä karsintojenkin jälkeen.

Europelejä pelataan joka tapauksessa, sarjataso riippuu syyskuun lopun karsinnan tuloksista.
Joukkuehan on rakennettu nyt juuri sillä ajatuksella että europelejä pelataan joka tapauksessa, muuten pärjäisi ohuemmalla rosterilla.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös